Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Клубен живот
 първа  назад  1  2     всички  напред  последна
 В Банско или в Алпите?!
Автор: Amigo   
Дата:   09-12-07 23:24

Един ден ски у нас - колкото и в Алпите [cool] Но... май има разлика [smilie8] [smilie7]

Отговори на това съобщение
 Re: В Банско или в Алпите?!
Автор: Императорът.   
Дата:   09-12-07 23:44

Има в обслужването, в природата, във всичко !!! И аз предлагам - ТОТАЛЕН БОЙКОТ НА МУТРЕНСКИТЕ НИ КУРОРТИ !!! Който му се пързулка на ски през зимата - в Алпите, който иска да се пържи на плажът лятото - в Гърция и Турция - да им стоят празни шибаните бетонни гробници, дето ги натрупаха навсякъде и съсипаха прекрасната ни природа !!!

Автор: SLR   
Дата:   09-12-07 23:44

Съжалявам ама у нас ме изгубиха като клиент, на Банско още преди 5 години, а на морето преди 3 [smilie23]

Автор: IvcheTo   
Дата:   09-12-07 23:45

ми то в алпите е по-евтино [smilie18] [smilie18] [smilie18]

Автор: PolarBear   
Дата:   10-12-07 00:25

Пазете Родината ни - почивайте в чужбина!
[smilie18] [smilie18] [smilie18]

Автор: Safira   
Дата:   10-12-07 00:28

така излиза... оляха се [smilie23]

Дата:   10-12-07 00:56

БОЙКОТ !!!

Автор: ALBIREO   
Дата:   10-12-07 01:05

Вий нищо не разбирате...
Глейте ся да ви обясня.

Родопите са част от Алпите.
Мислите, че не е вярно? Вярно е!
Може да се начертае крива непрекъсната линия, която свързва двете планини. Може ли? Може! Значи са свързани. И след като са свързани, защо цените на едното място да са по-различни от цените на другото място? А? [smilie7]

Дата:   10-12-07 01:10

Ами трябва да са по-различни поради много причини... Не вярвам в алпийските хотели напримерно токът да спира по 18 пъти в денонощието - само щото някой решил да се изкъпе и пуснал бойлерът... Нито че за да стигнеш до самият хотел рискуваш да си разбиеш колата в някоя яма.
А и в Алпите дали ако лятото тръгнеш да се разходиш по някоя писта, има опасност да паднеш в пукнатина, толкова дълбока, че чак след 8 000 години да те намерят палеонтолозите и да се чудят чий го дири кроманьонец в ранната мезозойска епоха и как е попаднал в толкова древен пласт?

Автор: IvoZafirov   
Дата:   10-12-07 09:05

Като SLR

[smilie21]

Автор: g06ky   
Дата:   10-12-07 09:28

I az sum na vasheto mnenie , po-dobre e da se pochiva v chyjbina ot kolkto po rodnite ni komplexi , pone navun ima obslujvane , a i horata sa na svetlinni godini pred nas v vsqko edno otnoshenie na tyrizma , govoril sum s dosta chyjdenci , koito sa bili v Bg na pochivka - NE mislqt da povtorqt [smilie21]

Автор: Todd   
Дата:   10-12-07 09:45

Отдавнаааа не ме кефят тия имена като Банско , Слънчев бряг и не знам още какви си кенефи из нашата родина !!!![smilie23]

Дори на ум не ми минава пътуване в тези посоки.
Забравил съм даже накъде точно се намират !!!

Разгеле се почуствувахме хора !!!![smilie24]

Автор: Moonchild   
Дата:   10-12-07 10:08

Аз лично не карам ски, но последния път, като бях в Банско, определено бях шокиран. При морето положението е същото. Миналата година предпочетох Гърция и не съжалявам дори за част от секундата. Тази година ще е същото. Нямам работа тук на море.

Автор: alexoff   
Дата:   10-12-07 10:14

От Благоевград съм, което ми е позволявало страшно много да ходя в Бнаско, ей го къде ми е. Допреди 3-4 години ми беше страшно приятно да ходя там, спокойствие, направиш си някой хубава кръчма с приятели разходиш се на сам на там, поскиташ по планината хайде пак кръчма идилия. А сега изобщо не искам да стъпвам в Банско, просто е отвратително на нищо не прилича, съсипаха планината с тия писти. Нямам нищо против да направят няколко писти но тия прекалиха, уж щяха да залесяват пистите, за да избегнат ерозията нищо подобно няма всичко се свлича, ще видим как след няколко години ще карат ски в тия пукнатини които се образуват. Но пък с удоволствие ще отида там когато почнат да взривяват първите хотели.

Язък за хубавото местенце - осраха се на метеното. [smilie9] [smilie9] [smilie9] [smilie9]

Автор: Amigo   
Дата:   10-12-07 10:31

Вижте какво става у нас и какво по света:

