Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Клубен живот
 първа  назад  1  2     всички  напред  последна
 BG horror story
Автор: Amigo   
Дата:   28-11-07 00:29

Глутница кучета оглозга англичанка [smilie10] [smilie10]

Английска гражданка бе оглозгана до кокал от разбеснели се кучета.
Вчера следобед 56-годишната Маргарет, която от година и половина живее в стралджанското село Недялско, решила да използва хубавото време, за да поразходи кучето си. Когато стигнала до двора на бившето ТКЗС, нищо не предвещавало предстоящата трагедия.
Изведнъж откъм изоставена сграда върху нея се спуснала глутница от 8 бездомни кучета. Кучето на жената избягало, но бездомните псетата се нахвърлили върху жената. Започнали да късат парчета живо месо от краката й. Ужасяващите писъци на Маргарет били чути от живеещите наоколо, които дотичали на помощ.
Пристигналия на място лекарски екип само констатирал смъртта на жената. Лекарите се ужасили, когато видели, че жената била оглозгана до кокал в областта на таза и по краката. Причината за смъртта била остра кръвозагуба.
[cool]

Отговори на това съобщение
 Re: BG horror story
Автор: g06ky   
Дата:   28-11-07 00:31

e che te takiva slychei ne sa sefte y bulgarsko , samo deto sq e smurten slychei i to na chyjdenec .... [smilie2]

Re: BG horror
Автор: Императорът.   
Дата:   28-11-07 00:31

Ами това е - в тая идиотска държава помиярите са по-важни от хората, както краставите и крадливи мангали - от честните данъкоплатци...

Ама за всичко са виновни проклетите природозащитници.

Бог да прости женицата... ужасна, ужасна смърт... :-((((

Автор: matataupa   
Дата:   28-11-07 00:36

Амиго, съчини ли си го това??[smilie8]

Дата:   28-11-07 00:39

Kak be daje po televiziata go davaha dneska nqma luja nqma izmama 100% istina si e

Дата:   28-11-07 00:40

да бе, нямам си друга работа, че да съчинявам ужасии [cool] [smilie7] инфо в. Монитор [smilie7]

Публикацията е редактирана (28-11-07 00:40)

Дата:   28-11-07 00:42

Голяма ггадост е това.

Дата:   28-11-07 00:43

преди години на един приятел щеше да му се случи същото в Южния парк! [cool] късмет е имал, че до него се оказала една голяма сопа и някой и друг камъняк [cool]

Дата:   28-11-07 00:45

mastiite na kebapcheta i posle za predizbornata agitacia v stolipinovo [smilie18] [smilie18] [smilie18]

Дата:   28-11-07 00:45

... личното ми мнение е, че ако си малко- от- малко запознат с нрава на кучетата някак не би трябвало да се стигне до това

Дата:   28-11-07 00:47

ма то минало вече. По Енимал Планет обясняват на хората как да се държат във вода , обградени от кръвожадни акули. Баси кучетата

Дата:   28-11-07 00:49

kato kaza Animal Planet , az gledah po National Geographic edin kak si plyvashe do edna bqla akyla i bqha kato liybovnici , ne razbrah koi kogo obicha poveche ,a za kychetata sigyrno glad maika glada e po silen ot toka [smilie10] [smilie10] [smilie10]

Дата:   28-11-07 00:49

абе я ти попадни във вода между акули, пък после ми обяснявай как да се държа [smilie3] [cool] [smilie19] [smilie19] [smilie18] [smilie18] шти издадем обясненията посмъртно [smilie7] на мои пациенти едно псе нахапа детето преди 2 години, мой приятел също беше ухапан до един блок изневиделица и колко още случаи...[cool]

Дата:   28-11-07 00:51

... то не е до смях, ма цял живот 50-60 килограмово куче/ според сезона/ съм имал и някак си мисля, че лично аз бих се оправил в кучешка ситуация. Още ми е настръхнало за жената...кошмар

Публикацията е редактирана (28-11-07 00:54)

