Автор: jester
Дата: 20-05-08 16:28
ОК, може би наистина най-добър е пресилено твърдение за каквото и да било, но ето някои неща, които ми направиха впечатление след първите седмици ползване.
- реагира и работи по-бързо и по-стабилно от ХП-то преди него. Факт е, че не съм я сравнявал с ХР със Сървис пак 3, който много бива хвален.
- учудващ факт. ДВД записвачката ми започна да работи безотказно и безпроблемно, дори записва ДВД-та на 16х, които домашния ДВД плеър чете без проблем. Дали са по-нови драйвери или просто оптимизация на процесите, нямам представа. Преди, същата записвачка още на 4х на ДВД запис, прецакваше 1-2 на 10 диска.
- след като първата седмица му извадих душата от туийкване и тунинговане да видим кво може и без кво не може, Виста се оказа доста кораво животно. Рекавъри конзолата му съще е доста по-приятелски настроена от тази на ХР. Справи се отлично на няколко пъти, след като причинявах неуиндоуски изтезания на операционната система.
- тук изобщо не зачеквам темата за системните ресурси. така или иначе смятам, че не можем да се сърдим, че новата операционна система иска по-нови и по-мощни машини.
неприятното беше единствено, че за всички програми трябваше да си търся едва ли не само най-новите версии, за да съм сигурен, че ще се търкалят под Виста.
Б.а. не работя, нямам близки и не получавам пари и други дивиденти от Майкрософт. Просто споделям най-обикновено мнение на скорошен ползвател на тази ОС.
|
|