Автор: ggreg
Дата: 23-05-08 16:07
Здравейте форумци. Напоследък ми прави голямо впечатление след зачестилите напоследък превалявания този факт...
http://photo-zona.net/index.php?APP_ACTION=DISPLAY_IMAGE_BIG&IMAGE_ID=173936
Това го цъкнах към обяд днес след поредният освежаващ дъждец. На плочника пред работата ми, но се вижда навсякъде където се задържа или движи дъждовната вода. Чиста проба сяра. Намирала се преди това във въздуха, който денонощно дишаме в София. Заедно със сярна киселина, серниста киселина, въглеродни и азотни съединения и цялата менделеева таблица. Пък после, що съм почнал да оплешивявам, що имам алергии (към рекламите по телевизията най-вече )и много други защо...
Много сяра казват имало в ада. Ма тоя дето се е върнал от там, живял ли е малко поне в София?
Вече изпадам в ужас когато всяка сутрин тръгвайки за работа бивам задминаван от безкрайна върволица от пърдялници (да се чете: автомобили), обитавани от обикновенно един (съсредоточен да поема свежителната си доза никотин)"столичанин". УжасЕн съм ...
От много години карам велосипед (и планирам да дава господ да го карам до последният си ден) навъртам няколко хиляди километра годишно и съм горд, че не влизам във всеобщата истерия и полуделите антишофьори. Карам автомобила си, но рядко, когато наистина ми се налага, или за излетче до провинцията.
Моля ви, нека поне един ме подкрепи и да потвърди, че аз, (а не всички останали) съм нормален???
Ха наздраве. Весели абитуриентски, и не си хвърляйте хартийката от дъвката там, където ходите всеки ден :)
|
|