Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Клубен живот
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Как се става благородник
Автор: Mobby_Dick   
Дата:   23-11-07 12:00

Или на какво ни учат още от малки, пък после що света се напълнил с мошеници, крадци, убиици....и благородници [smilie7]

Чета си аз Котаракът с чизми в търсене на първообраза на идеята на снимката The End Of The Road

В приказката житеиските метаморфози онеправдават най-малкият брат, ама той не се впряга да ги оправя.
Хитрото животно в чизми прави серия от грабежи, убииства, ласкателства и лъжи за да възкачи своят господар на чужд трон, и да му осигури бъдеще, царство и принцеса [smilie7]

Вдигнали сватба още същия ден.
Котаракът станал благородник и вече само за развлечение тичал подир мишките.

Мдааа, и после що така става в живота.[smilie7]
п.п. ама господаря на новият благородник нищо лошо не е направил. Той си има посредник [smilie3]

Тая приказка тряя се забрани! [smilie7]

Отговори на това съобщение
 Re: Как се става благородник
Дата:   23-11-07 12:07

Най-сетне котаракът стигнал до хубав замък. Той принадлежал на един човекоядец, който имал несметни богатства.
Котаракът първо се погрижил да узнае какъв е този човекоядец и какво знае да прави. После поискал да му се представи, като казал, че не би желал да мине покрай замъка му, без да има честа да го поздрави.
Човекоядецът го посрещнал толкова учтиво,
колкото може да бъде един човекоядец, и го настанил да си почине.
- Хората разправят - рекъл котарака, -че имаш дарбата да се превръщаш във всякакви животни, че можеш да се превърнеш например в лъв, в слон…
- Това е вярно - отвърнал грубо човекоядецът - и ще ти го докажа.
Котаракът толкова се изплашил, като видял пред себе си лъв, че веднага се озовал на покрива, при все че с ботушите трудно се вървяло по керемидите. След някое време, като видял, че човекоядеца се превърнал пак в човек, котаракът слязъл и си признал, че много се изплашил.
- Разправят също - казал той - но аз не мога да повярвам, че можеш да се превърнеш в малки животинчета, например в плъх или мишка. Казвам ти, че това ми изглежда съвсем невъзможно.
- Невъзможно ли? - отвърнал човекоядецът - Ей сега ще видиш!
И в миг се превърнал в мишка, която започнала да бяга по подаЩом я видял, котаракът се хвърлил върху нея и я изял.
А в това време царят стигнал до замъка и пожелал да влезе вътре.
Котаракът чул шума на каляската по подвижния мост, излязъл отпред и рекъл на царя:
- Добре дошъл царю честити, в замъка на маркиз дьо Караба.

Автор: matataupa   
Дата:   23-11-07 14:52

Ох, и тая ли[smilie8]

Автор: Снежанка   
Дата:   23-11-07 22:27

[smilie5]

Автор: equinox   
Дата:   23-11-07 23:00

тия приказки пълни с мутри [smilie21]

Автор: Императорът.   
Дата:   24-11-07 00:29

Моби Диков - аз Император и имам право да те наградя с благородническа титла. Това ли драпаш? [smilie5]

Дата:   26-11-07 10:06

А едно време какви приказки имаше.....[smilie2]

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.