Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Клубен живот
 първа  назад  1  2  3  4  5  6     всички  напред  последна
 Хепи енд на * и кво пак педал "ром" по билборди из софия *
Автор: asahi   
Дата:   20-11-07 16:28

От дира

https://photo-forum.net/static/forum/2007-11/bfcy1619.JPG
http://i.dir.bg/CMS/2007/11/20/a_8a313.jpg

Свалят билборда на Азис, стреснал мало и голямо

Попфолк звездата Азис и приятелят му Китаеца се целуват на скандален билборд, който се появи в различни градове.
На билборда двамата са прегърнати и голи до кръста, а Азис демонстрира и новия си бюст. Постерът има идея да рекламира 4-та национална ефирна телевизия TV2, която стартира на 25 ноември, съобщиха от фирмата наемател на билборда “Рекламна мрежа 5“. Той е изложен на 14 места в София - пред СУ "Климент Охридски", на бул. "Евлоги Георгиев", на "Цариградско шосе" и др. Хомосексуалната сцена на Азис и Китаеца може да се види и много спирки на градския транспорт, от където също може да се види страстната .
В специално съобщение от TV2 съобщиха по-късно, че в София билбордовете "направо бяха свалени". В Софийска община оплаквания са постъпили от Дирекция “Контрол по строителството”; искания за демонтаж на скандалните визии са получени и от екипа на зам.-кмета по културата Йорданка Фандъкова. Оплаквания са подали и възмутени граждани, които са против присъствието на Азис по софийските улици.
От Столична община съобщиха за Дир.бг, че свалянето на 14-те билборда започва от вторник следобед.
В Пловдив окачването на рекламните пана е било забранено. Скандалният билборд се появи и в центъра на Кюстендил, но по-късно бе свален по разпореждане на кмета Петър Паунов. Според организаторите постер трябва да е вдигнат и в Перник.
За нас това е посегателство върху свободата на изказ в България, коментира генералният директор на телевизията Огнян Димов. „Визията цели да покаже разкрепостеноста на звездата в българския шоу бизнес, която е в основата на новото превъплъщение на телевизионен водещ. Странна е реакцията на нашето т.н. модерно общество. Ако това скандализира, какво ли ще стане след старта на „Вечерното шоу на Азис”, допълва г-н Димов.
Преди две години Азис пак скандализира софиянци с билборд. Тогава пред паметника "Левски" бе поставен постерът му с неговите задни части. Това накара кметът Бойко Борисов да свали билборда. Вчера той не подмина и новият постер със закана да го свали до сряда.

Отговори на това съобщение
 Re: Хепи енд на * и кво пак педал "ром" по билборди из софия *
Автор: IvcheTo   
Дата:   20-11-07 16:30

е сега кат излезе и в новините - рекламната кампания си е свършила работата [smilie23] [smilie23] [smilie23] [smilie23]

Автор: IvcheTo   
Дата:   20-11-07 16:30

aман от чалги [smilie9] [smilie9] [smilie9]

Автор: Dani_Koev_BG   
Дата:   20-11-07 16:31

Съвсем наскоро даваха по телевизията "Народът срещу Лари Флинт". Това много ми напомня на него. :)

Автор: r_popov   
Дата:   20-11-07 16:33

мда, всичко е предварително планирано.
Довечера това ще е топ-новината в новинарските емисии.
Да живей чалгата [smilie18] [smilie18] [smilie18]

Автор: tnt   
Дата:   20-11-07 16:34

екстра, няма друг начин! А който иска да си го прави на страдалец и мъченик, прав му път! [smilie24]

Автор: NeDDRaG   
Дата:   20-11-07 16:35

[smilie24]

Автор: Brummaker   
Дата:   20-11-07 16:58

защо си мислите, че като се види тази простотия в новините че и другаде и ПР-а си е свършил работата ?!

Аз, а и не само аз, а и доста хора около мен, като чуя Огъзис и бягам далече ... пък камо ли да си купя нещо с този етикет отгоре [smilie18] [smilie18]

Дата:   20-11-07 17:00

ми Бруме, защото всеки цитира "златното" правило "лошата реклама и тя е реклама"

Дата:   20-11-07 17:03

пред интелигентните хора ни приде тва [smilie7] [smilie7]

Автор: matataupa   
Дата:   20-11-07 17:03

:)

Дата:   20-11-07 17:06

ТОВА Е [smilie5] [smilie5]

Автор: tittka   
Дата:   20-11-07 17:06

еее сексисти шибани!!! да ви изгорят на клада! Какво ви пречи Азис да се целува с китаеца, да не му е лапнал Хуя, че го плюете.
Ако са голи цици е супер, но когато мъж целува друг мъж гОЛЯМ проблем.
Всички които имат проблем със сексуалната ориентация на непознати са долни, гадни, противни, олигофрени. Нали знаете, че децата ви сами ще избират ориентацията си. Тогава ще ви гледам колко сте жестоки. НЕщАСТНИЦИ

