Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Клубен живот
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Qui bono?
Автор: lumix   
Дата:   06-02-08 22:21

Кому са изгодни най-много "Европейските фондове"...в(%)
(А) - на българския бизнес?
(Б) - на чуждестранните и българските КОНСУЛАТАНТИ?
(В) - ......................?/тук оставям място за допълнителни ползи на други ...:-)

пп Имам и още един въпрос ....кой накрая ги плаща /връща/ тези пари....?

Отговори на това съобщение
 Re: Qui bono?
Автор: angie_   
Дата:   06-02-08 22:45

[smilie8]

Автор: тьма   
Дата:   07-02-08 06:34

[smilie11]

Автор: chitsujo   
Дата:   07-02-08 08:12

(Б) - на чуждестранните и българските КОНСУЛАТАНТИ?
Също така има програми от фондовете за изостаналите общини, заложени в стратегията за развитие на селските райони. Там според 4 оси се финансират дейности като обучение на хора (безработни), дейности свързани със създаване на възобновяеми енергийни източ1ници, пътна инфраструктура, екоземеделие и опазване на околната среда

Плащат се от самите фондове. Става след като е изготвена пълната информация, която се изисква. Проектите трябва да са започнали действие и да има свършено по тях (май 2 години беше-ще проверя). Цялата документация се превежда на английски език и се праща по съответното място. Ние сме пращали към EBRD - Европейската банка за възстановяване и развитие. Мисля, че в Лондон им беше седалището.
Нещото, което плаши най-много общините и изобщо решилите да инвестират в нещо, което "евентуално" би било възвърнато е,че няма гаранция, че фондовете ще покрият разходите ви и ще одобрят накрая резултатите. Аз това знам. Днес ще се обучавам за EBRD още и ако науча нещо ново [smilie24]
Успешен ден!!!

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.