Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Клубен живот
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Русе, Четвъртък, Дел Кано, 19 ч
Автор: Eskarina   
Дата:   03-01-08 02:02

Тази тема не е тук заради мен. Тя е тук заради случайно стечение на обстоятелствата в моя живот. Затова днес тя се пише от мен.
Благодаря на Essenov, за "Русенския елемент", който забеляза в една моя снимка и за това, че ме покани на РУСЕНСКИТЕ СБИРКИ - Essenov ти страшно много промени живота ми[smilie3]
Благодаря на DesignWerk, задето беше до мен през толкова трудни моменти и в него откривах винаги по нещо от себе си! Ако мога да нарека някого "soulmate", това си ти, Иво!
Благодаря на Диана, задето отпразнува рождения си ден по този начин и ме направи част от това!
Благодаря на tan4o, за невероятния човек, който е, и за начина, по който винаги оживява всичко около себе си!
Благодаря на Marji и Вальо, за начина, по който винаги ми напомнят, че не бива да приемам нещата чак толкова насериозно!
Благодаря на Gorby и Снежа, за чудесния July Morning 2007 и всички наоколо и за казашкото-русенско коте!
Благодаря и на Ирина - IRS - за това, че ни сподели нови неща, надявам се и за това, че намери нови приятели сред нас!
Благодаря на Гено, на Елисавета и на всички хора, с които се запознах покрай, но и не само ФФ Несебър 2007!
Благодаря и на BlueHello и на всички споменати и и не споменати, благодаря ви че влязохте в живота ми!
Обичам ви! Обичайте се и вие!
[beer] [shtrak] [beer] [shtrak] [beer] [shtrak] [beer] [shtrak]

Отговори на това съобщение
 Re: Русе, Четвъртък, Дел Кано, 19 ч
Автор: tnt   
Дата:   03-01-08 07:22

[smilie24] [beer] [beer] [beer] [beer]

Автор: MA   
Дата:   03-01-08 12:40

Май о6те ги държи от новата година!)[beer]

Автор: Essenov   
Дата:   03-01-08 14:00

И аз се радвам, че те познавам, Дени.
Радвам се и че ти се радваш.

Не знам адашът на кого предаде червената лента като дезертира. Предполагам, че танчу владее силата в момента (танчу е пич!), надявам се да продължавате да се събирате и да се забавлявате и без нас.. и ние няма да ви забравим и при всеки удобен случай ще се сбиряваме и други такива...

Автор: mitaka   
Дата:   03-01-08 14:02

Къде е адаша ,ве?[smilie11]

Автор: IRS   
Дата:   03-01-08 21:30

Деница, благодаря за това благодаря.[thankyou] Съжалявам, че пропуснах тази сбирка, но днешния ден бе убийствен за мен и нямаше как да стигна отново до центъра, след като се прибирах пеша в продължение на 2 часа - от 16 до 18 ч. [smilie9] Надявам се да сте пресарали чудесно. И да си жива и здрава, и успешна 2008 г. [smile] [smilie5] [beer] [shtrak]

Публикацията е редактирана (03-01-08 21:30)

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.