Автор: carl_cox
Дата: 25-03-08 22:02
замислих се, че въпреки интересната идея на предаването, някак трудно и нереално(за мен) е да се очаква резултатите от изпитанията да покажат и докажат кой е по-по-най добър ясновидец...
вярвам, че всеки човек би могъл да развие някакви сетивни способности...но не и да ги използва целенасочено в състезателен контекст.
предаването ми бе интересно, защото засегена различни моменти от тази тематика.например онзи хахото(по-възрастен,слаб, бяла коса), който каза, че еди кой си ще страда бърдеци, а въпросният човек всъщност бе починал.
та, именно той говореше за спонтанен изблик на ярост и зла енергия, които не може да контролира. една моя колежка, съвсем скоро ме убеждаваше, че понякога се страхува именно от същото-виждала как се случват някои дребни беди на хора, към които е изпитала силни негативни емоции, както при хахото от Ясновидците.
имайки предивид, колко ми е зла колежката, нищо чудно, нейната негативна енергия да се предава в реалността :)
не съм от тези, които вярват в подобен тип "ясновидци", но предполагам, че съществуват и такива, които осъзнават своята свръх сетивност...
|
|