Автор: mitaka
Дата: 13-04-08 21:25
Току що се прибирам ,баща ми ме гледа навъсен ,утре съм на училище а не съм си написал домашното по математика.
Златева пак ще ми чете конска ,”Димитре ,не гледаш сериозно на моя предмет ,разбираш я математиката ,ако беше седнал и да поучиш малко можех и шестица да ти пиша ,а сега четворка ти стига”!
Но за сметка на това си прекарах един прекрасен ден!
Полярен мечо ,” RETURN TO FANTASY” се казваше новия албум който пускаха днеска, много хубав ,David Byron има велик глас!
После минаха едни момчета от „Червен Иван” та премерихме сили с тях ,добър мач стана ама не можахме да ги бием ,наравно завършихме 7:7.след това заедно решихме да отскочим на Дунава да се поизкъпем.Румбата пак не го пуснаха техните ,страхуват се да не се удави.Два часа скачахме от едно магаре в реката догато не ни изгониха едни рибари ,плашели сме им рибата.
Видяхме Кара капитана и го помолихме да ни пусне да се качим на „Искър” ,нали го знаете водолазния кораб.Черпихме го една цигара/тихо да не разбере баща ми че припалвам от време на време ,че тясна ще ми се види махалата/ и Карата започна да разтяга моряшки локуми.Ей ,много е обикалял този човек ,ама малко и послъгва ,че като ни омръзна тръгнахме да се прибираме.
Аха да вляза в къщи и гледам пред вратата един плик ,отварям го ,вътре снимки ,цветни ,никога не съм виждал толкова качествени пък и цветни!Айде после ще ви ги покажа ,че умирам от глад!
|
|