Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Клубен живот
 първа  назад  1  2     всички  напред  последна
 Проектът Ран-Ът
Автор: overflow   
Дата:   13-02-08 11:57

Този потребител е деактивиран. Всички негови текстове са изтрити от администратора.

Отговори на това съобщение
 Re: Проектът Ран-Ът
Автор: tan4o   
Дата:   13-02-08 12:00

Уфф, да бе ние сме велика сила и има световен заговор срещу нас[smilie23]

Автор: boreto   
Дата:   13-02-08 12:25

Егати елементарната идеологическа пропаганда.
Икономиката ни беше обречена още от момента на разрушаването на Съветската империя. Ние си бяхме икономически сателит, неспособен за самостоятелен живот, без тежка криза.

Автор: bobihot   
Дата:   13-02-08 12:52

Тази програма на Луканов е поне от 1980г.

Автор: Amigo   
Дата:   13-02-08 13:06

някои хора не вярват в конспирации май [cool] а такива има [cool]

Автор: neuromancer   
Дата:   13-02-08 14:19

Много са ми смешни тия конспирации. Ние разбираш ли, сме толкова велики, че целия свят се е обединил да ни пречи баш на нас, че иначе за 5 години ще го завладеем
Конспирации че има има, ама да си оправдаваме положението с тях е много забавно

Автор: Mobby_Dick   
Дата:   13-02-08 14:54

Проектът Ран-Ът макар и със забавени темпове дава своят резултат.
Единствената ни надежда е, да се случи нещо в глобален план, което да игнорира поръчителя и да изолира неговите местни изпълнители.
Този момент ще си струва да се види ....и не само.
В това ми е надеждата.
Не един наш знаменит българин ни го обеща преди да си отиде - Райнов, Хайтов дори се опитаха да се борят срещу троянските коне.

Автор: Kindlifresser   
Дата:   13-02-08 15:06

Част от проекта ли е корумпирането и криминализирането на бълг. управляваща класа? Защото ако е, планът е изпълнен на 100%. Т. нар. елит на нацията се е превърнал в шайка ненаситни крадци.

Дата:   13-02-08 15:13

Луканов има големи грехове към България!
Този човек нямаше граници пред които да спре, или нещо от което да се засрами.
Виждал съм как харизва с лека ръка на евреинът -медиен магнат Максуел (те своите си го убиха него, и книга написаха как) цяло огромно имение и резиденция за 50 години напред!

Лошото е, че не са ни виновни само Лукановци.
Около него имаше достатъчна начална пасмина народни и държавни изменници, от които всеки взе куфар, и никои не посмя да застане на другата страна.
Това беше сигурният старт на краха.

Никаква външна сила не можеше в този момент да деиства така, без да си е постлала в управляващите ни достатъчно троянци.
Аз помня това време, когато месеци след 10-ти ноември, американските функционери се разхождаха явно и аругантно между институциите, без никакъв свян или ....страх (а току що беше свършила студената война).
Още тогава си казах, тука има нещо много гнило....бедна ни майка [smilie7]

Прочетете "Ченге втора употреба" на Богомил Райнов, и "Троянските коне в България" Н.Хайтов, дето има доста повече факти и подробности.
Мисълта ми е, че и тогава....за случаен човек на улицата беше видно. Никои не се грижеше и да го прикрие. (докато руските функционери преди много по-старателно се криеха)

Дата:   13-02-08 15:15

В началото на “Студената война” – 1947 г. - Алън Фостър Дълес – първият шеф на ЦРУ - заявява:

“Ние ще хвърлим всичкото злато на САЩ, цялата сила на САЩ за измамване и оглупяване на хората от социалистическия свят. Незабелязано ще подменим човешките ценности с фалшиви. КАК? Ще намерим единомишленици в тези страни и Русия. Ще разгърнем грандиозна по мащаби разложителна работа, ще изтръгнем социалната същност на литературата, ще насърчаваме автори, които втълпяват в човека култ към секса, насилието, садизма, предателството - тоест безнравствеността. Нужни са писания, осмиващи естествеността и почтеността като архаични отживелици. Простащината, наглостта, лъжата и измамата, пиянството и наркоманията, животинския страх сред хората, безсрамието, доносничеството и още много пороци заложени в човека трябва да се раздвижат. Така ще разклащаме поколение след поколение, ще предизвикваме ерозия и развращаване на младежта. Ще създадем човек с консумативна психика на елементарен потребител. Всичко това ще извършим под девиза: ЗАЩИТА ПРАВАТА НА ЧОВЕКА И ГРАЖДАНСКИТЕ МУ СВОБОДИ".

