Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Клубен живот
 първа  назад  1  2     всички  напред  последна
 Лешояди
Автор: Mobby_Dick   
Дата:   05-02-08 13:03

Виждат технически грешки в цени на магазини и снимки, но не ги разпознават като такива! Осмеляват се да ги коментират - откъде-накъде! В резултат на това падат цените на чантите Ловерпоо с днешна дата, (потребителят вероятно е прецакан) а автори допускащи техническите грешки възмутено напускат.
Българска му работа.

Че не разбрахме ли накрая, че сме рая без право на мнение и глас?

за цените в онлайн магазините ни

темата е копи-пейст в клуба.....щото от форума на секундата беше изтрита!

[smilie7]

все пак не се намираме на частен фотосайт на търговеца -Н без правила, а на сайт за потребители ми се чини - с ясни правила [smilie8]

Отговори на това съобщение
 Re: Лешояди
Дата:   05-02-08 13:10

Всеки в тази държава може да продава ама на каквито си цени иска - за това няма вина.
Но не може да обвинява потребителят, ако мрънка от цената, сравнява я, разсъждава...и то не в дюкяна му.
То е вече роден патент.

Да си трайкаме, пък и търпим обиди не е добър съвет.
Поне аз мисля така.[smilie7]

Автор: Георги   
Дата:   05-02-08 13:13

аз като потребител, който е похарчил д о с т а пари в този магазин мога да кажа само суперлативи. никога преди не съм предполагал, че ще има подобен магазин за техника в бг.

моби, къде точно получаваш по-добро обслужване?

Автор: Георги   
Дата:   05-02-08 13:15

и всъщност ти ходил ли си изобщо там. [smilie11]

какво си купил. от какво остана недоволен?

защото от четене на чужди мнения, по-субективно нещо няма [smilie23]

Дата:   05-02-08 13:20

Ами различно.
Някъде получавам - някъде не.
Мога да кажа, че Сони център ме шокираха като добри търговци!
Когато купувах апарат от тях, го получих със съответна отстъпка като професионалист (без да се афиширам, момчето си направи веднага консултация с шефа) и с талон за отстъпка за определена сума за аксесоари Сони в бъдеще (за каквито ме информираха своевременно - та затова освен обективи, оттам си взех и чанта, че и памет - въпреки по-голямата и цена с отстъпката се връзваше добре).
Също и с Пентакс, Лайка !

До тук говоря за официални дистрибутори.

Аз от друг диг.фототехника у Бг не съм купувал.
Чанти и куфари ПРО от Арекс - внос по поръчка от италия, както и от Уномат - пределно точни и любезни, с много ниски цени.

Има 1-2 магазина които няма да цитирам, дето купувам филтри и дреболии от разни фирми, там отношението е според настроението на продавачката [smilie5] - нормално за у нас.

Дата:   05-02-08 13:23

Георги
в павилиона не ми се е налагало да ходя, нито във синтеза....не ги и знам де са.
Това какво общо има с дискусията по-горе?
Там се обсъжда нещо конкретно, с конкретната му цена, сравнение....а оттам излезе и отношение, че и обвинения.
Значи продавали евтино апарати Канон - чудесно....но ако мен това не ме инфо, а ме инфо чантата? С какво съм виновен? Че не съм намерил формата на сайта им за да го обсъдя с тях ли?

Автор: kubeto   
Дата:   05-02-08 13:31

От година пазарувам доста активно там и не мога да кажа нищо лошо за Фотопавильона!Напротив!Купил съм 2 камери,оптика и какво ли не,защото цените са доста по-добри от другите места в БГ,където се предлага фототехника!И не виждам как цената на една чанта може да е повод за такава тема??Mobby_Dick-купи си я от другаде!

Дата:   05-02-08 13:35

Защо от другаде?[smilie3]
Ще си я купя оттам.
В следствие на дискусията се установи техническа грешка, а шефа на магазина дори намали цените им.
сега ще ги сравня с тези в технополис (както каза, че са равни до преди да ги намали) и ще купя оттам, откъдето ми е по-изгодно.
[smilie7]

Дата:   05-02-08 13:36

kubeto
радвам се, че влезе във форума, клуба де [smilie3] [smilie24]

Автор: kubeto   
Дата:   05-02-08 13:43

Mobby_Dick -Чудесно!Както сам се убеди,оказа се техническа грешка,което би трябвало да те накара да се извиниш на хората и да закриеш сам темата си!:)

Автор: nabis   
Дата:   05-02-08 13:46

Mobby_Dick,
Шефа на магазина е разпоредил промоцията на чанти Lowepro да влезе в сила от днешна дата след обсъждане на това с представителя на Lowepro за територията на България - IDS.
Това не е самосиндикално действие защото някой си е решил да намаля цени.
Шефа на магазина е един изключително коректен човек и търговец, всеки който е имал пряк контакт с него може да го потвърди.
Но не мисля,че тези неща трябва да се обсъждат,още по малко тук :)
Темата за чантата, мисля,че дискутирахме..обсъдихме, и приключихме.

И тук ще пожелая приятна и успешна седмица на всички :)

Дата:   05-02-08 13:48

За какво да се извиня?

