Автор: Eskarina
Дата: 03-01-08 02:02
Тази тема не е тук заради мен. Тя е тук заради случайно стечение на обстоятелствата в моя живот. Затова днес тя се пише от мен.
Благодаря на Essenov, за "Русенския елемент", който забеляза в една моя снимка и за това, че ме покани на РУСЕНСКИТЕ СБИРКИ - Essenov ти страшно много промени живота ми
Благодаря на DesignWerk, задето беше до мен през толкова трудни моменти и в него откривах винаги по нещо от себе си! Ако мога да нарека някого "soulmate", това си ти, Иво!
Благодаря на Диана, задето отпразнува рождения си ден по този начин и ме направи част от това!
Благодаря на tan4o, за невероятния човек, който е, и за начина, по който винаги оживява всичко около себе си!
Благодаря на Marji и Вальо, за начина, по който винаги ми напомнят, че не бива да приемам нещата чак толкова насериозно!
Благодаря на Gorby и Снежа, за чудесния July Morning 2007 и всички наоколо и за казашкото-русенско коте!
Благодаря и на Ирина - IRS - за това, че ни сподели нови неща, надявам се и за това, че намери нови приятели сред нас!
Благодаря на Гено, на Елисавета и на всички хора, с които се запознах покрай, но и не само ФФ Несебър 2007!
Благодаря и на BlueHello и на всички споменати и и не споменати, благодаря ви че влязохте в живота ми!
Обичам ви! Обичайте се и вие!
![[shtrak]](https://photo-forum.net/forum/smileys/shtrak.gif)
|
|