Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Клубен живот
 първа  назад  1  2     всички  напред  последна
 Марихуана
Автор: Coincidentia   
Дата:   19-02-08 08:58

Проблемите при употреба на марихуана включват кратковременна загуба на памет, проблеми със заучаването, нарушени възприятия, трудност при мисленето и решаването на задачи, загуба на координация, сърцебиене и кратковременна загуба на памет.[smilie7]

Отговори на това съобщение
 Re: Марихуана
Автор: pileshtar   
Дата:   19-02-08 09:06

В различните младежки субкултури се използват различни жаргонни наименования на марихуаната - от класическите "трева" и "ганджа", през заемките от английски език "джойнт" и "Мери Джейн", до чисто българските "коз", "мара", "сас", "джанка", "чадел", "джонга", "дискове","зелен-чук", "масур" или "конус", "грас", "джинджифил", "жожоба", "индийски коноп", "Марийка", "масе", "масурец" и т.н

[smilie18] [smilie7]

Автор: asahi   
Дата:   19-02-08 09:07

кошче

Дата:   19-02-08 09:10

[smilie18] [smilie18] [smilie18] Ако не сте се напушили, направете опит пак да прочетете текста

Автор: Phoki   
Дата:   19-02-08 09:13

И ако не можете да възпроизведете различните наименования в правилната последователност от пост- а на pileshtar
, значи трябва да обърнете внимание на първия пост[ezik]

Автор: shama   
Дата:   19-02-08 09:20

Миналата година преследването на хора пушещи марихуана е поставено на последно място (като най-леко престъпление) в листа на SMPD част от LAPD за Санта Моника.

Миризмата на марихуана е нещо обичайно в квартала където средната цена на къща е 1 000 000 $. Имам познат на 55 год. американец който пуши с жена си през ден. [smilie5] [smilie6] [smilie7] [smilie7]

Автор: Essenov   
Дата:   19-02-08 09:24

Тук за какво се говори?

Дата:   19-02-08 09:27

Абе, мен бъзикът с кратковременната загуба на памет ме израдва, ама то се е видяло, че нещата поемат по свой си независим път [smilie7]

А, бай дъ уей, чувал съм и от други места, че почти не си правят труда да ги преследват поне трево-пушачите в Америчко, а и не малко активисти за легализирането и не по медицински нужди има, ама това е друга тема... или щеше да бъде [smilie21]

Дата:   19-02-08 09:31

Охо, Ессенов, дубрутру!
Аз съм вчерашен и ми беше веселко за загубата на памет, ама ти можеш и да си споделиш срещу кого си на път да се влюбваш [smilie25]

Дата:   19-02-08 10:04

Coincidentia, нещо много се вълнуваш относно моите чувства..

Дата:   19-02-08 10:24

Видях аз една темичка и ми премина една мисличка... и ще прокараме едни кабелчета и т.н., нали се сещаш... позачудих се дали да не би или надали ще да я познавам, ако е някоя конкретна един вид видите ли [smilie5]

Автор: anjali   
Дата:   19-02-08 10:41

ай една класика за поздравче по случая[smilie7]

http://www.youtube.com/watch?v=xRkpOdRbbsc

[smilie7] [smilie7] [smilie7]

Дата:   19-02-08 11:36

Макар че обикновено това хич не е моята музика, ама ще отвърна с нещо, което май е най-веселяшкото чувано от мен по въпроса -
http://www.youtube.com/watch?v=305vRNoofr8

Автор: boink   
Дата:   19-02-08 11:51

http://www.youtube.com/watch?v=MorR04iLtMw

Автор: prozium   
Дата:   19-02-08 13:10

"Проблемите при употреба на марихуана включват кратковременна загуба на памет, проблеми със заучаването, нарушени възприятия, трудност при мисленето и решаването на задачи, загуба на координация, сърцебиене и кратковременна загуба на памет."
Това с повторението да не би да е тест, да се разбере кои имат кратковременна загуба на паметта в слведствие употреба на THC? :D
Иначе знам, че преди в САЩ са я предписвали за употреба от хора с мозъчен тумор, нямам никаква представа как би трябвало да ги излекува, но май е по скоро да им направи оставащите дни по приятни.
Я си признайте пробвали ли сте?
Аз не съм, пък вече съм на 20, мноу съм задръстен :X

Дата:   19-02-08 13:16

Е, разгеле, браво prozium, най-после някой по-свеж мозък да обърне внимание на "уловката" [smilie24]
А ти да не би да си такъв досетлив не само заради непушенето на трева, а и защото си на прозак [beer]

Автор: voland   
Дата:   19-02-08 13:39

Понеже това е фотографски форум, аз съм длъжен да кажа, че употребата на въпросното вещество рязко влошава качеството на снимковия материал. Аз лично започвам да се оплитам в скорости, бленди, ИСО-та и т.н. и т.н.

редакцията целеше да прочисти сигналите за кратковременната загуба на памет (повторенията)

Публикацията е редактирана (19-02-08 13:40)

Автор: endlessdark   
Дата:   19-02-08 13:41

Но пък е добре за настроението...[smilie7] [smilie7] [smilie7] [smilie7]

Автор: endlessdark   
Дата:   19-02-08 13:44

Поздравче....
[smilie7] [smilie7] [smilie7]

Автор: pileshtar   
Дата:   19-02-08 13:48

Coincidentia, ее ти пък, чак разгеле, всички схванахме смешката [ezik]

Дата:   19-02-08 13:51

Това за кабелчетата не го разбрах, но дори и да е конкретна и да я познаваш и да не я познаваш.. полза йок [beer]

Автор: mixmike   
Дата:   19-02-08 13:58

За к'во става въпрос тука, че забравих?[smilie11] [smilie5]
Да не би са "джоджан", "пъшка"(съществително) или "тунджа"?
[smilie18]

Автор: special_k   
Дата:   19-02-08 14:49

Автор: voland
Дата: 19-02-08 13:39

Понеже това е фотографски форум, аз съм длъжен да кажа, че употребата на въпросното вещество рязко влошава качеството на снимковия материал. Аз лично започвам да се оплитам в скорости, бленди, ИСО-та и т.н. и т.н.

...................

аз твърдя обратното

Автор: prozium   
Дата:   19-02-08 14:49

прозак+валиум [thankyou] да живее метамафетамина, херойна и кокайна, деца правете като мен, взимайте наркотици :D

Автор: Todd   
Дата:   19-02-08 14:55

ГОВНА !!!!

[smilie23]

[smilie7]

първа  назад  1  2     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.