Автор: ejko
Дата: 17-06-08 11:20
Ние не отричаме правото на админите да водят сайта както намерят за добре. Водим диалог без да обиждаме никои и си разсъждаваме. Не знам защо се дразните на изказването на мнение, колкото и да е грешно, когато говорим за Ицо. Не е редно да санкционирате и да ни затваряте темите. Нас това ни дразни... Говорим си за някакъв човек и това е..., нито кроим бунтове, нито подклаждаме към нетолерантност, а още по малко се набиваме на очи и подронваме авторитета на сайта в очите на децата и рекламодателите. В миналата тема нямаше грам обидна дума към никого, макар по рано да сметнахте думата "лелка" за обидна и да затворихте пак темата.
В крайна сметка затварянето на теми не може да бъде прилагано самоцелно, само защото на вас ви се струва, че може някой да каже нещо. Не може да се взимат мерки за бъдещо провинение и това не го казвам в правов, а в морален смисъл.
Така оставам с впечатление, че има теми, които ще бъдат затваряне заради тематиката, а не заради това, че нарушават по някакъв начин правилата на сайта. А ако е така..., за какви правила става дума?
Мен всичко това някак ме умаря и ми разваля впечатлението за хора, които иначе харесвам и уважавам. Нямам нищо против админите, защото с тях съм в добри отношения, но не ми харесва, че има неща, които не можем да кажем, независимо от формата, в която ще облечем тезите си..., защото правилата трябва да ограничават думите, но не и мислите. А в крайна сметка на нас ни е мъчно за Ицо, а не подстракаваме към расизъм или каквото и да било морално осъдимо действие.
|
|