Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - форум: Клубен живот
 първа  назад  1  2  3  4     всички  напред  последна
 За блондинките и т.н...:-)
Автор: Amigo   
Дата:   04-03-08 13:49

Пазят блондинките със закон [smilie10] [smilie5]

"Враговете на блондинките са два: общественото мнение и природата. Затова те трябва да бъдат защитени със закон." Подобни искания издигнаха руснаци и скандинавци в международния ден на блондинките - 1 март. При братушките празникът мина незабелязан в сянката на президентските избори. А скандинавците отчетоха, че преди 20 години русите хора са били 49% от населението на тяхната част от Европа, сега са 14 и постоянно намаляват. Все по-често се сключват междурасови бракове, от които златистите коси изчезват. Смята се, че последната естествена блондинка на планетата ще се роди след 200 години. Затова, за да се запази русата популация, трябва да се вземат решителни мерки, много по-силни от тези за опазването на озоновия слой.
В руския град Новгород имаше протест на блондинките, минал под лозунгите "Руси коси, бистри умове", "Умът не зависи от цвета на косите", "Дейвид Бекъм и Брад Пит също са блондини".
В същото време в Щатите поредният филм за блондинки се провали с гръм и трясък. В него главната роля изпълнява певицата Джесика Симпсън. Нарича се "Русата амбиция" и разказва за момиче, което се опитва да прилича на Мерилин Монро. Лентата струва $60 млн. За четирите седмици, които успя да се задържи на щатските екрани, тя събра едва $6422. Затова пък в Русия и Украйна направи повече от $7 млн. У нас засега се предвижда да я пуснат през юли по кината. [smilie6]

Големият бюст е вреден за очите[smilie10] [smilie8]
Канадци обясняват защо ДесиСлава и Преслава си намалиха гърдите

Учени от университета в Торонто, Канада, откриха защо българските фолк певици като ДесиСлава и Преслава в последно време си намаляват бюста. Най-накрая бе разгадана една от големите мистерии в нашенския шоубизнес. Според оповестените резултати от мащабно канадско изследване притежателките на внушителна гръдна обиколка, колкото и да са предпочитани от мъжете, рискуват сериозни проблеми със здравето. Надарените представителки на нежния пол се оказали с 80% по-застрашени от диабет и гръбначни изкривявания. В изследването взели участие 90 000 жени, които се отличават с големи гърди. Учените измерили гръдната им обиколка и проследили всички основни показатели на здравето им. Оказало се, че при дамите, които носят сутиени с чашка размер В, рискът от диабет е с 37% по-голям от дамите с по-незавидни големини. А при жените с още по-големия размер С на чашката рискът се увеличавал с 80%. Специалистите отдават причината за тази зависимост на мастната тъкан в млечните глези, която според тях пречи на организма да произвежда инсулин. Повечето хора страдат от диабет втори тип, причините за който са неправилно хранене и липсата на физическо натоварване. Ако заболяването не се лекува, то може да навреди сериозно на бъбреците, очите, нервната система. [smilie8] [smilie8]

Ама я вижте какво правят големите очи[smilie3] [smilie5] [smilie5]

Отговори на това съобщение
 Re: Женски работи... за блондинките и т.н...:-)
Автор: asahi   
Дата:   04-03-08 13:58

Бих желал ДесиСлава и Преслава да ми повредят очите лично. Ако може една по една, че трудно ще ги изтърпя двете ако запеят.

Автор: TNT   
Дата:   04-03-08 14:09

диагнозата е ясна : селеконови видения [ezik] [ezik] [ezik] [ezik] [ezik]

Дата:   04-03-08 14:11

ади изрусявайте се всички, че да бъдете защитени от закона [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie19] [smilie19] [smilie19] абе как стои въпросът при блондините? [smilie11] [smilie8] [smilie25] [smilie25]

Автор: Dani_Koev_BG   
Дата:   04-03-08 14:12

Не на дискриминацията по окосмени гърбове!

Автор: IvoZafirov   
Дата:   04-03-08 16:11

А косматите задници? [smilie8]

Дата:   04-03-08 16:14

таз тема е за обезкосмени блондинки, а не за космати мачовци [smilie19] [smilie19]

Автор: Ruth   
Дата:   04-03-08 16:19

еми значи аз правилно съм сметнала да се прайм на блондорено руса, че без друго все ми стърчат корените, (нема боя със 100%-во покритие, от мене да го знаете), та хем ше си решим козметичния проблем, хем ше съм защитена като изчезващ билогичен вид

п.п. Амигос, много ти тесно изнформационното поле, мойто момче, ей на
http://www.bgfactor.org/index_.php?cm=12&id=12145

Дата:   04-03-08 16:22

абе риж и рус не е едно и също, и рижите изобщо не ми ги фалете! [cool] [smilie25] [smilie25]

Автор: Ruth   
Дата:   04-03-08 16:24

бе който ти е казал, че е едно и също бе, разширявам информационния ти кръгозор просто - проблемът на русите и рижите лежи в една и съща информационна плоскост! ееее, ама писна ми да ви отварям очите начи... трябва ли да обяснявам очевидното?! все едно още акаш на гърне, маамустара

Автор: tochnia   
Дата:   04-03-08 16:43

Има страни в които все още блондинките са мнозинство [smilie5] [smilie18]

Публикацията е редактирана (04-03-08 21:00)

Дата:   04-03-08 18:22

абе в зоната май няма блондинки, а?! [cool] [smilie8] [smilie5] [smilie5]

Автор: Стоев   
Дата:   04-03-08 20:46

[smilie5]

Автор: exo99   
Дата:   04-03-08 23:05

Говорете си вие, но нали знаете:

1. "РУСО ГЛАДНО НЕМА "

2. "МЕТЛА ДА Е, АМА РУСА ДА Е "

[beer]

Автор: Grandpa   
Дата:   04-03-08 23:18

Баси...аз истинска 100% блондинка не съм таковал... [smilie2]

Дата:   04-03-08 23:20

аз съм ама само веднъж за проба...

