Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Клубен живот
 първа  назад  1  2     всички  напред  последна
 гавра със записването за детска градина
Автор: nati   
Дата:   04-02-08 13:50

Тази сутрин в 9 часа официално пуснаха за регистриране прехваленият сайт kg.sofia.bg
Щял да издържи заветният им сървър за 3500 едновременни регистрации- нъцки... тотален блокаж!
Към 10 часа ..о чудо!- проработи.Успях да си регистрирам детето в системата им. Обаче познайте дали имах възможността да кандидатствам за детска градина (в нашият случай- ясла)??! .. сайта пак се сбъгяса.
11 часа- уж успях да кандидатствам на няколко места...да ама не.в 13 часа с мъка отново се логнах с егн и парола (и то по някакво чудо)- изненада- кандидатствала съм,ама някой друг път. Айде наново!
Нещото което най много ме вбеси- в първа яслена група има 20 свободни места.да ама се кандидатства само за 10? явно останалите 10 вече са 'запазени'..та мисълта ми беше ДАЛИ НЯКОЙ МОЖЕ ДА МИ ПОСОЧИ НА КОЙ ДА СИ ПЛАТЯ ,ЗА ДА ПРИЕМАТ ДЕТЕТО МИ В ОДЗ? (по друг начин е ясно, че не става)

Отговори на това съобщение
 Re: гавра със записването за детска градина
Автор: marchello   
Дата:   04-02-08 14:00

гадна история ... направиха хората луди.

Автор: 1000_biri   
Дата:   04-02-08 14:01

мдаааа...същата работа и при мен [smilie9]
най - накрая ,о,чудо ,проработи сайта и сега сме на заветното 181 място от 20 възможни.Изумен бях още от самото обявяване на идеята.Както и да е .
Доколкото знам - в момента се чака пресконференция , на която да се обяви класирането за недействително .
[smile]
Успех на всички .

Автор: tnt   
Дата:   04-02-08 14:03

евгасимус!

Дата:   04-02-08 14:06

а ние имаме някакъв шанс да ходим на ясла в банкя!..или да го пратя детето в частна детска градина в младост- срещу 300 евро на месец!

Автор: rumenn   
Дата:   04-02-08 14:07

няма ли кой да счупи ръчичките на който му е хрумнала таз идея...за сега мен не ме вълнува и не се вживявам ..но случайно чух за какво става въпрос..и скоро по-голяма простотия не бях срещал [smilie23] [smilie5]

Публикацията е редактирана (04-02-08 14:08)

Автор: pmartinov   
Дата:   04-02-08 14:08

Поредната гавра и подигравка с родителите и децата ...

This is Absurdistan

Публикацията е редактирана (04-02-08 14:08)

Автор: vladod   
Дата:   04-02-08 14:08

Нещата се развиха според очакванията - към вас /тези 3500 дето наистина имате работа всайта/ се добавиха още 7-8000 измислени журналистчета, търсещи новина. Те затова и не стана работата!!!

Автор: vladod   
Дата:   04-02-08 14:10

А идеята е да се дават повече кинти под масата, но на по-високо ниво...Ако някой все още не го е разбрал, то си е за него [ezik]

Дата:   04-02-08 14:11

vladod

[smilie24]

Автор: teddie007   
Дата:   04-02-08 14:17

Няма такава простотия,този "метод" за записване все едно е измислен от някое хлапе на 6 годинки...а то....
Как въобще им хрумват такива недорасли простотии незнам [smilie11]
Скоро очаквайте записване за олио по същата схема.....[smilie11]

Автор: mike74   
Дата:   04-02-08 14:57

абсолютна гавра си беше вярно [smilie23] [smilie23]
Аз успях да регна детето сравнително напред но сайта се крашваше на всеки 30 секунди [smilie2] [smilie2]
Б....хти "СПЕЦИАЛИСТИТЕ" са тия дето са я разработили тая система с Вин и Лотус [smilie23] [smilie23] Не се научиха да работят тия хора [smilie9]

А и наистина самата идея за това записване беше АБОСОЛЮТНО МАЛОУНА [smilie9] [smilie9]

Ама то ясно - някой трябваше да прибере тлъста пачка от цялата работа [smilie2]

Каква е РЕАЛНА ПОЛЗА има от тази система и дали си заслужава 383'000 лева платени за нея ????
Де...а и охлУвите [smilie23] [smilie23] [smilie2]