Незаконно секат вековни гори заради ски-писта в Банско
10.12.2007

Незаконна сеч на над 60 декара вековни гори са разкрили тази седмица представители на коалиция от екологични дружества "Спасете Пирин". Това съобщиха в четвъртък на брифинг от организацията.
Рязането на дърветата е било в района на лифта в местността Чамин валог и е било предназначено за освобождаване на просеки за ски-писта, предаде Mediapool.
Това е поредното доказателство, че под мълчаливото наблюдение на институциите и администрацията националният парк се "приватизира" под шапката на концесионния договор с фирмата "Юлен", коментира Цвета Христова от екологично сдружение "За земята".
Въпреки предварителното обещание на концесионера на ски зона Банско, екипът на телевизия Евро нюз, която е у нас, за да снима репортаж за проблемите с Натура 2000 и застрояването на защитените територии е бил изгонен от охраната от Бъндеришка поляна и Шилигарника, твърдят еколозите.
Според тях за първи път граждани на Банско се осмеляват да излязат открито срещу беззаконията в града, който, по техните думи, се е превърнал в "държава в държавата".
Местни хора щели да покажат свидетелства за незаконни присвоявания на земя, строежи и финансови престъпления, които са събрали през последните 4 г.
Преди няколко дни прокуратурата е разпореди проверка на ски-зона Банско.
Според еколозите проверката е заради десетките им сигнали за нарушенията и престъпленията в националния парк в продължение на седем години.
В електронния регистър за концесионния договор няма данни за изпълнение на каквито и да са задължения по договора за отдаване на зоната, обясниха природозащитниците.
Така оставаме с впечатлението, че концесионерът не е платил нищо за ползването на над 1000 хектара изключителна държавна собственост на територията на НП "Пирин", обясни Цвета Христова. Според нея държавата само губела от концесията.
В основата на тези проблеми обаче стои продължаващата практика за подмяната на предназначението на земите в района, отбеляза Иван Сирлещов от Банско. Това по думите му това става с благословията и с участието на земеделското министерство чрез областните дирекции по земеделие и гори и поземлените комисии.

[cool] [smilie23] [smilie23]

Испания руши 3000 вили и хотели
30.10.2007

Хиляди ваканционни къщи и хотели, построени незаконно по испанския бряг, ще бъдат разрушени съгласно план на правителството за защита на плажовете на Средиземноморието и Канарските острови.
Това съобщи министерството на околната среда на Испания, цитирано от агенция Ройтерс.

Социалистическият кабинет предвижда изплащане на компенсации, но и изземване, с цел да разчисти незаконното строителство в продължение на 776 км - около една осма от бреговата линия на страната, пише в. “Дневник“. Разходите за плана възлизат на 5 млрд. евро. Обект на акцията са над 3000 незаконни имота.

Задачата е да се предотврати унищожаването на някои от най-популярните в Европа плажове, които са жизнено важен източник за туристически приходи, обясняват от екоминистерството. “Целта ни е да защитим бреговете и да гарантираме публичен достъп до тях“, допълни говорител на ведомството. За да успее цялото начинание обаче е нужно да има подкрепа и от общинските съвети по места, които притежават огромна власт, когато стане дума за градоустройството в техния район. В сряда екоминистърът Кристина Нарбона ще се срещне с председателите на общинските съвети, за да изгладят подробностите по плана. Еколозите приветстваха инициативата, но предупредиха, че правителството на Хосе Луис Сапатеро е далеч от разбирателство с общините.

“Най-после извадиха амбициозен план, но в него липсват важни подробности и текстът е твърде общ“, каза Мария Хосе Кавайеро, ръководител на кампанията на “Грийнпийс“ за защита на испанските брегове. Според организацията корупцията и некомпетентността на местната власт са виновни за унищожаването на бреговата ивица, която изчезва със скорост три футболни игрища на ден.

Близо хиляда километра от общо 8000 км ивица вече са напълно застроени, признават и от правителството. Съгласно намеренията на кабинета общинарите трябва да договорят компенсациите със собствениците на къщите и хотелите върху плажове и крайморски терени публична собственост, построени преди да влязат в сила законите за тяхната защита през 80-те години. Всички имоти, издигнати след тази дата, ще бъдат унищожени без обезщетение.

[cool] [smilie24]

Дата:   10-12-07 10:51

Ето на... и тия социалисти и ония социалисти - ама разлика от небето до земята...

Автор: dDiMo   
Дата:   10-12-07 10:59

Имп, ТИЯ са толкова социалисти, колкото аз съм оператор в Холивуд[smilie18]

Дата:   10-12-07 11:02

Не - в някои отношения тия са повече социалисти, отколкото старите комунисти преди 10.Х. Пример - позволяват на няколкостотин хиляди индивида да живеят цял живот на държавен гръб, без да работят.

Автор: paks   
Дата:   10-12-07 22:53

хубаво де, имам събота-неделя почивни дни, карат ми се ски, до Алпите ли ми предлагате да ходя? или може би направо в Хамеричко да скокна? или някой ще ме закара за два часа до Австрия с личната си кола тая събота? .... и аз знам много хубави и евтини места, ама живеем в БГ, пък на крив ... и козината му пречи ....

Дата:   10-12-07 22:56

е, да - за два дни до Алпите да ходиш е трудничко, ако си нямаш свой си самолет...

Автор: asahi   
Дата:   10-12-07 22:59

Бачкай три уикенда, после си вземи компенсация и си гледай кефа.

Автор: paks   
Дата:   10-12-07 23:13

аз и в БГ си ми е екстра - имам-плащам, а който иска евтино и в Банско мое да го намери, има стаи частни за по 15 кинта,че и по-евтино, влачи си ските на гръб до шилигарника пък се пусни по пистата до долу, и пак...и пак ... и пак .....и туршийка от вкъщи, и телешки от супера, и водичка от извора, и на стопче до Софето ....

Автор: vladimir666   
Дата:   10-12-07 23:17

Не разбрахте ли, че от Витоша по - високо нема! [smilie5]

Автор: madcap   
Дата:   11-12-07 02:19

Оо какъв кеф ли е да се спуснеш по АделБоден, не че карам ски, ма скоро минавах по тамошните места

Автор: PeterPAN   
Дата:   11-12-07 08:12

Преди, около месец ходих в Банско на някакъв семинар, повече няма да стъпя там ако не е по работа, нищо общо с това Банско където съм ходил преди 5 години, скапаха го това китно селце ....

първа  назад  1  2     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.