Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Клубен живот
 първа  назад  1  2     всички  напред  последна
 Ей, няма друга такава държава като нашата!
Автор: Amigo   
Дата:   21-03-08 14:41

[smilie23] [smilie9] Някой скоро да е ходил за акт в КАТ София?! [cool] Отивам днес и гледам вътре... киносалон [smilie10] [smilie10] [smilie11] Насядали мъже и жени вурху подредени като в кинозала столчета, някакъв екран примигва и си викам, тука сигурно пускат филми на прегрешилите шофьори. [cool] Пред гишетата по 1-2 души. Отивам и питам една от гишефтарките за акта, тя ми вика, вие да не сте 410 номер?![smilie11] [smilie11] Къв е тоя номер, бе? Ей там на една колонка отпред пишело за кво става дума![smilie9] Оглеждам се там, няколко човека се суетят около някаква машинария и се чудят кво става.[smilie8] Та машинарията се оказа, че плюва номерца за актьорите, обаче и номерцата свършили. [cool] Та това е в БГ - един акт да си платиш, ще трябва да си вземеш отпуска поне 1 работен ден, да виснеш сутринта рано за номерче, та евентуално до вечерта да минеш! [cool] [smilie23] [smilie23] И, разбира се, след като си висял цял ден като паяк, може да ти ударят едно печатче и да ти кажат, пак заповядайте, щото вашият талон още не е пристигнал! [smilie9] [smilie23] [smilie23] [smilie23] В коя друга държава има подобна гавра, някой да знае?! [cool] И после що буташ пари на катаджиите! Аме те за това! [smilie23] [smilie23]

Отговори на това съобщение
 Re: Ей, няма друга такава държава като нашата!
Автор: Todd   
Дата:   21-03-08 14:44

Оти го плащаш ??? Удължи си го .... аз имам един от декември лани - до 31-ви март съм го удължил...глей си кефа .

[smilie19] [smilie19] [smilie19]

Дата:   21-03-08 14:46

Какво и къде да удължа, нали са ми взели талона и карам с акта и след 1 месец трябва да се явиш в тъпанарското КАТ?! [smilie9] [smilie11]

Автор: Cristinel   
Дата:   21-03-08 14:47

Този потребител е деактивиран. Всички негови текстове са изтрити от администратора.

Автор: stanislava_us   
Дата:   21-03-08 14:53

ако талона ти все още не е пристигнал в КАТ, трябва поне да завериш акта(пак в кат), за да удължат срока с още един месец..
[smilie18], поне така беше в края на миналата година..

Автор: HP   
Дата:   21-03-08 14:56

Този потребител е деактивиран. Всички негови текстове са изтрити от администратора.

Автор: sasho_tomoff   
Дата:   21-03-08 15:06

нали трябва да буташ на куките!
като знаеш кво те чака и предпочиташ да им бутнеш кинти и да ти се размине - трябва да те е страх, за да буташ под масата.
иначе ако не ти дреме и кажеш "че аз по-добре акта да си платя, кво ше им давам на тия цървули!" и кво ше стане с горките гладни ченгенца, а?
а така знаеш - хем ще платиш, хем ще ти скъсат нервите (и това не е случайно - тоя безпорядък), хем ще изгубиш пари като не отидеш на работа, хем шефът ще те гледна кръвнишки и още, и още, и още...
и за тва вадиш и подкупваш.
куката ако се прибере с по-малко от 200-300 кинта НА ДЕН, се едно не е работил

[smilie9] [smilie9] [smilie9] [smilie9] [smilie9] [smilie9] [smilie9] [smilie9]

Дата:   21-03-08 15:09

корупцията се подклажда на всички нива - за да има безпорядък. тия дето трябва да се борят с нея, точно те я насърчават - и не само защото те самите са зависими от нея, а защото в държавата става блато и системата не функционира, т.е. имайки силата в ръцете си, стават единствените, които могат да вършат нещо.
а и така всеки е винаги гузен - по дефолт - и мълчи.

Дата:   21-03-08 15:10

[smilie23] абе насила те вкарват в корупционни схеми тези идиоти [smilie9] [smilie23]

Дата:   21-03-08 15:13

точно така - и това е целта. и не само на пътя, не само кат - на всички нива. като имат власт, тя става инструмент за тях, защото в нормално функционираща държава хората с власт могат да правят пари, но и обикновените хора могат да се заниват с бизнес. тук правят блато, създават кръгове от доверени хора и САМО те могат да се занимават с бизнес - говорим за ГОЛЯМ бизнес. корупцията е начин да превърнат държавата в блато. един от начините.