Дата:   28-11-07 00:53

Бе, видяхте ли го оня рогатия дявол на лентата от дясната страна?? Синкавия?[smilie10]

Него никое куче не може да го изяде[smilie10] [smilie8]

Дата:   28-11-07 00:57

[smilie18] [smilie18] [smilie18] да бе, тоя пак се появи [smilie18] [smilie18]
да ти кажа и ние гледаме кучета вече повече от 20 години и мога да ти кажа, че от псе всичко може да се очаква [cool] особено от гладни псета на глутница [cool] иначе аз много обичам кучета, обаче с уличните трябва да се подхожда безкомпромисно, както и със собствениците на псета, които са нападнали хора [cool] [smilie23]

Дата:   28-11-07 00:57

matataupa ahahaha sina na matahari :) raztypka mi se surceto mn strashno suvsem nqma da moga da zaspq dneska [smilie18] [smilie18] [smilie18]

Автор: Императорът.   
Дата:   28-11-07 01:00

Мене пък един път ме нападнаха помияри като бях в армията... около 8 парчета.... май беше навръх Нова година. Помня - тропах по плацът и мъкнех дюшек (дявол знай що и накъде), нямах у мене ни шмайзер ни нищо... Развиках, метнах дюшекът върху тях (за късмет зашеметих май три) и успях да пребягам и да намеря някакъв клон и да ги отблъсна...

Автор: solo5   
Дата:   28-11-07 01:13

защото идват да живеят у нас, а не са наясно с много неща
отишла да си разхожда кучето до бившето ТКЗС [smilie10]
това да не е парк
на баба ми преди доста години и се случи нещо подобно, но не с такъв край
баба ми работеше дълги години в кравефермата и телчарника на бившето ТКЗС
та като се случи подобната случа работеше в кравефермата
както винаги около 3:30 беше на път за работа
(става въпрос 3 след полунощ [smilie3] )
ходеше с една сопа да се подпира, защото една крава и беше стъпила на крака преди време
тъкмо да премине през оградата към кравефермата и 4 големи кучета и изкачат насреща
баба ми развъртяла сопата, пада от атаката, но успяла да мацне едно по главата
квичене и хрущене на черепа се чуват
единият пес остава на място другите избягали [smilie5]
корава баба имам [smilie25]
но после като ми разказа се благодареше, че била със сопа щото иначе щели да я изядат на място

Дата:   28-11-07 01:16

az vi kazah na kibapcheta mastiite i pravo v stolipinovo za predizborna propaganda [smilie18] [smilie18] [smilie18]

Дата:   28-11-07 23:06

Англия в шок от разкъсаната от кучета британка у нас
28 ноември 2007 / News.dir.bg

Министерството на външните работи на Великобритания проучва съобщенията, че британка е загинала, след като е била нападната от бездомни кучета в България и чака изясняване на случая от българска страна.
Това предадоха Би Би Си и в. Гардиън. 56-годишната Маргарет Ан Гордън е била нападната от 8 скитащи кучета, докато е разхождала овчарката си в покрайнините на ямболското село Недялско. Според британската медия Маргарет Гордън живеела със съпруга си в България от две години.
Глутниците от скитащи кучета са обикновено явление в България. Само в столицата София живеят най-малко 35 000 бездомни кучета, коментира Би Би Си.
"Таймс", "Дейли Мейл" и Ройтерс също съобщиха за трагедията. Ройтерс цитира говорителката на полицията в Ямбол Катя Няголова: "Краката й бяха изгризани до кокал. Ужасна история. Мисля, че никога в страната не се е случвало нещо подобно. Това е много шокиращо и наистина ужасяващо", споделя говорителката.
Аутопсията на тялото показва, че масивна кръвозагуба и шок от разкъсванията са причинили смъртта на Гордън, предаде БНТ. Инцидентът е станал близо до стопанския двор на селото и не е имало никой наблизо.
Четири от кучетата, нахапали до смърт британската гражданка вече са в приюта за животни в Ямбол, съобщи директорът на Районна ветеринаро-медицинска служба Красимир Дюлгеров. Те ще бъдат откарани в приют в Шумен поради липса на място в ямболския. Кучетата са били гледани и хранени от англичанката и са живеели в двора заедно с нейното собствено куче. Самите животни, въпреки липсата на маркировка и регистрация, са били добре гледани и хранени и е изключено в момента на трагедията да са били подивели от глад, смята Дюлгеров. Според него е абсурд те да са се опълчили срещу стопанката си и да посегнат върху ръката, която ги храни. Той е разпоредил до края на седмицата да се свикат заседания на всички епизиотични комисии в областта и да се разпореди бърза регистрация на всички животни. Това означава всеки стопанин да регистрира любимеца си, да му извади паспорт и да го имунизира. Местното полицейско управление разследва случая, съобщава "Фокус".
[cool] [smilie7]