........"А май точно поради същите тези лешояди аз отдавна предпочитам да показвам снимките си в друг сайт за фотография.

С уважение
Светослав Драгиев - мениджър продажби
Интер Дата Системи "

За това, че ни нарекоха "лешояди" ли? Защото не сме виждали (предполагали), че грешката е техническа [smilie5]
Ако аз ги бях нарекъл така - ДА, но такова нещо няма [smilie7]

Автор: chukov   
Дата:   05-02-08 13:49

Давам и аз гласът си за Павилиона

Като се има предвид и че пазарувам дистанционно и не съм оглеждал на място нищо и всичко взимам на збсолютно доверие ...

Доволен съм и то много
оставил съм там повече от 8 000 лева лични и служебни пари.

Цените на павилиона са добри и конкурентни и едва ли парадоксът с някаква чанта може да бъде повод за такива заключения.

Връщал съм също стока и по моя вина (грешка в заявката, която съм правил през он-лайн магазина)
Никакъв проблем с пари или срокове.

Доверие трудно се гради.
За мен -> това са хората

П.С.
направих грешка да послушам шефа си и да купя едно 5Д от една голяма верига хипермаркети за техника.
После се оказа, че апаратът е "леееко" ползван и престана да работи точно на третия ден. Върнахме го ама как -> с връзки.
МЕРСИ

Автор: Amigo   
Дата:   05-02-08 13:51

А пък на мен честно много ми се иска някой да предлага у нас Д3 за 3 бг хилки, ако може таква грешка някак да стане [smilie8] [smilie8] [smilie5] [smilie5] ще кандисам и на Д300 за 1 [smilie3] [smilie8] [smilie5] [smilie5] [thankyou] [thankyou]

Автор: stormfx   
Дата:   05-02-08 13:54

Голямо квичене за таз чанта. Сигурно има технически грешки с по-ниска цена на сайта ама няма кой да се обади тогава. Попълват хората хиляди цени, статистически нормално е някъде да сбъркат. Както в едната така и в другата посока. Какво толкова е станало ? Пак заговор срещу потребителя. Не бъдете дребнави ...

Rgds,

Storm

Автор: sd   
Дата:   05-02-08 14:04

моби дик: ... Лешояди - ми да - защото вместо да си говорите за това как се прави по-добрата фотография, търсите под вола теле или иначе казано разпрахте цената на една нещастна чантичка по шевовете. Когато има грешни цени /и на мен ми се е случвало - всеки греши/ съм подарявал чанта на клиента, които беше платил повече, освен че му върнахме парите. Да се обадиш че има разлика в цената приемам, но да виеш цяла нощ по този повод /явно някой хора скучаят през нощта/ си е чиста форма на хронично недо........ И не ми се случва за пръв път, и за това ми е писнало от хора, които са недоволни, че са се появили на този свят. Там, където качвам снимки сега се говори за фотография, фотография и само фотография.

Дата:   05-02-08 14:09

[smilie8]
Аз нощес си спах здрав сън, не виехх [smilie8] [smilie21]

Автор: CanoniO   
Дата:   05-02-08 14:09

Ебахти чантата...
Пети ден ли ще я обсъждаме[smilie23]

Дата:   05-02-08 14:15

Всъщност мен чантата въобще не ме интересува.[smilie3]
Тя е някакъв жалък опит за метафора, които творците ТУК и ИЗВЪН ТУК явно не разбират. [smilie18]
Поне за сплотение на листите послужи де [smilie3]
Тя е някаква фантасмагорична форма, под която аз лично си изказвам фантастическите въжделения за образец на български търговец, за диалогичност като форма за орегулиране на отношения (в случая пазарни) и т.н.
Ма това са илюзии.
защо да ги постигам тук, така ще ми се отще да мърдам по чужбина [smilie18] [smilie21]

Автор: sun   
Дата:   05-02-08 14:40

Mobby_Dick да не забравиш като сравниш сега цените на Лоупро с тези на Технополис да пуснеш тема каква скъпотия е там.[smilie24] После очакваме продължение за цените в Техномаркет, Синтезиса вече ги дъвкахте и тях, метро не сте коментирали скоро[smilie18] . А на тебе и пари да ти дадат пак нещо няма ти е наред[smilie3] . Горе ти казаха нещо за "хроничното" [smilie18] [smilie18] [smilie18] [shtrak] ...

Дата:   05-02-08 15:12

Това за хроничната непоносимост е верно . не знам кои го е казал, но е точната дума.[smilie7]
Всеки си има мисия в тоя живот.[smilie5] [smilie21]

Автор: zhbuts   
Дата:   05-02-08 15:14

SUN, В клиничната практика се нарича ХНС (хроничен недоклец синдром). Мнооого е разпространен маи напоследък и води до тежки личностови разстройства.
[smilie19]

Дата:   05-02-08 15:17

При толкова никнещи збхзгъзъ изклатени и доволни....нека има и един недоклатен [smilie7]

Автор: zhbuts   
Дата:   05-02-08 15:20

Един, ама хронично.
[smilie18] [smilie18] [smilie18]

Дата:   05-02-08 15:27

По-добре хронично недоклатен, отколкото с генерализиран свинктер и изкокнали от това дзъркели [smilie7]

първа  назад  1  2     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.