Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - форум: Клубен живот
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Хранителна промишленост
Автор: revolve   
Дата:   01-03-08 02:06

Писна ми да хвърлям вече!
Вчера си купих 2 консерви "Ропотамо", от различни производители, и двете не ставаха за човешка консумация. Беше ми любимата консерва като дете.
Днес си купих компот ягоди и сладко от кайсии, нито едното от двете нямаше вкус на съответния плод.
Мога да изброявам още, тези примери са от последните два дни.
Не знам какво става, защо така през просото...

Преди известно време бях за 2 седмици във Виена и си пазарувах от тяхната Билла всеки ден. Не мога да ви опиша колко вкусно е почти всичко.
Всъщност, където и да съм ходил, храната от супермаркетите е на светлинни години от това, което се предлага у нас (за местно производство говоря)

Отговори на това съобщение
 Re: Хранителна промишленост
Автор: Стоев   
Дата:   01-03-08 02:12

Ропотамо си е класика, ама и остана само името...[smilie2]

Автор: solo5   
Дата:   01-03-08 02:21

всичко е химия вече
навремето се смеехме как холандците ядяли пластмасови домати, сега и ние ще ядем [smilie5]
домашните компоти са си добре [smilie25]

Автор: revolve   
Дата:   01-03-08 02:40

Ама аз сериозно съм се замислил да започна сам да си варя компоти и лютеници, като едно време баба и дядо :)

Автор: photogamen   
Дата:   01-03-08 07:55

Аз от компотите и лютеницата в магазините съм доволен горе долу, но не е като едно време преди 15-ина години, какъв аромат имаха доматите, а вкуса им, а месото докато се вареше.Ами плодовете ееееех, то само това да беше.

Публикацията е редактирана (01-03-08 07:56)

Автор: boreto   
Дата:   01-03-08 08:22

Преди 15 години никой не купуваше компоти. Всички си ги правеха сами. Домати имаше само лятото, портокали - само 5 дни преди Нова година.
Наивно е да очаквате каквото и да купите да е качествено. Налага се активна позиция, както при купуването на фотоапарат. Трябва си проучване и следене съдбата на качествените неща на пазара. Качествени стоки има.

Автор: slivenski   
Дата:   01-03-08 09:39

Държах в хладилника една кофичка с кисело мляко от ноември 2007, за да видя кога ще се развали... [smilie21]

В края на януари 2008 леееко му се поду капачката. Отворих го, помирисах го и пак го оставих в хладилника. [smilie21]

Преди няколко дни го погледнах. Не установих видими промени в цвета, мириса и консистенцията му. [smilie21]

Обрах с една лъжица горният слой /2-3 см/ на млякото. [smilie21]

Опитах това отдолу. Беше като току що закупено от магазина. [smilie21] [smilie21] [smilie21]

Баси якото мляко. Само такова ще си купувам вече... [smilie18] [smilie21]

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.