Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Клубен живот
 първа  назад  1  2     всички  напред  последна
 Студено, нали... ?
Автор: 6traka4a   
Дата:   29-02-08 11:17

Студено!

[smilie10] [smilie10] [smilie10]

Отговори на това съобщение
 Re: Студено, нали... ?
Автор: chitsujo   
Дата:   29-02-08 12:57

Горките хора се побъркаха тотално [smilie21] [smilie2] [smilie10]

Автор: Coincidentia   
Дата:   29-02-08 14:51

[smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie19] [smilie19] [smilie19]

Ама водещата е бижу, чудничко се държи, много ме израдва [smilie24]

Автор: photogamen   
Дата:   29-02-08 14:59

Водещата е пача със забит кроасан в г*за, прави си предаването на гърба душевно болни хора[smilie23]

Дата:   29-02-08 15:09

Стига бе, фотогамен, нищо не им е направила на хорицата, те са си каквито са си, тя никакви страдания не им е причинила [smilie10]

Дата:   29-02-08 15:20

Е нужно ли е да се занимава с едната особено по телевизията, на нея не е причинила нищо по простата причина, че не разбира какво става.Представи си, че е твоя роднина недай си боже, как ще се почувстваш?

Автор: Cristinel   
Дата:   29-02-08 15:27

Този потребител е деактивиран. Всички негови текстове са изтрити от администратора.

Дата:   29-02-08 15:41

Това, което се опитвам да защитя е, че е безобидно, чувствително по-безобидно от преобладаващата част от скритите камери, които могат да докарат някои хора до инфаркт...

А фактът, че има такива хора, не би трябвало да се скрива, както примерно е малкият коментар на дечурлигата, които се "излагат" с незнанията си за живота, вселената и всичко останало или което и да било друго улично интервю - БЕЗОБИДНО Е, твърдя аз.
Още повече, че тези хора са ПОЖЕЛАЛИ да участват, не са бягали от микрофона и камерата, те са "експлоатирани" за целите на шоуто съвсем с тяхно желание.

Ако аз имах такива роднини щеше да ми е достатъчно мъчно и без да ги показват по тв-то, а това, че ги показват, не би влошило факта, че СА такива.

Това е моята позиция - безобидно е, няма наранени!

Дата:   29-02-08 15:52

Този потребител е деактивиран. Всички негови текстове са изтрити от администратора.

Дата:   29-02-08 16:00

Добре де, безобидно подигравателно, ако има такова животно... има къде-къде по-обидни и с фатални последици подигравателности... сетете се за онова клипче, което го има и в български вариант с Бербатов и други - "Аз съм Човекът, когото обиждаше в училище" (примерно)... и ФАКТЪТ, че Е така, че е било винаги и винаги ще бъде, така се случва в училище, някои разправят, че и в казармата не било особено прекрасно... ежедневието предлага хиляди по-гадно обидни неща, обидно е пиян шофьор, който е убил човек И полицаите, които са го спрели и после ПУСНАЛИ да си кара по пътя, да са на свобода [smilie23]

А иначе за хумора всичко е позволено... само няколко седмици след 11 септември по американските шоута започнаха да си правят майтап дори с това - при хумора всичко е позволено, друг е въпросът, че някои неща са проява на много лош вкус... за моя вкус това не е чак толкова фрапантно.

Дата:   29-02-08 16:01

Ма как така пожелали бе човек, какво желание, болната жена не знае ден ли е нощ ли е, ти говориш за желания

Дата:   29-02-08 16:06

Дата:   29-02-08 16:22

Точно на болната жена пък съвсем нищо не са й причинили, червената бабичка по-така го прие, вдигна си кръвното, ама... да де, аз си казах каквото си мислех, не че не мога да бъда убеден в друго, ама наистина не чувствам да има никакви фатални последици за участващите.

А всъщност по вашата логика изобщо не трябва да се излъчват неща като така популярния тези дни мюзик айдъл - тамън поразгледах няколко клипа от една друга тема и там вече какви болни хора има и как стават тотално за смях и изобщо е такава пълна гавра с хората за целите на шоуто, че това е ама НАПЪЛНО БЕЗОБИДНО в сравнение!!!

Публикацията е редактирана (29-02-08 16:26)

Дата:   29-02-08 16:34

Дата:   29-02-08 16:46

Точно той беше един от тези, които видях и ситуацията съвсем си прилича и водещите се бъзикаха с него доста по-брутално, макар и уж с добро... но той вероятно не е освидетелстван като неможещ да взима сам за себе си решения, така че и той е пожелал, всички са пожелали да бъдат в тези роли, за които са се цанили, включително и лудите бабки.

Дата:   29-02-08 16:56

Дата:   29-02-08 16:56

Как са се цанили точно ''лудите бабки'' бе брато?

Дата:   29-02-08 16:58

Дата:   29-02-08 17:02

"Лудите бабки" са индивиди, които явно са оставени сами да вземат решения какво да правят с живота си и, подобно на всички участници в мюзик айдъл, нямат нищо против да бъдат записани и показани [ezik]

Дата:   29-02-08 17:03

Човек ти май нещо не разбираш съвсем понятието ментално увреден

Публикацията е редактирана (29-02-08 17:05)

Дата:   29-02-08 17:15

Зависи от гледната точка. За мен почти всички участници в мюзик айдъл СА такива - ментално увредени... доколкото знам, според психиатрите ВСИЧКИ сме по някакъв начин ментално увредени... затова има някакви закони, които да определят степента, до която може да си ментално увреден и това да не ти пречи да взимаш решения сам за себе си... ако се окаже, че бабата е такава и по закон, нещата стават малко по-различни... но пък кой ги пита увредените по специализираните заведения дали желаят да бъдат снимани за документални филми примерно...

Не ви знам юнаци на какви години сте, но аз като бях малък за всички келеши на определена почти предпуберска възраст имаше един култов филм - "Дом #8" - такъв смях и бъзик падаше за сметка на нещастните деца...

Абе, то се е видяло, че няма да се разберем, а и спорът някак започна да губи качество, не се предлагат смислени нови аргументи, та по-добре да го пишем бегал и толкова... да ходим да погледаме малко снимки за разнообразие, примерно [shtrak]

Дата:   29-02-08 17:19

Автор: Ruth   
Дата:   29-02-08 17:22

Коинсиденциа, озадачаваш ме... да не кажа, разочароваш

Публикацията е редактирана (29-02-08 17:22)

Дата:   29-02-08 17:34

Рут, това вече ме наранява, не искам да те разочаровам... да те озадачавам - да, но не и разочаровам, иска ми се само да очаровам... ама май не го правя успешно сега [smilie2]
Да кажем, че това ми е моята Тъмна Страна - едно пуберско подигравателно създанийце някъде надига глава...

Дата:   29-02-08 17:39

първа  назад  1  2     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.