През 1992 г. Държавният секретар на САЩ Джеймс Бейкър заяви пред техния конгрес: “Ние изразходвахме над 30 хиляди милиарда долара, за да победим в студената война срещу СССР и неговите сателити, за да предизвикаме материален и духовен срив”.

Дата:   13-02-08 15:22

Инжектираха ни една смъртоносна доза отрова.
В гърченето ни, много хора дори сами пожелаха смъртта.
Надеждата ни е в....автоимунитета може би, прекалено дълго се гърчехме....може да мутираме в нещо, дето никои не може да предвиди. Така става обикновено. Наистина народопсихологията ни е доста сложна, а хората доста препатили и с какъв ли не имунитет в кръвта....за да ги трови някои новак. Но тогава може да се обърне тоягата другояче [smilie8]
Ако само са ни върнали 100 години назад - това е най-малкият дерт.

Дата:   13-02-08 16:01

Mobby_Dick, апокалиптичните видения на недоволните-от-всичко очевидно ти импонират.
Нямаше никакво значение, дали управлява Луканов или Чушкин. Нямаше никакво значение наличието или не на троянски коне.
Българското стопанство не беше част от световното стопанство, а само част от Съветското имперско стопанство. С рухването на Съветското стопанство изчезна пазарът на българската индустрия. Този акт обрече България на мъчителна трансформация. Тази трансформация можеше да бъде много по-кратка, но не би. Уви. И за това не са виновни Щатите или Германия и троянските коне, ами нашите бедни духом новоизлюпени политици-тарикати.

Дата:   13-02-08 16:08

boreto
Българското стопанство не беше част от световното стопанство, а само част от Съветското имперско стопанство. С рухването на Съветското стопанство изчезна пазарът на българската индустрия.

Българското стопанство беше част от СИВ.
Боре, тия ги пробутваи на някои после родил се....щото през 80-те аз късах маратонки по соц.света, и знам кои какво произвеждаше-внасяше-изнасяше.
А извиняваи, че те питам (да приема за някаква империя там)....тя после спря ли да яде и да консумира, че ние фалирахме?

Изобщо боре, тогава ежедневно слушах крясъците на после компрометиралите се мижитурки, светулки и всякаква паплач - сега запратена в гетото на Ню Йорк и непозната на по-младите въобще....как крещи срещу всичко руско, срещу всякаква търговия с Русия....как ни окастриха до шушка....как си подарихме оръжеините пазари на САЩ (още помня думите даже)....а много неща съм записал на видео.
Като имам време, ще сглобя някои филм.
Те нещата смърдяха още тогава.

Дата:   13-02-08 16:12

А ти ми кажи, за толко години какво аз си купих и имам от ....връзките ни с американското стопанство?

Автор: Amigo   
Дата:   13-02-08 16:14

мдааа, общо взето съм съгласен с Mobby_Dick. [smilie8] "Който има ухо, да чуе..." - също от Хайтов. [smilie8]

Дата:   13-02-08 16:15

Дотам бяха увълчели корумпираните ни и използвани политици, че като ги "пенсионираха" и скриха в новият свет, и оттам се чуваха, как не могат да разделят държавните апартаменти на....някогашното Българско разузнаване в НЮ Йорк.
Срам и резил.
Учуден съм, че е имало такава здрава промивка, че и далеч след края представлението някои да си верват.

Дата:   13-02-08 16:21

[smile]
И аз скъсах много обувки по света и особено СИВ. И аз знам някои неща.

Например съобщителната ни индустрия разполагаше с институти и с десетки заводи и комбинати. В нея работеха няколко десетки хиляди квалифицирани специалисти. В края на осемдесетте спряха всякакви поръчки. Тази индустрия се срина почти до нула, защото нямаше изделия за друг пазар.

