Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Клубен живот
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Stage 6 хлопна кепенците
Автор: e-mil   
Дата:   29-02-08 09:45

Най-добрия сайт за поточно DivX видео затваря днес. На него имаше изключително ценни документални филми, при това с висока резолюция. Включително тестове на потребителски HD видео камери, записи на ТВ предавания от 50-те и 60-те, много timelapse... все неща, които нито се намират лесно по торенти, нито може да се вземат от видеотека, нито да се купят по Интернет. Много от материалите бяха с HD размери (макар и DivX), за разлика от грозните компресии в YouTube.

Sайтът беше собственост на DivX Inc. и по техни думи не могат да издържат на скъпата поддръжка, а по неофициална информация са се скарали в борда на директорите.

Едно интересно видео, което успях да изтегля последните дни:
The Tibetan Photo Project 2008 - 373MB
Линкът ще е активен до сряда (6 март) сутринта.

Ако някой да знае друго подобно място, ще съм благодарен да ме светне [smile]

Отговори на това съобщение
 Re: Stage 6 хлопна кепенците
Автор: explorer   
Дата:   29-02-08 12:58

Много жалко... аз от там си свалях музикални клипове с добро качество... доколкото знам това беше единствения по рода си сайт, който вместо във флаш формат държеше видеотата в DivX формат с качествен образ и звук (е, не всички ъплоадваха качествено видео, но имаше чат-пат и HD-DVD).

Научно популярни филми има много и всякакви на колибка ком.

Автор: tonevjr   
Дата:   29-02-08 14:43

Дааа[smilie2] Онзи ден получих Нюслетър и там пишеше,че затварят[smilie8] Готино сайтче беше[smilie24]

Автор: tonevjr   
Дата:   29-02-08 14:47

Обаче Movie6 си стои[smilie5] Мисля двете имат нешо общо,защото аз Мовие6 от там го намерих[smilie8] [smilie24]

Автор: e-mil   
Дата:   29-02-08 15:01

Някакви бивши потребители направиха Stage 7. Има и китайско копие на Stage 6 с абсолютно същия изглед. Може да се ползва с Google Translate, макар и бавно. Но трансферът на такова видео струва милиони и не вярвам да го поддържат и на двете места.

Има слухове, че Google ще купи сайта за 750 милиона.

Stage 6 все още работи, но доста от файловете трудно се зареждат. Свалих си към 70 немски кинопрегледа от Втората световна - Die Deutsche Wochenschau и UfA Ton-Woche; около 11-12 часа документи от Виетнамската война... сравнително редки неща.

Иначе Колибката я зареждат много рядко. Повечето неща са отпреди 4-5 години.

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.