Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Клубен живот
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Рибарник край В.Търново?
Автор: ibex   
Дата:   29-02-08 16:59

Някой знае ли да има място покрай В.Търново,
където може да се отиде на риболов срещу заплащане на улова или там подобно? Че нямаме билети с един приятел, а разко ни се доходи за риба. [smilie24] Мерси, предварително!

Отговори на това съобщение
 Re: Рибарник край В.Търново?
Автор: endlessdark   
Дата:   29-02-08 17:03

[cool] [cool]

Автор: itilien   
Дата:   29-02-08 17:38

Пробвай до с. Мерданя. Излизаш от търново към варна. След 5-6 километра стигаш до Шереметя, след това се спускаш около километър-два по надолнището и следиш вдясно за отбивката за Елена. Това всъщност е пътния възел дето е към лясковец/горна оряховица. След това караш надясно. Минаваш още около 8-9 километра и точно преди селото, има един микроязовир. Но тук идва тънкия момент, че не съм сигурен дали се риболовства на него, или само продават риба край пътя. Но мисля че се рибоповства де. Освен това не съм си ходил доста отдавна и не знам как е положението.
Що не джиткаш направо на някой общински язовир :Р. Свако ми, заедно с още един друг са хората които се борят с бракониерите по язовирите (нечастните) и реките в цялата търновска област, та чак до свищов :). Едва ли ще обикалят по празниците [smilie5]

Дата:   29-02-08 17:41

Също така има един малък язовир, доста преди шереметя, вдясно на шосето. Може там да провериш дали е зарибено и дали може да се риболовства. Има доста голям шанс.

Автор: ibex   
Дата:   29-02-08 17:44

хехе, мерси itilien. Сетих се за язовирчето, ще го пробаме.

Пък за другото като знам как ни върви за такива работи, сигурно Ивайловградският горки ще ни хване [smilie18]

А на язовир Негованка може ли да лови въпбще? Беше ми казал един познат, че там въобще не дават?

Автор: Gruyu   
Дата:   29-02-08 17:50

Мисля, че е много студена водата в затв.водоеми все още, така че само ще си изгубите времето. Пуснете се по Янтра или Росица за кефал и щука, друго не вярвам да се обади, билети едва ли ще ви искат. Наслука[beer]

Дата:   29-02-08 17:51

Аз дори не съм го чувал тоя язовир. Аз даже не съм рибар :) Просто тия язовири са по пътя от търново към селото ми и ги знам. Ако не става на тоя близкия до търново, пробвай и оня до мерданя. Мисля че шанса там да може е 90%. Само дето частта от язовира, в която се лови е много мъничка. (една голямшка локва 30х30 метра може би) Няма и дървета да се скриеш на сянка. То сега слънцето е слабо де, така че няма проблем.

Дата:   29-02-08 17:58

Тая локва до мерданя е малка, и може като напече слънцето тия дни шарана да се е размърдал. Иначе за голям язовир наистина е рано.

Автор: plamenp   
Дата:   29-02-08 18:52

Бях на Негованка миналата седмица и трима с фотоапарати го обиколихме целия. Нямаше нито един човек на язовира - ни охрана, ни рибари.

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.