Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - форум: Клубен живот
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Ентусиасти за кънки има ли?
Автор: ddimo   
Дата:   03-01-08 11:17

Мисля да се поразтъпча днес следобед от 14:00 или 16:00 на НДК. Ще се радвам, ако някой реши да ми прави компания. Пък и за снимки става вече - като гледам какво готино слънце е блеснало[smilie3]

Отговори на това съобщение
 Re: Ентусиасти за кънки има ли?
Автор: svilka   
Дата:   04-01-08 03:34

Имаше ли големи номера, че при БНБ една бройка и половина?[smilie8]

За останалите да споделя как вече не можеш да си оставиш обувките на съхранение в "гардероба" докато кънкьосваш. та си носете пазачи също или в раница на гърба [smilie5]

Дата:   04-01-08 10:07

Аз си карам с мои кънки, така че не знам как е ситуацията с тия под наем[smilie2]
А това с липсата на гардероби по откритите пързалки е голяма простотия, наистина. [smilie23]

Автор: Todd   
Дата:   04-01-08 10:11

Много вързвам кънките....[smilie21] [smilie21] [smilie21] [smilie21] [smilie21] [smilie21] [smilie21] [smilie21] [smilie21] [smilie21] [smilie21] след две шишета .....

И са пързаляяямммм.......до де са сърлосам и са пребия...
[smilie19]

Дата:   04-01-08 10:13

Тоде, за твоя случай найлона е най-подходящ[ezik]
[smilie18] [smilie18] [smilie18]

Автор: NeDDRaG   
Дата:   04-01-08 10:14

[smilie5] [smilie5] [smilie5]

Автор: tnt   
Дата:   04-01-08 10:19

кво значи сърлосам [smilie11] [smilie11]

Автор: ilchoni   
Дата:   04-01-08 10:21

Аз съм ентусиаст, но никога не съм карала. Предвид иначе доброто ми чувство за баланс и ориентация, едва ли ще съм изключително жалка гледка, ама кой знае [smilie18]
Айде следващия път като ходите, ако не е в работно време, сигнализирайте.[smilie24] [beer]

Дата:   04-01-08 10:24

Между другото, не знам дали сте чули, но в БГ вече има аматьорско хокейно първенство (а тази година май "про-" първенство май няма да има[smilie23]). Та понеже съм останал с впечатлението, че освен мен, във форума се навъртат още няколко души, които навремето са имали нещо общо с този чудесен спорт, какво ще кажете да спретнем едно отборче и да се включим: Балканска Хокейна Лига
[smilie18] [smilie5] [smilie18] [smilie5] [smilie18] [smilie5]
[beer] [shtrak]

Дата:   04-01-08 13:49

Току що се прибрах от НДК. Не е лошо, въпреки че пързалката е мъничка, а леда доста мек. Но пък си е кеф да караш на открито, без да усещаш специфичната миризма на залите. Имаше към 30-40 души, което за размерите на пързалката е перфектно. Плюс е, че от касата не отказват да приемат багажа ви за съхранение, за разлика от това, което чувам за другите две открити пързалки[smilie24]

Автор: itilien   
Дата:   04-01-08 13:53

ако пързалките дават неточени кънки, тогава "не, мерси :)". 30-40 човека за такава малка пързалка са си доста, а като добавим че май е нон стоп през целия ден и никой не обработва леда, тогава пък съвсем. Миналата година си продадох кънките, за да не се изкушавам, че още кашлюкам от пързаляне по-предната година в зимния. По 2-3 пъти седмично ходех, даже като навън беше -16 градуса.

Дата:   04-01-08 14:14

Ми тия кънки дето ги дават под наем и наточени да са - пак не стават за друго, освен са да се учи някой на тях[smilie3]
Колкото до леда - наистина методите за поддръжката му на откритите пързалки са малко "странни", но идеята на самите пързалки е най-вече за забавление, а не за някакво "сериозно" каране. За сериозно каране, дори и свободните пързалки в двете зали не са подходящи, поради пренаселеност.

Автор: джъмбо   
Дата:   04-01-08 14:15

аз съм ентусиаст да мажа фастум гел по дупетата на форумките след завършване на пързалянето [smilie5]

Автор: DemaRage   
Дата:   04-01-08 14:55

Димо,
от къде си взе кънките?

Дата:   04-01-08 14:59

Ами аз си ги взех ето от тук:http://www.iceskatebg.com/ - но вече има един доста добре зареден магазин на "Славия", в който и цените на по-любителските модели били много прилични, казват.

Дата:   04-01-08 15:05

Аз бях харесал едни на Трезета, но не намерих моя номер, мерси за линка, ще намина и през Славия,...

Бързо ли ги доставят?

Дата:   04-01-08 15:15

Тези от сайта са налични или поне повечето от тях, в изброените номера. Продава ги някакъв пич, който не знам как и откъде ги внася, но като се свържеш с него на мейл или кю, или по телефона, ще те покани у тях след 19 часа - не се стряскай. Аз исках да взема Вейпър-а, но се оказа, че в момента няма и си взех Граф. По-принцип това са модели от преди година-две.
В магазина на Славия има основно Истън и ССМ, и май някои модели Найк-Бауер(тия маратонкаджии развалиха хубавата марка[smilie2]).

Дата:   04-01-08 15:28

Това с ходенето по гостита на непознати мъже не ме кефи:)

Ще мина през Славия:)

Дата:   04-01-08 15:33

Като се оборудваш - да се похвалиш![smilie3]

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.