Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Клубен живот
 първа  назад  1  2     всички  напред  последна
 Squirt?
Автор: Kindlifresser   
Дата:   06-02-08 02:30

Срещали ли сте го? Случвало ли ви се е? Различно ли е от оргазъм? По-силно, по-слабо? Всички жени ли го могат?

Отговори на това съобщение
 Re: Squirt?
Дата:   06-02-08 08:40

Никой/никоя ли не иска да сподели опитност?!?

Автор: dinkoff   
Дата:   06-02-08 09:32

[smile]

Публикацията е редактирана (17-11-09 17:29)

Автор: alsash   
Дата:   06-02-08 09:33

ти на колко си години бре....

Дата:   06-02-08 09:44

dinkoff, имам личен опит с повече от една жена. Правя нещо като проучване за собствени цели. Затова исках и някой друг да сподели.

alsash, не се шашкай, на немалко. Просто предпочитам да поговорим за нещо забавно. Ако искаш включи се, ако ли не, голям съм да ми дърпаш ушите.

Дата:   06-02-08 09:49

под темата ми беше , че ако си млад сега ще трупаш опит , ако ли не ,трябва отдавна да знаеш...[smilie3]

Публикацията е редактирана (06-02-08 09:56)

Дата:   06-02-08 09:51

http://izpoved.com/lust/lust7627.asp

Автор: endlessdark   
Дата:   06-02-08 09:53

.... МАЛКО КАТО ВЯРАТА В ПРИЗРАЦИ....ВСИЧКИ ГОВОРЯТ ЗА ТЧХ..НО МАЛЦИНА СА ГИ ВИЖДАЛИ-:)))))
...АЗ НЕ СЪМ...[smilie7] [smilie8]

Автор: Todd   
Дата:   06-02-08 09:54

Бах маа му кви въпроси се задават тука - а бе вие личен опит нямате ли ????

Или се учите как се чукат пички по интернет ???Или по книги....

Бах мааа му - се чудя аз що малчуганките се чукат с дъртаци.....е за кво било !!!

[smilie7]

Дата:   06-02-08 09:55

Тод,ми незнаем ве:)))))задръстини,малки онанисти:)))))))))))СИчкитеееееееее:)[smilie7] [smilie5]

Автор: Amigo   
Дата:   06-02-08 09:59

[smilie5] [smilie5] изповед.цом - як сайт [smilie5] [smilie5]

Дата:   06-02-08 09:59

[smilie18] [smilie18] [smilie18]
Амиго:)
хау аре ю май френд?:)))))))))))[smilie18]

Дата:   06-02-08 10:02

endlessdark написа:

> [smilie18] [smilie18] [smilie18]
> Амиго:)
> хау аре ю май френд?:)))))))))))[smilie18]

а'м екзамининг пейшънтс[smilie3] [smilie8] [smilie5] [smilie5] я ела да те преслушаме на тенис и да те пораздвижим [smilie3] [smilie8] [smilie5] [smilie5] смени ли града, кво стана в крайна сметка? [smilie11] [smilie8] [smilie8] [smilie8]

Дата:   06-02-08 10:04

...........Усетих как влагалището ми се втвърди и обгърна ръката му – вече не издържах – щях да свърша всеки момент, усещах идването на оргазма с всеки мускул на тялото си. Изведнъж почувствах страшно силен спазъм, който ме накара да се свия и почти да седна на леглото и в този момент силна струя течност изригна от мен и го опръска. Онемях от изненада, бях в екстаз, исках да крещя, исках да му благодаря – сигурно съм била много смешна в този момент. Бях като трясната в главата и напълно неадекватна през следващите няколко минути, а той само се смееше и ме успокояваше, че и на него му е било много хубаво. После го направихме още веднъж – този път направо се излях в устата му, защото ме лижеше, когато свърших. После малко почивка и още няколко пъти – цялото легло подгизна – още не мога да го изсуша............

