Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Клубен живот
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Поредната несправедливост
Автор: HP   
Дата:   21-02-08 11:40

Този потребител е деактивиран. Всички негови текстове са изтрити от администратора.

Отговори на това съобщение
 Re: Поредната несправедливост
Автор: Mobby_Dick   
Дата:   21-02-08 11:46

Помня го тоя мач [smilie7]
Беше едно хубаво време, и ние от кръжока по физика във фотошколото си бяхме направили една екскурзиика до Смолян, планетариум, Рожен и т.н.
В хотела в "Устово" гледахме мача на един чб. ТВ, дето нямаше звук, та звука го пуснах от УКВ радиото ми Сименс - от тия де се слагат на велосипедите [smilie5]
Тогава все още бях активен горе-долу Левскар.
Тия кретении де ги направиха на тоя мач ме отвратиха. Бях напълно доволен, когато ги разчебръстиха, отнеха им правото за купата....и дори преименуваха отборите на Левски стана Витоша, а ЦСКА - Средец.
Така беше според мен и справедливо [smilie7]

Дата:   21-02-08 11:48

А играчите наказаха.
То таман беше времето, когато фауната от всякакви животински и човекоподобни твари с екзотични имена взе да се промъква в отбора на Левски, а и другите....ама това не можа да спре упадъка де [smilie7]
Простотиика с две думи....бледнееща на сегашната де.[smilie7]

Дата:   21-02-08 11:50

Този потребител е деактивиран. Всички негови текстове са изтрити от администратора.

Автор: CTEHATA   
Дата:   21-02-08 11:55

Отнемането на имената имаше доста смисъл. Да не скочат феновете, но отбори като "Ботев", "Левски", "Раковски" и т.н. водят до скандирания от отсрещната агитка - долО Левски, долО Ботев и т.н.
Е не са го заслужили това тези хора, на които са кръстени отборите[smilie23]

Дата:   21-02-08 12:00

Автор: JEKOPJ   
Дата:   21-02-08 12:03

Те от футболните списания,ако дойдат да видят нашите тъч-рефери,че са с тапи в ушите,а главните с памперси под гащетата,тогава чак ще ни признаят ...[smilie5]

Дата:   21-02-08 12:05

Дата:   21-02-08 12:12

Простотия си е в запалянковската част.

Едно време ме водеха на всеки мач на Левски.
В сектор А или В разбира се, секторите Б и Г си бяха за баш диваците (по-късно добре го разбрах, когато като ученик средно школо ходех и сядах и там). Най-малкото....защото това са местата с най-лоша видимост към цялата игра [smilie18] Тия там дето скачаха като пощурели и се чудеха кво да хвърлят или каква простотия да измислят....нито гледаха играта, нито дори добре познаваха играчите.[smilie5]

Та доста простоия изкристализираше на стадионите в агитките.
Например, ще мине някои чичко влязъл точно преди началото на мача, да ме попита (аз които грея мястото от поне половин час), дали на стола ми отдолу има дупка (като стана да видя, да седне) [smilie5] В задръстванията на влизане - излизани, веднага....беше немислимо дете да влезе и излезе живо.
Но пък не видях някои някога тогава да се опъне на милицията....и на конната пред стадиона - която биеше преди да погледне [smilie5] хулиганите пък си се знаеха, правеха се редовно записи....и след всеки скандален мач дето имат прояви, си ги отбиваха после яко за това.[smile]

Емоция имаше да...но временна.
На един мач, дето Левски взе купата....а аз отидох на него без да съм научил за класното по математика... [smilie5] много се кефих, но като вдигнаха купата се сетих за ....утре - моето и тяхното - и ми стана доста гадно като емоция [smilie18]
Та така [smilie7]

Дата:   21-02-08 12:15

Дата:   21-02-08 12:17

В Самоков ходех няколко пъти на мач.
Там ще трябва да е [smilie5]

Дата:   21-02-08 12:19

Дата:   21-02-08 12:19

Дата:   21-02-08 12:24

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.