Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Клубен живот
 първа  назад  1  2  3  4     всички  напред  последна
 В този свят мъжът е...
Автор: matataupa   
Дата:   15-12-07 10:33

" В този свят мъжът е водещият, а жената го следва. Така трябва да бъде. Трябва да му помагам и да го подържам, но без той да разбере. Това е достойнството на жената- да е силна вътрешно, но да не позволява това да си проличи"

[smilie7] След като го прочетох това си казах- аПсурТ. Ако ти е мил живота, не споменавай, нооооооо...
Изведнъш, докато си разсъждавах над тази мисъл ме обзе невероятно спокойствие. Някак подсъзнателно, осъзнах, че самото звучене на тези няколко реда успокоява, прави нещата добри, прави забързания свят и лудницата около нас да изглеждат дребни и смешни.

Та, какво мислите виЙ[smilie8]

Отговори на това съобщение
 Re: В този свят мъжът е...
Автор: aquarius   
Дата:   15-12-07 10:35

Кво викаш, нищу ли? [smilie5] [smilie5] [smilie5] [smilie5]

Автор: djonibravoy   
Дата:   15-12-07 10:38

saglasen sam bez parvite dve izrechenia[cool]

Дата:   15-12-07 10:41

Викам, че това цитатче ми действа като мантра[ezik] [smilie18]

Дата:   15-12-07 10:43

Ти действа кат кво.....? [smilie8]

Ако е силна и външно, може да ти подейства и като "щанга" [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18]

[smilie2]

Публикацията е редактирана (15-12-07 10:43)

[smilie7]

Публикацията е редактирана (15-12-07 10:44)

Дата:   15-12-07 10:48

нишу не разбрах. Не ви ли се струва успокояващо - толкоз просто, толкоз естествено. Слага ред и хармония в лудницата.[smilie7]

Автор: tnt   
Дата:   15-12-07 10:54

Mans world

not any mo-o-o-o-ore [ezik] [smilie19] [smilie19] [smilie19]

Дата:   15-12-07 10:58

Защо? Дори и да е невъзможно, защо да не си помечтаем за едни идилични времена, когато нещата биха били доста по- прости. Когато всеки би знаел мястото си[smilie7]
Ари, Тинте, признай, и на теб щеше да ти хареса малко сигурност в тоя объркан свят, дори и на теб [ezik]

Дата:   15-12-07 11:02

Всичко това, Мато, е прекрасно, но само доказва колко трудно силният пол се адаптира, еле па да реагира адекватно на един нов модерен свят, където моделът " В този свят мъжът е водещият, а жената го следва. Така трябва да бъде." не работи и отдавна не носи сигурност. [smilie3]

Дата:   15-12-07 11:03

Иначе..... I feel good [beer] [beer] [beer] [beer]

Дата:   15-12-07 11:10

Спокойствие носи, пред очите ми като на лента животът на съвременната жена- голям зор.
Учене, работа, доказване, преуморяване, нерви...
и като се замислиш, че колкото и да е модерен светът, жената е тая , която ражда, по биологично разпределение от нея се очаква да гледа дете...деца. Това е много работа, вервай ми, изпитал съм го- поне гледането[smilie18]
И като го събереш с горното, наистина ми става жално. Та затова, не за да тропам с ръка по масата си помислих, че много от модерните жени може би понякога се замислят дали не би било по- добре всеки да си има място, което с цялата възможна отдаденост и достойнство да запълва.[smilie7]

Дата:   15-12-07 11:12

Ами то не е невъзможно! Само дето се иска много повече разбиране и толерантност и от двете страни.... о...и действия разбира се, само с мисли и мечтания не става

Дата:   15-12-07 11:12

или както декламираше един съученик- ром в 4- клас по повод 8-ми Март:

8-ми Март е ден на мама
една лопата по главата-
да си гледа работАта

[smilie10] [smilie10] [smilie10]

Автор: Kindlifresser   
Дата:   15-12-07 11:13

Няма правило, във всяко семейство, при всяка двойка е различно.

Дата:   15-12-07 11:15

Е какво разбиране, каква толерантност. Сподели как ги виждаш нещата[smilie7]
Аз търся начин за откриване на мира- човешкия в тоя свят. Давай ассистанс[smilie24]

Дата:   15-12-07 11:18

Киндлайф. аз търся правило, не може да няма общ знаменател. Тук не говорим за единичен случай. Маса жени се късат от работа, повече от мъжете си/ поне като време/. В същото време се опитват да подържат и някакъв дом, деца..писах вече. Това всичкото накуп е непосилно занимание. Или поне възможно само с цената на невероятна саможертва. За това ли се борят жените последните 60-70 години- да се съсипват, само и само да могат да гласуват и да ходят по шорти?[smilie10] [smilie8]

Дата:   15-12-07 11:25

Общият знаменател ... хм...
Просто крайно време е хората да съзреят и емоционално, поне на нивото, на което е достигнала техническата, културната, моралната еволюция.
За мен общият знаменател е усилия в тази посока: да се опитваш ежедневно да разбираш и оценяваш усилията на другия, за да му бъдеш равностоен партньор. Как? - тук вече си зависи от всяка двойка.

Автор: joro35   
Дата:   15-12-07 11:31

Подкрепям напълно matataupa[smilie24] [smilie24] [smilie24] . Eманципацията е най- големия враг на жената, умните жени го знаят, а другите гонят вятъра.

Дата:   15-12-07 11:33

Ма хуу, Тинте, "разбираш, оценяваш"- това за семейните отношения. как ще промени това факта, че една "модерна жена" се бута, бори се, доказва се, което в " модерния свят" и отнема не по- малко отколкото на един мъж. И в същото време е майка- със всичките радости и Отговорности на това положение. Пак казвам. Семейният мир и живот е едно. Тук говоря за саможертва от изключително неразбираемо за мен естество.

Затова и сложих цитата, някак успокояващ е.
Че има и други въпроси, които изникват.
Жените...еее- по-преди са раждали между 16-18-20.
В природата естественият процес сички гу знаете- след полова зрялост. А как е света сега?
Да изуча, да следвам, да си намеря работа, да се докажа...а може би ако остане време и семейство, деца???/
Примери нямате ли, не вярвам, ако трябва ще ви дам поне 10!
Дано някой сФаща къде ми е притеснението и защо ми е като МАНТРА туй цитатче[cool]

Автор: joro35   
Дата:   15-12-07 11:35

[smilie24] [smilie24] [smilie24]

Автор: Todd   
Дата:   15-12-07 11:38

Абе жените са 2 вида !!! [smilie7]

И двата могат да се правят на каквото си искат но винаги ще си останат 2 вида !!!

Един старец на село вика :

- От човек де го еба акъл не ща !!!

[smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18]

Та де викал Вуте :

- Жените са странна работа - ти го ебеш оно те целива ! Мене некой ако ме ебе ша му скъсам главата !!!

[smilie5] [smilie5] [smilie5] [smilie5] [smilie5] [smilie5]

и те така ...[smilie19]

Автор: thefly_   
Дата:   15-12-07 11:42

matataupa,

точно в този сайт трудно ще те подкрепи женската част. съгласен съм с теб, но дамите тук са от по-другата порода предимно.

Дата:   15-12-07 11:45

и каква е тя? Ха.Няма друга порода. Има смели пред себе си и смели за пред другите. Има смели пред желанията и смели пред истината. Каквито такива. Това е
изключително ТЕМА, за жените, с добри намерения и малко съчувствие

първа  назад  1  2  3  4     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.