Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Клубен живот
 първа  назад  1  2  3     всички  напред  последна
 Търся си квартира
Автор: P_A_D_D_G   
Дата:   23-02-08 10:55

Та така..всеки с проблемите си и аз с моя..Търся си квартира някъде из София. Ако някой случайно си търси съквартирант да свирка да се видим....

Отговори на това съобщение
 Re: Търся си квартира
Автор: navy   
Дата:   23-02-08 11:08

И едно мое моделче си търси квартира...

Автор: EnDleSSdarK   
Дата:   23-02-08 11:31

И аз,някой ШЪ
мЪ прибИре лиииии?:)))[smilie5] [smilie18] [smilie18] [smilie18]

Дата:   23-02-08 11:36

ти коя беше?

Дата:   23-02-08 11:40

Текезесарчето...[smilie5] [smilie5]

Дата:   23-02-08 11:45

Poslednite izsledvaniia pokazvat, che: 10% ot zheni sa se zanimavali sys seks samo chas sled pyrvata sreshta 20% ot zhenite sa pravili seks na neochakvani mesta 36% ot zhenite obichat da hodiat goli 45% ot zhenite predpochitat tymnokozhi myzhe sys sini ochi 46% ot zhenite sa pravili analen seks 70% ot zhenite predpochitat da praviat seks v sutreshnite chasove 80% ot zhenite nikoga ne sa pravili seks s druga zhena 90% ot zhenite biha iskali da praviat seks v gorata 99% ot zhenite nikoga ne sa pravili seks v ofisa. Zakliuchenie: Ot gledna tochka na statistikata imash mnogo poveche shansove da pravish analen seks v sutreshnite chasove s nepoznata zhena v gorata, otkolkoto v ofisa si v kraia na rabotniia den. Pouka: Zashto, po diavolite, visish tolkova dylgo v ofisa, sled kato i bez drugo niama da izleze nishto hubavo ot tova!

Дата:   23-02-08 11:47

Следният текст по-долу е всъщност въпрос даден на изпита по химия във Вашингтонския университет. Отговорът на един от студентите бил толкова "професионален" че професорът го споделил с колегите си чрез Интернет, благодарение на което го четем и ние. Допълнителен въпрос: Адът екзотермичен (отделя топлина) ли е или е ендотермичен (поема топлина)? Повечето студенти написали отговор съгласно вярванията си, използвайки правилото на Бойл - газовете се охлаждат при разширяване и се нагряват при свиване. Един от студентите обаче написал следното: Първо, трябва да знаем как масата на Ада се изменя във времето. Следователно трябва да знаем скоростта с която душите влизат в Ада и респективно излизат оттам. Мисля, че с достатъчна точност можем да предположим, че след като една душа попадне в Ада, тя не може да го напусне. Следователно напускащи Ада души няма. По въпроса колко души влизат в Ада, нека да разгледаме различните религии съществуващи в днешния свят. Почти всички религии твърдят, че ако не си техен последовател, ще попаднеш в Ада. След като религиите са повече от една и никой не принадлежи на повече от една религия, можем да приемем, че всички души ще попаднат в Ада. При сегашните данни за раждаемост и смъртност, може да се очаква броят на душите в Ада да нараства експоненциално. Да разгледаме скоростта на изменение на обема на Ада, тъй като закона на Бойл твърди, че за да се запазят температурата и налягането в него, обемът му трябва да нараства пропорционално на нарастването броя на душите там. Оттук произтичат две възможности: 1. Ако Адът се разширява по-бавно отколкото душите постъпват в него, тогава температурата и налягането ще нарастват докато вратите му не издържат и целия Ад се изсипе на Земята (until all Hell breaks loose). 2. Ако Адът се разширява по бързо от нарастването броя на душите в него, тогава температурата и налягането ще спадат докато той замръзне. И така, какво ще се случи? Ако приемем за верен постулата, формулиран от приятелката ми Тереза, че "по-скоро Адът ще замръзне отколкото аз да спя с теб" и като вземем предвид факта, че миналата нощ спах с нея, тогава 2 трябва да е вярно, и тогава Адът е екзотермичен и вече е замръзнал. Крайният резултат от тази теория е, че щом Адът е замръзнал, то той не приема повече души и следователно не функционира... оставяйки само Рая и по такъв начин доказвайки съществуването на Светия Дух, което обяснява защо миналата нощ Тереза през цялото време викаше "О, боже!".

Автор: slivenski   
Дата:   23-02-08 11:55

EnDleSSdarK, аз ш'та зема... нема се пуашиш... [smilie18] [smilie21]

Автор: photogamen   
Дата:   23-02-08 11:57

navy
[smilie18] [smilie18] [smilie18]

Дата:   23-02-08 12:04

Басимус,намери съ съквартирант...[smilie8] [smilie8] [smilie8]

Дата:   23-02-08 12:11

431336342 (12:10:12 23/02/2008)
Authorization Request
Предлагаем Вам услугу ФЛУДА(Занимаем линию непрерывными звонками) телефонов домашние и мобильные, в люб. точке мира. 10 - мин беспл.!ICQ 8313738

[smilie18] [smilie18] [smilie18]

Ендлес, коя беше, че не стоплих?

Дата:   23-02-08 12:20

Бавно мислиш морския:))))))))
агрономчето пловдивско...дето се заяждаше с него извесно време из зоната:)))))))

Дата:   23-02-08 12:25

EnDleSSdarK, пловдивчанка ли си? [smilie10] Олииииии... [smilie18] [smilie21]

Автор: P_A_D_D_G   
Дата:   23-02-08 12:29

Автор: navy
Дата: 23-02-08 11:08

И едно мое моделче си търси квартира...

Ам ку е младо и хубажо...да си търсим заедно..обещавам да не я връзвам докато я снимам..нали е муделчи все пак....

Автор: BOrisoFF   
Дата:   23-02-08 12:31

И един мой колега си търси квартира

Дата:   23-02-08 12:47

Ендлес, къв ти беше дъртия ник [smilie10]
Аз да не вися като прани гащи постоянно в тази зона бе, ей [smilie7]
А и не съм спал с тебе, няма ме обвиняваш, че не те помня [ezik]

Автор: nabis   
Дата:   23-02-08 12:55

А и не съм спал с тебе, няма ме обвиняваш, че не те помня [ezik]
------------------------------
А бой!?[smilie10]

Автор: Cristinel   
Дата:   23-02-08 19:05

Този потребител е деактивиран. Всички негови текстове са изтрити от администратора.

Автор: EndlessDark   
Дата:   23-02-08 19:08

Коки,що не си затвориш голямата уста?[smilie18] [smilie18] [smilie18] Плямпало такова!!!![smilie7] [smilie5]

Дата:   23-02-08 19:13

Охооо... [smilie21]

Коки, Деси... [smilie25]

Взаимност, привързаност... [smilie18]

Гълъбчета... [smilie21] [smilie21] [smilie21]

Дата:   23-02-08 19:22

Сливенски,търсиш под вола теле драги...:)))))))))[smilie7]

Автор: tan4o   
Дата:   23-02-08 19:26

Какво ви кара да си сменяте никове, не мога да го проумея?[smilie11]

Дата:   23-02-08 19:27

Не съм си сменила ника...изтрих си стария профил...и месеци по-късно си направих нов...с нов ник:)))))))))

Дата:   23-02-08 19:28

Шегувам се, скъпа... [smilie21] [smilie18]

Ама, щом се обичат младите... [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie21]

Автор: exo99   
Дата:   23-02-08 19:32

Да се вземат !!![smile]

Хай наздраве ![beer]

първа  назад  1  2  3     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.