Публикацията е редактирана (21-03-08 15:14)

Автор: IvoZafirov   
Дата:   21-03-08 15:24

Оф, аз имам да бракувам една стара кола и трябва да ходя там, а все отлагам да ги ш..... анадолските манафи

Автор: elrisha   
Дата:   21-03-08 15:28

Амиго, и на номерцата са му намерили колая ;) Има едни батковци,дето отиват в ранни зори и теглят доста номерца.Към 11 ч. се появяваш ТИ,наспинкал си се,пил си кафенце,готов за плащане..отиваш при някой от батковците,намигаш и казваш "Пич,трябва ми номерче", той също ти намига и казва " имам едно дето излиза след 5 мин...дай 2лв и е твое!"..ТИ,естествено даваш 2 лв - кви са за теб тия дребни пари?!?..и си заставаш на гишето ни лук ял,ни мирисал - оправяш си АКТчето и с песен на уста си тръгваш.[smilie5]

Автор: dimi2007   
Дата:   21-03-08 15:34

....брееех тая демокрация - не върви и не върви..[smilie2]

Дата:   21-03-08 15:34

elrisha, и на това ли му намериха далаверата местните майстори [smilie10] [smilie9] [smilie23] ей така беше с регистрацията на колите по едно време, ама там по 50-100 кинта искаха [smilie23] абе няма такава държава като нашата, кой каквото ще да ми говори [smilie23] [smilie23] [smilie23]

Автор: elrisha   
Дата:   21-03-08 15:35

Иво, аз се двоумя..дали да я бракувам или да я продам?!?!?![smilie11] [smilie8]

Автор: Mobby_Dick   
Дата:   21-03-08 15:38

Найстина няма такава държава като нашата, където с волна псювня на уста и пръст в джоба се стимулира корупцията.
Плати си навсякъде където те облекчава да ти олекне, пък влез и им тегли една майна.
[smilie5]

Автор: Rolleiflex2005   
Дата:   21-03-08 15:39

Автор: tupan   
Дата:   21-03-08 15:43

Божеее горките.

Автор: Mobby_Dick   
Дата:   21-03-08 15:48

Що да не е демокрация?
Машината работи ако сипваш гориво - пари.
Ако сипваш по повече -повече работи и ти спестява и време и нерви.
Някои си го приемат в реда на нещата и си орат добре.
Други се запъват като магаре на мост не заради машината, а щото не им се дава пари за гориво....но така и така ще тръгне като наляят.
Важно е, че всеки го прави и си остава доволен. Не ходи да впрега коня на село , нито чЕка [smilie7]
А на кои не му харесва - е го, в меката на КАТ е, само между шапкари, пък да се оплаче. Що няма такива?

Аз преди за смяна номера се диплих на мега-опашка започваща от Плиска в 6 в зори, и обикаляща кв. Изток, но си бях в отпуска, зареден с кафе, списания....а и добра компания [smilie7] По ми беше гот от предлагано съдеиствие. Поне да ми стане кеф, че не съм толко еФтин колко за 5-10 лв., а само будала [smilie5]
Трябва да ги има и такива, за да има....опашки.
Че и журналисти доидоха, и радиоинтервю дадох....ма не го пуснаха в ефир....а толко се надявах [smilie5] Оная остави микрофона до края пред мене без да го спре само от...любезност. Било на запис....след малко ще го пуснат - уви [smilie5]

Автор: dimi2007   
Дата:   21-03-08 16:07

...а бе добра си ни е - който му не харесва - пътя към "напредналите" е отворен...[smile]

Автор: Dani_Koev_BG   
Дата:   21-03-08 16:27

Amigo, отиваш на 13 гише (там не ти трябва номерче и не се чака повече от 10 мин.) и измисляш някаква причина, че не можеш в момента да си позволиш да чакаш (шефа, жената, колата ала бала) и ги молиш да ти удължат акта. И така всеки месец. Аз моя акт го удължавах седем месеца.

Автор: cicomanco   
Дата:   21-03-08 16:31

a za kakvo e akta dragi?ako si vnimaval niamase da ima cakane!

Дата:   21-03-08 16:31

Автор: tupan   
Дата:   21-03-08 16:36

Драги,уважеми,другарю може би по-добре товарищ Rolleiflex2005 поради що си решил,че съжалявам твойта комунистическа личност.Или гузен и т.н

Дата:   21-03-08 16:36

първа  назад  1  2     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.