От цялата тази грамада избуяха няколко фирмички с по 5-10 човека, една от тях успяла да стигне до 120 човека, развили собствени продукти и пазар и това е всичко!

Лесно е да се ругае повърхностно и наедро...

Дата:   13-02-08 16:59

Като си скъсал, защо пропусна да го споменеш това СИВ, а говориш за някакви приказни империи на злото може би (по думите на оня холивудски празноглавец- Рейгън)

А замисли ли се, защо спряха тия поръчки?
А замисли ли се, защо после тая фирмичка (5-10 човека) си намери пазар? (стотици са подобните фирмички....само в този сектор)
Ти боре не четеш ли, че според тоя план всичко вървеше....та и това дето ти приказваш? Защо тогава го отричаш? Прочете ли го въобще?

с този документ са предопределени всички бъдещи процеси в икономическия и обществения живот у нас. В него се залага стопанското, културното и духовното съсипване на страната. От самото начало новите управници са знаели всичко, което ще последва в България
...............

"В приложението към плана “Ран-Ът” от 117 страници става дума за това, че българската икономика е предназначена да изхранва 5 милиона души. Още тогава, началото на 90-те години, се прогнозира появата на цигари ментета, алкохол менте, хора, които ще ровят кофите за боклук...

Нашите "политици" и тогава бяха мижитурки, и свикнали някои да им казва. Като се почустваха като овци без овчар, побързаха да го припознаят. Те си мислеха, че тяхната "безприкословна верност и дупелизничество" са достатъчни....защото до сега им бяха достатъчни. Друго яче мисли оня, световният капиталист. Други са там правилата и ценностите.
Нашите политици приличаха на копривщенските чорбаджии, които бързаха да предадат бунтовниците след разгрома, за да си опазят имането. Те приличаха на командири, които дават команда на редут след редут да се изправя без оръжие, за да бъде помлян.
Ние измислихме камара нови ценности...които не защитава нито една реална страна по света.
В момента, когато бяхме вече гладни, ние решихме....казаха ни...че било хуманно да затворим заводите "Арсенал" и търг.ф-ма "Кинтекс", и да се изнесем от арабските оръжеини пазари (откъдето дохода беше достатъчен за да не работи и един българин тогава)....и там стъпиха САЩ.
Ние решихме, че мразим руснаците, гонехме дипломатите им дори....защото още тия мижавци бъркаха идеологическата вярност с икономическа политика.
Те приемаха инициативи на чист идиотски принцип, ....а всяка инициатива се договаря, до последната подробност - дори с брат, и се следи всеки транш...дори да увисне, да не увисне страната.
Тея бяха алчни, безпардонни и безхаберни грабители. Дали го съзнават или не, не ме инфо. От глупост или не докараха тая трагедия - не ме инфо. Те са САТАНИ.
Когато се появеше човек във властта начорчик на тая програма....тогава нещата ескалираха и с външна намеса - експлоадираха. Кранчето вече се държеше отвън - до последната кутия цигари ако щеш (97-ма) и всичко беше станало необратимо. Народа беше готов да яде къшеи хляб и от сатаната, щото беше вече в кланницата вкаран.
Гледах и снимах тия обезумели и оглупели лумпени, които искаха да ни разкъсат 97-ма, докато си върша работата. Водени от баш бандитите, с криминални дела, на които бяха раздали по 10 $
От тогава това е България.
А на една Сърбия, при все че и докараха толко войни ....тя пак е много по-добре от нас.
Нас ни клаха и свои , и чужди.

Дата:   13-02-08 17:13

97-ма в страната прокарахме нова полит.доктрина.
Целият парламент беше смлян.
Целият автопарк на УБО беше смлян.(всичко снимах)
Преди това партииният дом (сега народно събрание) беше изгорен (и това гледах отблизо)
десетки телевизии и камери бяха заснели 100-ици вандали.
Някои пое ли отговорност за щетите? - при все, че хората бяха известни?

В коя държава го има това?
Имаше действащи закони....и след това не се промениха, А ВИНОВЕН ИМАШЕ ЛИ?

