Автор: explorer
Дата: 24-01-08 12:20
Лечева: Наказаха ни в европейска България
"Разбира се че се притеснявам, начинът по който ние живеем и се наказва в европейска България и най-вече с физическа саморазправа и това дълбоко ме смущава".
Това каза пред bTV председателят на Държавната агенция по младежта и спорта Весела Лечева по повод покушението срещу съпруга й Манол Велев, който все още е в тежко състояние.
"Все още нямам отговор защо се случи"
...
Лечева призна, че се движи с охрана, но според нея това не решава въпроса.
"... много пъти ме питат за здравословното състояние на съпруга ми, но никой не ме пита страх ли ме е, имам ли отговор на това защо стана.
Никой не я бил питал... ами аз да попитам тогава: "Лечева, страх ли те е?"
Защо бил прострелян Манол Велев - ами за каквото бяха застреляни и Илия Павлов и Емил Кюлев. "Гущера си къса опашката", както казваше Илия Павлов.
Да припомня (от Гугъл):
Манол Велев е съпруг на Весела Лечева - председател на Държавната агенция за младежта и спорта (ДАМС). Той участва в близо 20 фирми и сдружения. Манол Велев е член на Надзорния съвет на Националния осигурителен институт от квотата на работодателите. В НОИ Велев представлява Българският съюз на частните предприемачи "Възраждане", на който е и председател. ( В съюза заедно бяха Васил Божков-Черепа, червеният депутат Добромир Гущеров, гл.редактор на "Труд" Тошо Тошев, собственикът на Дарик радио Радосвет Радев, вицепрезидентът на "Мултигруп" Стоян Денчев и други. Във "Възраждане" членуваха и покойните Емил Кюлев и Илия Павлов.)
|
|