това споделят хората....[smilie3]

Дата:   06-02-08 10:06

мдааа... [smilie5] [smilie5] [smilie6] [smilie6] нов дщшек ши й трябва на мацката [smilie8] [smilie8] [smilie5] [smilie5]

Дата:   06-02-08 10:08

я нещо по темата [smilie3] [smilie5]

Високите токчета влияят положително не само на имиджа, но и на здравето и секса. Това твърди новият закон, изведен от доктор Мария Черуто от Верона. Тя е открила, че високите токчета, които носят жените, стимулират мускулите на малкия таз, които са "отговорни" за механизма на оргазма. И изводът е, че ако жената носи обувки на висок ток преди секс, след това ще преживее по-пълноценен оргазъм.
Черуто е провела изследване с участието на 66 жени на възраст до 50 години. Проучването включвало специален електрически прибор, с който тя измервала активността на мускулите на малкия таз в зависимост от наклона на стъпалото. Така изяснила, че при дамите, които държат крака си под ъгъл 15 градуса спрямо повърхността на пода, което съответства на 5-сантиметров ток, активността на тази група мускули се увеличава с 15%. Това означава, че високите токчета тренират мускулите на малкия таз, увеличавайки тяхната сила и способност да се съкращават.
С по-високите "игли" дамите като че ли практикуват своего рода гимнастика, твърди изследователката. "Жените често се затрудняват да правят упражнения за малкия таз, а токчетата решават този проблем - твърди Черуто. - Аз също харесвам високи токчета, въпреки че са неудобни."
[smilie7]

Дата:   06-02-08 10:11

"Автор: Amigo
Дата: 06-02-08 10:02

endlessdark написа:

>
> Амиго:)
> хау аре ю май френд?:)))))))))))

а'м екзамининг пейшънтс я ела да те преслушаме на тенис и да те пораздвижим смени ли града, кво стана в крайна сметка?"

нопе,стилл ин Пловдив,уоркинг дис май шити жоб....анд донт хев ени айдиа уат то до....:)
Тенис на масичка?!!амиго,не се навирай между шамарите...бързичко съм...ще те расипя от тичане:))))))))))

Дата:   06-02-08 10:12

Различните жени споделят различни усещания. За някои скуирта е нещо като предоргазъм, който не може да се мери по сила с традиционния, при други е дори по-силен. При някой изхвърлената течност е обилна, безцветна, при други е съвсем умерена, гъста, бяла на цвят. За тези последените не е сигурно, че може изобщо да се говори за скуирт.

Автор: carl_cox   
Дата:   06-02-08 10:14

какво е това Squirt? [smilie11]

Дата:   06-02-08 10:16

Деси, вече съм във форма [smilie3] [smilie8] ни мойш мъ изплаши с тичане - дори и по тепетата [ezik] [ezik] [ezik]

Дата:   06-02-08 10:17

carl_cox написа:

> какво е това Squirt? [smilie11]
>

ами и нещо като цвък-цвък [smilie18] [smilie18] [smilie18] в нета има инфо и снимки колкото искаш [smilie3] [cool] [smilie8] [smilie8]

Автор: carl_cox   
Дата:   06-02-08 10:29

Amigo https://photo-forum.net/static/forum/2008-02/agvm9880.JPG https://photo-forum.net/static/forum/2008-02/agvm9880.JPG https://photo-forum.net/static/forum/2008-02/agvm9880.JPG

не ги разбирам тия работи :)

Дата:   06-02-08 10:37

Автор: Amigo
Дата: 06-02-08 10:16

Деси, вече съм във форма ни мойш мъ изплаши с тичане - дори и по тепетата

ще я видим ниееееееее::))))))))))само да ми паднеш на масатаааааааа-:)[smilie7]

Дата:   06-02-08 10:39

Айде спортистите навън!

Автор: matataupa   
Дата:   06-02-08 10:39

ко станало[smilie8]
това горе за може би е забавна тема на разговор, но не и с първото кафе[smilie8]

Хайде, четат ми се изповеди...дерзайте [smilie5]

първа  назад  1  2     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.