Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - форум: Клубен живот
 първа  назад  1  2     всички  напред  последна
 ДА СПАСИМ ИРАКЛИ
Автор: zizomir   
Дата:   07-02-08 19:22

http://bezbeton.exaf.org/
Всеки който има възможност да дойде, ще бъде от голяма подкрепа за начинанието.Въпреки забраните,стройтелните дейности продължават.[smilie23]

Отговори на това съобщение
 Re: ДА СПАСИМ ИРАКЛИ
Автор: joro35   
Дата:   07-02-08 20:14

[smilie24] [smilie24] [smilie24] П-О-Д-К-Р-Е-П-Я-М

Автор: tnt   
Дата:   07-02-08 20:33

[smilie24] [smilie24] [smilie24] [smilie24]

Автор: Essenov   
Дата:   07-02-08 21:06

Някой от Пловдив ще ходи ли?

Автор: esc   
Дата:   07-02-08 23:21

Ама интересни хора сте вие. Като искаш да спасяваш - купуваш земята и я оставяш да си пустее и да се въдят бръбари и твари - ама не - спасявате земя дето си е на някой и не спасявате нищо!

Щото всяко лято там е пълна хипария и лудница и на двайсе километра няма диво животно, всичко е утъпкано и усрано...

Много ми е интересно, ако аз дойда с една тумба мутанти и си направя бивак в твоя двор, твърдейки че го спасявам от застрояване и урбанизация - ти колко време ще ме изтърпиш?
Ай със здраве![beer]

Дата:   08-02-08 10:42

https://photo-forum.net/joro/emoticons/smile019.gif

Автор: SKY   
Дата:   08-02-08 10:51

[beer]

Автор: Todd   
Дата:   08-02-08 11:04

Измислете акция как да се спре простотията в главите на избраните да управляват !!!!

Ако се реши тоя проблем ще е най-добре ....ма требе да се почне от населението.Ногу екология му трябва на тоя задръстен с простотия народ белким нещо...!!!

Дата:   08-02-08 11:25

"Измислете..." е това е много хитро, демек "вие мислете пък аз отивам да изпуша един фас, че не ми е до глупости.."

Българите едно време били номади, казват, а сега са самото стадо и въпреки, че си знаят предназначението си мълчат, щот е много сложно да се прави нещо друго.. деба офците [smilie23]

Автор: Kindlifresser   
Дата:   08-02-08 11:43

Да сложим бомба, ама някъде където са събрани повечко политици на едно място. Като в църквата Св. Неделя през 1925 година.

Автор: ламята   
Дата:   08-02-08 13:14

[smilie24] [smilie24] [smilie24]

Дата:   08-02-08 16:55

Kindlifresser, ти наясно ли си кви глупости плещиш!!![smilie10]

и че могат да ти загубят маса време в разкарване по полиции и писане на обяснения...

земи си редактирай поста...[smilie8]

Автор: dexter_d   
Дата:   08-02-08 18:26

Всеки народа заслужава съдбата си.
Само преди 10 - 20 години щяхте да ахкате пред подобни снимки:
https://photo-forum.net/static/forum/2008-01/gqsn2835.JPG
И щахте да викате: "Ау! Такива учдеса има само на Запад!" Е, сега има и тук. Доволни ли сте? Тогава също се говореше за природата, но хората викаха: "Майната й на природата! Искаме лукс!" Ето ви сега лукс, ма пак не сте доволни. Човек оценява нещо едва, когато го загуби.

Дата:   08-02-08 18:30

dexter, ти не беше ли от гадните?

Дата:   08-02-08 18:33

esc, кютай си да не те закачат теб, за мен не бери грижа! Аз бая на зелените тикви да узреят.

Автор: Gruyu   
Дата:   08-02-08 18:43

Те на Кара Дере(с.Горица, до Бяла) са му дигнали мерника вече, камо ли за туй- няма спасение![smilie9]

Дата:   08-02-08 18:47

От кои гадни съм бил? Аз ли застроих морето? И защо трябва да съм от някои? Докога ще се делиме на наши и ваши; на левскари и цесекари: на реститутки и хипари; на кучкари и човеколюбци; на работници и работодатели? Затва сме на тва дередже. Тва, че съм ви показал друга гледна точка не значи, че съм от лошите.

[smilie9]

Дата:   08-02-08 19:09

Ми да, те в един момент крадците и окрадените стават толкова много че всеки е вече едновременно и от едните и от другите.

Дата:   08-02-08 19:43

Ако разсъждаваш така със сигурност ще се чувстваш окраден, поне докато не ти се открие възможност да станеш крадец.

Дата:   08-02-08 19:45

dexter_d, свиркай си и си потупвай джоба!

Дата:   08-02-08 19:55

Като не ме знаеш, не ме обиждай! Кво имам в джоба знаеш ли ме? Аз участвам в дискусията, като в дискусия, а некои хора само лаете и чакате некой малко да е на различно мнение от общоутвърдилото се, за да го оплюете.

[smilie23]

Дата:   08-02-08 20:10

Извинявай скъпи dexter-е!

Дата:   08-02-08 20:42

Kindlifresser , не ми обяснявай за кютането!

чети тук:

Терористични престъпления и основни права и принципи

1. Всяка държава-членка предприема необходимите мерки умишлените деяния, посочени в букви а) - и) по-долу, и доколкото те са определени за престъпления в националното право, които поради своя характер или последици могат да нанесат тежки вреди на дадена държава или международна организация, когато са извършени с намерение:

- силно да се сплаши населението, или

- да се принуди правителство или международна организация да извършат или да пропуснат да извършат определено действие, или

- сериозно да бъдат дестабилизирани или разрушени основните политически, конституционни, икономически или обществени структури на дадена страна или международна организация,

да бъдат считани за терористични престъпления:

а) посегателства срещу човешкия живот, които могат да предизвикат смърт;

б) посегателства върху телесната неприкосновеност;

в) отвличане или вземане на заложници;

г) причиняването на съществени разрушения на правителствени или обществени обекти, транспортни системи, инфраструктура, в това число и автоматични информационни системи и неподвижни платформи на континенталния шелф, обществени места или на частна собственост, които могат да застрашат човешки живот или да причинят значителни стопански щети;

д) отвличане на самолети, кораби или други транспортни средства за превоз на пътници или стоки;

е) производство, притежаване, придобиване, пренасяне, доставяне или използване на огнестрелни оръжия, взривни вещества, ядрени, биологични и химически оръжия, както и изследвания и разработване на биологични и химически оръжия;

ж) замърсяване с опасни вещества, предизвикване на пожари, наводнения и експлозии, които застрашават човешкия живот;

з) смущения или прекъсване на снабдяването с вода, електроенергия или други основни природни ресурси, вследствие от които може да възникне опасност за живота на хората;

и) заплаха за извършване на някое от изброените по-горе деяния.

Автор: matataupa   
Дата:   08-02-08 21:05

https://photo-forum.net/static/forum/2008-01/gqsn2835.JPG

кво му е?[smilie8]

Дата:   08-02-08 21:24

esc, ти с тази харта още щеше да си под Турско робство. Съдбата на народите се напоява с кръв за да избуят. Ние затова сме такива анемични. Без Гражданска война не можем да се отърсим от кърлежите по снагата. Това и трябва на тази страна, всякакви форми на протести, гражданско неподчинение, узряване за бунт, пускане на кръв.

първа  назад  1  2     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.