и пак си карам само на брюнетки

брюнетките рулз!

[smilie5]

Автор: asahi   
Дата:   04-03-08 23:20

По-скоро тя не те е таковала.
Не си пропуснал нищо, да ти река. Цветът няма значение.

Дата:   04-03-08 23:29

Абе сигур няма ама аз все към тъмни залитам [smilie3]

Автор: Grandpa   
Дата:   04-03-08 23:32

Това си плаче за отделна тема...

Дата:   31-03-11 23:25

тия били и супер зли и опасни [smilie10] [smilie10]

След като се почерпила солидно с алкохол
Блондинка потроши гаджето си със стол в главата [smilie10] [smilie10] [smilie18] [smilie18]
Раненият Ивайло: „И с нож ме е ръгала, но я обичам” [smilie5]

Пияна жена преби зверски гаджето си със стол и едва не го уби. Семейната драма се разиграла в столичния квартал „Дружба” през нощта срещу четвъртък. 39-годишната Донка започнала да се черпи в апартамента на майка си. По-късно към нея се присъединил и по-младият й приятел Ивайло. Съседи разказват, че те често се карали. Скандалите завършвали с бой, като жертвата винаги бил Ивайло.

„Всеки ден им слушаме караниците. Приятелят й живее в съседния блок и идва да пие при нея. Донка обаче прекалява с чашките и започва да го бие”, разказаха комшии от блок 112.

Вчерашната случка не се различавала особено от предишните, с тази разлика, че този път Ивайло бил почти убит от побеснялата Донка. Всичко започнало около 12 часа в полунощ. Караницата бързо прераснала в побой. 39-годишната дама ударила няколко шамара на половинката си, но те не й се сторили достатъчни. Тогава Донка грабнала един стол и започнала да налага Ивайло с него. Мъжът бил зверски пребит, като от

цялото му лице се стичала кръв

Неволен свидетел на насилието станала и майката на Донка, която почивала в съседната стая.

“Аз спях и тя, като ме удари в главата, си помислих, че е станало земетресение. После започна отново да бие Ивайло. Стана страшна работа. Опитах се да я хвана, но тя взе стола и ме удари по главата с него”, разказа потърпевшата Захаринка. За да не й се пречка, Донка заключила майка си на балкона и продължила да налага приятеля си, който бил значително почерпен и не можел да даде никакъв отпор на побеснялата жена.

Захаринка успяла да позвъни в полицията и с притеснен глас им разказала какво се случва в апартамента й. Към мястото веднага се отправили два патрула. Когато пристигнали обаче,

Донка завъртяла ключа

на вратата и твърдо отказала да пусне униформените вътре. Докато единият от полицаите я увещавал да отвори, друг се изкачил до балкона на първия етаж и успял да влезе в жилището. Така за секунди побойницата била задържана и откарана в ареста на Осмо районно управление в столицата. Донка не била особено доволна от случилото се и дори започнала да заплашва наред събралите се полицаи и журналистически екип.

Пуснете ме бе ще ви направя на мармалад

крещяла изпадналата в истерия жена, която само минути преди това пребила майка си и приятеля си. След приключването на разследването тя най-вероятно ще се сдобие с обвинение, като криминалисти не изключват то да е и за опит за убийство. Междувременно екип на Бърза помощ откарал пребития мъж в болница, където се погрижили за нараняванията му.

Ивайло разказал на лекарите, че Донка не си поплювала и че и друг път го е била.

„Ръгала ме е и с нож, но аз все още си я обичам”, споделил през сълзи пребитият мъж. Според медиците за живота му няма опасност. По-късно той бил преместен в токсикологията, тъй като в кръвта му били установени 1,8 промила алкохол.

[smilie18] [smilie18] [cool] [cool]

та внимавайте с къв цвят зимате [smilie18] [smilie18]

Re: За блондинките и т.н...:-)
Дата:   31-03-11 23:31

Русо никогиш! Само црни цурици [smilie5]

Автор: HP   
Дата:   31-03-11 23:33

Този потребител е деактивиран. Всички негови текстове са изтрити от администратора.

Дата:   31-03-11 23:34

Аз за какво теб най-си те обичам бе ХП? Найш къв тийм сме двамата? Ти русото, а аз бр#нетките!

[cool]

Дата:   31-03-11 23:34

бе ти внимавай с русото, да те не четем после по пресата [smilie18] [smilie18] например - пияна блондинка размаза главата на гаджето си с вратата на голфа [smilie10] [smilie10] [smilie18] [smilie18]

Автор: Gruyu   
Дата:   31-03-11 23:36

мойта е брюнетка..ама една сутрин както си нанкам и тя с една саксия и аз ужасен - какво толкова съм направил, че чак със саксия!...понечих да се предпазя...тя скочи и ми вика : ЧРД!!!

първа  назад  1  2  3  4     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.