Автор: tofo   
Дата:   04-02-08 15:13

Два пъти попълвам данните с ЕГН-то на детето и се регвам, но не получавам потвърждение а точно тогава системата им зависва. Отде да знам, че не регват през това време предварително определени ЕГН-та. Чак след 13ч, когато всичко беше решено, си оправиха нещата. С други думи струва ми се, че ни изклатиха яко [smilie23]

Автор: IvcheTo   
Дата:   04-02-08 15:13

еми някой е трябвало да взвеме 200 000 лв за да напрваи сайта [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] най -скъпите сайтове да са по 20 000 лв ... 25 000 да са ... другите парички за какво са .... [ezik] [ezik] [ezik] [ezik] [smilie23] [smilie23] [smilie23] [smilie23]

ха сега видях ,че даже не е била 200 000 както казаха по ТВ - има и 383 000 лв. .... малеее то една такава поръчка и си откриваш и създаваш бизнес ....
хъм и аз искам така - 500 000 субсидйка за стартиране на бизнес - без да ги връщаш после [smilie18]

Автор: elrisha   
Дата:   04-02-08 15:15

иначе затвориха сума ти и градини,че "нямало деца"..ей и тази до моят блок, разрушиха я циганите и ограбиха каквото можаха..
Другата по-надолу я направиха частна, и за целият квартал останаха две детски градини,които съответно не могат да поберат децата от Дружба...[smilie2]

Автор: explorer   
Дата:   04-02-08 15:45

Хакери им били атакували системата... сега били баннали 200 ай-пита и уж работело. Лошото е друго - за какво плащаме данъци, след като държавата дори не може да осигури детски градини за всички деца?

Автор: CanoniO   
Дата:   04-02-08 15:51

Не,
лошото е друго... Че държава с нищо не подпомага създаването на частни градини. Напротив - пречи. И формалностите са като за построяване на мол[smilie23]

Дата:   04-02-08 16:01

CanoniO

Така се пълнят джобчетата на ония горе !

Хем не дава, хем ...

$$$

Автор: CanoniO   
Дата:   04-02-08 16:41

Общината трябва да започне да дава на предприемачите евтини терени, със пълното задължение и контрол там да се появи детска градина. След това ХЕИ трябва да си свърши работата и да не допуска мизерии. Ако трябва по 2 проверки на ден ще правят.

После, ако строителя се направи на умен и реши да строи хотел, да му отрежат пишката и да му я закачат пред общината за назидание на другите. Ако кмета сбърка някъде - и неговата пишка там.[smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18]

Дата:   04-02-08 16:49

elrisha, детската градина при 11/12 блок ли имаш впредвид? нея от години никой не я поглежда..сигурно нищо не е останало.
за частните детски градини: това е много доходен бизнес (в младост има една от която искат 300 евро на месец??!)...
общинските пък са препълнени,закриват се 'защото няма деца',или директорките им се наказват с 'мъмрене' ,защото някоя възпитателка по невнимание е натровила децата... и какво става? да се чуди човек какво да прави.
не пишки ,а глави трябва да режат (то почти едно и също,де!)[smilie23]

Автор: elrisha   
Дата:   04-02-08 17:09

Нати, да,точно тази имах предвид - в нея аз съм ходила навремето и си беше чудна!
Мисля,че тази след поляната,към циганските блокове май вече е частна, а тази до 4-то училище също е частна, с басейн,с изучаване на английски дрън-дрън и доста скъпа(до колкото знам). Мисля,че още функционира тази до 89-училище(до пазара)и една към езерото,но те съответно са претъпкани и места няма[smilie2]
С една приятелка си говорехме преди време и тя ми каза " за да ходи детето ти на детска градина когато му дойде времето, трябва да го запишеш още като си бременна в първия месец" - и това ме порази![smilie10]

Автор: Todd   
Дата:   04-02-08 17:19

Решението - откривайте детски градини маанете ги тия фотостудиа !!!!

Все ша имате бач !!!

[smilie24] [smilie24] [smilie24] [smilie19]

Автор: Amigo   
Дата:   04-02-08 17:20

БГ-история [cool]

Автор: stzz   
Дата:   04-02-08 17:45

tnt написа:

> евгасимус!

[smilie23]

правилното е:евгасимусий

[ezik]

Автор: solo5   
Дата:   04-02-08 18:11

хахаха и аз сега чувам по ТВ-то че шефа на Сирма се жалва от хакери
ай не на мен тия [smilie23]

ГДБОП срещу “хакерите” сринали системата

Публикацията е редактирана (04-02-08 18:25)

първа  назад  1  2     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.