Дата:   20-11-07 17:09

Титке, в другата тема подробно обяснихме защо ни го долюбваме Азисчо.... не заради сексуалната му ориентация и не заради произхода му. Успокой топката

Дата:   20-11-07 17:09

[smilie19] [smilie19]

умрем да гледам педали по плакати, да [smilie18] [smilie18]
иначе не ми пречи, доста пот ша требе да хвърлят за да стигнат до гъза ми [smilie19] [smilie19]

Re: Хепи енд на * и кво пак педал
Автор: NeDDRaG   
Дата:   20-11-07 17:10

tittka написа:

> еее сексисти шибани!!! да ви изгорят на клада! Какво ви пречи
> Азис да се целува с китаеца, да не му е лапнал Хуя, че го
> плюете.
> Ако са голи цици е супер, но когато мъж целува друг мъж гОЛЯМ
> проблем.
> Всички които имат проблем със сексуалната ориентация на
> непознати са долни, гадни, противни, олигофрени. Нали знаете,
> че децата ви сами ще избират ориентацията си. Тогава ще ви
> гледам колко сте жестоки. НЕщАСТНИЦИ

Титке, тук мисля не става въпрос за това. И в другата тема го написах. Никой няма морално право да взима пари и да ми натрапва някакъв плакат, ако този плакат лично той не си го сложи като фототапет в хола или в детската стая. Тук според мен не става дума нито за сексуалната ориентация на въпроснатата твар нито за етническия му происход.

Публикацията е редактирана (20-11-07 17:13)

Дата:   20-11-07 17:13

абе пука ми кой на кого духа [smilie25] [smilie25]

но не понасям да ми врат педали по плакати и реклами и да ми се навират постоянно и на всичкото отгоре аз да трябва да се правя на толерантен [smilie23]

не ги харесвам, но това няма значение - както аз не ходя със свалени гащи и някоя да ми го е лапнала, така и те да си духат по домовете [smilie23]

впрочем днес съм на едни приятел-гей на рожден ден и мислим да си изкараме гот компанийката [smilie24] [beer] [beer] [beer]

Дата:   20-11-07 17:13

Дълбоко съм Възмутена и Огорчена. Не съм от фенклуба, но днес като видях билборда и ми стана едно ... много романтично. а сега като чета как го плюете и не ви разбирам. НАИСТИНА. добър ПР, браво. Добра снимка, а моделите ... ако бяха други пак щеше да ми въздейства по същия начин.
бъдете по-ТОЛЕРАНТНи, за да не ви се върне някой ден.

Дата:   20-11-07 17:16

[smilie18] [smilie18] ти умрем на романтиката, Титкеееееее [smilie5]

но: всеки има право на вкус ...

айде едно романтично по-здравче [smile]

[smilie7]

Автор: джъмбо   
Дата:   20-11-07 17:16

не понасям педали
по-големи мизерници са и от мангалите
все искат закона да е на тяхна страна все са онеправдани

не ми пука ако в природата бе редно щяха всички да са педали ама не са....
така че не с тези теории

Дата:   20-11-07 17:17

Титке, прав/а си по принцип. А дали имаш дете се питам, чисто любопитство. И така ли си представяш социалното му възпитание- с плакати на хомосексуални голи чалга Артисти с присадени цици. Вече си представям поне 5 въпроса, на които ще ти е трудно да отговориш, зададени от едно 6 годишно дете.
Инак браво за изказването. Разкрепостено и космополитно[smilie21]

Дата:   20-11-07 17:19

хахаха МАто, въпросите на малката явно яката са те притеснили... псичко пресмяташ в детски въпроси [smile]

Дата:   20-11-07 17:19

Джъмбо, проблема си е твой. като не ги понасяш си заший задника. Защото ако а3 бях мъж-гей щях да ти го разпоря, не защото има нещо привлекателно в теб, а защото си шибан сексист и такива като тебе, се чудя защо не си карат каруците и не си копат картофите. Ай на село да си ходиш!!!

Дата:   20-11-07 17:21

ам чи как?!? Мене много мислиш ми дреме ли за тоз дебелогъзия на борда.Хич не ми, да знаеш[smilie18]

Дата:   20-11-07 17:24

[smilie18] [smilie18]
"Джъмбо, проблема си е твой. като не ги понасяш си заший задника. Защото ако а3 бях мъж-гей щях да ти го разпоря, не защото има нещо привлекателно в теб, а защото си шибан сексист..."

толерантност, това - онова , а ?

ето затова става дума ! и най-смиреният човек при такива изказвания и ... как да не фане автомата и газ, газ педалите [smilie18] [smilie18] [smilie5]

първа  назад  1  2  3  4  5  6     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.