как ши има...нали това докара на власт пак крадеца софиянски, и комсомолеца Костов.

https://photo-forum.net/static/forum/2008-02/eeaq0486.JPG
http://www.minfin.government.bg/images_content/1168875604.jpg

Оттогава в народа ни битува една презумция за ненаказуемост - от кокошката до касаплъка на пътя.
Давате ли си сметка, какви правни и държавни устои бяха пометени по този начин? (тук за духовните аспекти на тая война)

Дори да се бориш за някаква кауза....трябва да си понесеш цената от палежа, кражбата, убииството.....другото е АНАРХИЯ, а тя води до смърт.

Публикацията е редактирана (13-02-08 17:22)

Дата:   13-02-08 17:24

Преподаватели (тогава и следвах задочно) си въобразяваха, че имат право вместо да ни водят лекции, да ни водят на митинг!!! И да рекетират за оценки после!

По пътищата барикади от пияници си въобразяваха, че могат да ти отнемат правото да се прибереш след "лекции" у дома.

Всевъзможна лумпенизация беше вдигната на крак, само щото е гладна и безмозъчна....да раздава своите селски права. Страната беше блокирана. Нямаше закон!
Бяхме №1 в СНН (разбира се)
Полицията беше крива, ако си изпълнява задълженията.
.............
тоя "спонтанен " сценарии на колко места по света го играха? Абсолютно същият?
След нас го играха сега в Украйна - по ноти!
Сега ще я вкарват в НАТО - пак по ноти [smilie5]
Значи по-малко ще стрелят по нашите бази, след като се намърдаха до самият Путин [smilie18]

Автор: IvoZafirov   
Дата:   13-02-08 17:25

Тая статия е в стил телевизия "Скат"

много обичам такива обобщения. Те, че комунягите са виновни виновни са ама чак пък нарочен план да има...

на нас все някой ни е виновен, а не се усещаме, че сме на туй дередже щот сме тъпи и прости....

ПП: всъщност какво му е на дереджето? [smilie8] не живея много по различно от един словак да кажем или унгарец. Като германец никога няма да живея така, че няма какво само да мрънкам. Аз не се оплаквам.
Нямам мераци да се возя в майбах и да се женя за чалга певица та съм щастлив човек

Публикацията е редактирана (13-02-08 17:26)

Дата:   13-02-08 18:21

Mobby_Dick, не ми изопачавай думите.

Казах "Съветската империя" имайки предвид СИВ. И това си беше точно така. Никъде ни съм казал "Империя на злото" и никъде не съм класифицирал добро и зло.

Само в този сектор успешните фирмички не са стотици, а са десетина.

Износът спря, защото СССР дигна ръце, вглъби се в своите проблеми и ни остави сами да се спасяваме. И забележи, че това стана преди "избухването на демокрацията" у нас.

Замислял съм се над много неща, но никъде не намирам субективен фактор. Социализмът се провали в икономическото съревнование през ХХ век и абдикира. Нашите трудности имат обективен характер. Каквито и субекти да се бяха намърдали във властта, картинката щеше да е същата - при безредието на трансформацията безскрупулните побеждават, уви.

От твоите постинги разбирам, че ти смяташ, че някакъв заговор е виновен и че ако е имало честни хора на власт, всички в България щяхме да сме добре... Каква илюзия...

Автор: Todd   
Дата:   13-02-08 18:26

ПРОСТ НАРОД -СЛАБА ДЪРЖАВА!!!

На крив хуй вълната му пречи ....

[smilie23] [smilie23] [smilie23] [smilie23] [smilie23] [smilie23] [smilie23] [smilie23]

Идете го направете това в Гърция !!! Его де е...

Иначе знам че винаги е виновен някой друг за нашата мизерия !!![smilie23] [smilie23] [smilie23]

Дата:   13-02-08 18:27

А пък от твоите излиза, че каквито и да се намърдат - все тая - така ли?
От това по-директно оневиняване НЯМА!
... Каква илюзия...

Дата:   13-02-08 18:44

Не, казвам че има обективни трудности на обективна трансформация.

И да, смятам че всички политици са маскари. Това не значи че ги оневинявам.

И надеждата ми е не в това да се сринат Щатите, а в ограничения суверенитет в рамките на ЕС, който ще наложи някакви стандартни за съвременния Запад закони и администрация, които пък ще позволят кадърните и честни хора да изплуват.

Но пак само с приказки няма да стане.

първа  назад  1  2     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.