Автор: d256h
Дата: 10-03-08 18:28
Ами, има един вариант за снимане, където може и да се размине глобата. Министъра е много докачлив и злопаметен затова трябва, да се действа внимателно и според закона. Схемата е следната:
1.)Полицаите се снимат с дългофокусен обектив;
2.)Подробност е, че полицаите трябва да са на заден план, а на преден план някой ваш познат, на който зад рамото му, зад гърба, да се развива действието с полицаите;
3.) Пише се писмо до инспектората, където се обяснява, че случайно, когато сте снимали Вашия познат сте забелязали нередност в изпълнението на служебните задължения;
4.) Копие от писмото се изпраща и до Районния прокурор, въпреки, че то няма работа там, важното е да има много копия, по разни инстанции;
5.) Копие се изпраща и до някоя медия на дежурен репортер;
6.) Копие се изпраща и до някой адвокат;
7.) На всички писма трябва, ясно да се вижда, че се изпраща копие до описаните по-горе;
==================================
По тази схема нещата стават трудно скриваеми и потулваеми. Такива сигнали (спонтанни) може да се пишат и в тях да се използват снимки съгласно Закон за МВР. На сниманите може да им е криво, хък, мък, но нямат избор и не могат да арестуват никой, защото това е ново нарушение. Ако смятате, че казуса може да се втвърди може да се сигнализира и в някоя европейска организация наглеждаща действията на МВР в България. Аз предлагам да си направим цял раздел от снимков материал покзващ, бездействието или лошо носената служба от полицаи. В същото време искам да подканя да си направим и секция за полицаи, които нося службата си както трябва! Аз познавам такива, а имам и няколко случаи на полицаи, на които не знам имената, но бих желал да ги поздравя и похваля за действията им в помощ на граждани в беда..
|
|