Дата:   28-11-07 23:19

na kebapchetaaaa!!!! [smilie7]

Автор: solo5   
Дата:   28-11-07 23:20

ся ши спрат да купуват къщи у селата
пада зената на имотите
глей кво става ся

Дата:   28-11-07 23:25

solo5 написа:

> ся ши спрат да купуват къщи у селата
> пада зената на имотите
> глей кво става ся

да бе, то и без тва селата се напълниха с английски педали [cool] [smilie7]

Дата:   05-12-07 17:58

Истинската история за Маргарет, изядена от кучета
05 декември 2007 / Тонка Петрова

Кучетата, разкъсали англичанката, са собственост на местния фермер Стоян Събев. Това го разбрах, защото прекарах половин ден в разговори с хората от селото. На четири очи. Хората се страхуват да говорят.
Тези кучета са ходели свободно, пазели са двора му, пълен със селскостопанска техника. Хранел ги с мъртвите животни от фермата си. Просто им хвърлял труповете на умрелите животни, а свирепите мелези-питбули ги разкъсвали. Сега тези кучета ги няма. Убити са същата нощ след трагедията, за да се заличат следите на престъплението. Това твърдят хора от селото и приятелки на мъртвата Маргарет.
Част от хората, с които говорих, са казали същото и при даване на показания в полицията. Дано прокуратурата стигне до истината! Сега фермерът обикаля селото, качен в кабината на трактора си, и от там гледа с кого се срещат съселяните му. Репортерките на 3 телевизии отидоха, срещнаха кмета, (управител на 3-4 дни), току-що спечелил изборите. Той им каза, че те са улични, защото вечерта се опитали да ги вържат в дома на фермера, но те не се дали, значи не били негови??? Каза го и на мене, но аз обиколих селото, за да науча истината.
Кметът е приятел със сина на фермера и той го е подкрепил за изборите. Затова се жертва. Не може да не знае, че ако кучетата са улични - виновен е той. Обществена тайна в селото е, че те са на фермера, който живее на една улица с англичаните. Имам имената на хората, които го потвърдиха...Ако вече не са им затворили устата със заплахи. А репортерките като папагали заповтаряха, че са улични.
Не разбирам психиката на българина. За да спасим от правосъдието един безотговорен фермер, ние сме готови да разпънем на кръст цялата страна. Шест пъти преди фаталния ден Ан Маргарет е била хапана от същите кучета. Това твърди нейната българска приятелка Мария Петкова. Ако раните й са били дълбоки, вероятно е ходила и на лекар. Най-ужасното е, че тази лъчезерна жена е обичала животните. Осем котенца е прибрала в дома си от улицата, хранела е всички бездомни животинки, купили си е кон. От Англия преди две години дошли с домашния си любимец - огромна немска овчарка на име Стърн. Но от кучета на съседите си Стоян и Веска Събеви изпитвала ужас. Не намерила сили обаче да се оплаче в полицията, не знаела как да го направи, твърди Мария.
Готова съм на всички да разкажа какво научих в ямболското село Недялско и да заведа тези, които искат да научат истината, при хора, които не се страхуват да я кажат. Само че май никой не се интересува...
Вижте снимки на Маргарет, Джим и селото
[cool] [smilie8]

първа  назад  1  2     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.