Автор: djogata
Дата: 12-01-08 00:28
Значи, Бехеровката е един сладък чешки ликьор с алкохолно съдържание 38% (на вкус е като спирт със захар и сироп за кашлица)
Преди 2 години тотално застрелях чисто новия си лаптоп с една чашка от това нещо. Поправката ми струваше 2/3 от цената на лаптопа (и вече от личен опит знам че в гаранцията не влиза изгаране на дънната платка поради заливане със сладка, лепкава гадост) ![[smilie18]](https://photo-forum.net/forum/smileys/smiley18.gif)
1 година по-късно (един неделен следобед) седнахме с един познат чех да пием бира в неговата каравана. Събрахме се 7-8 човека, и по едно време някой от чехите извади бутилка от това нещо... След това всичките отидохме на басейн - и половината се изпогорихме от лампите на стената в сауната (когато в сауната е 100 градуса, предполагам лампите се нагорещяват още повече..)
После седнахме пак на маса, и дойде още една бутилка от туй нещо, и трябва да си призная, че на път за вкъщи крачките ми бяха доста несигурни, а махмурлукът - зверски... Поне белегът от сауната не седя дълго - само 1 година
Та, идеята е, че сега пак съм седнал пред същият този многострадален лаптоп, с чаша Бехеровка до мен...
Да видим какво ще стане, може да залагате, или да споделите ваши оплаквания от Бехеровката
|
|