Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Клубен живот
 първа  назад  1  2     всички  напред  последна
 Мръсни, долни цигани ...
Автор: stoyan_5   
Дата:   20-11-07 08:30

...системно разглобяват асансьорите в нашия квартал за скрап.
Предния път бяха откраднали електромагнита на спирачката.
Техника каза, че по чудо не е загинал някой човек.
Сега са откраднали електромагнита който отваря вратите, заедно с цялото устройство.
Разбиват входната врата ...
Пъплят по етажите ...
Миналия четвъртък са разбили един апартамент на 4 етаж ...
И тези каруци - до кога?
Направо не зная вече ...
Гвардия ли, скинари ли ... - това им трябва ...

Отговори на това съобщение
 Re: Мръсни, долни цигани ...
Автор: NeDDRaG   
Дата:   20-11-07 08:37

stoyan_5 написа:

> ...системно разглобяват асансьорите в нашия квартал за скрап.
> Предния път бяха откраднали електромагнита на спирачката.
> Техника каза, че по чудо не е загинал някой човек.
> Сега са откраднали електромагнита който отваря вратите, заедно
> с цялото устройство.
> Разбиват входната врата ...
> Пъплят по етажите ...
> Миналия четвъртък са разбили един апартамент на 4 етаж ...
> И тези каруци - до кога?
> Направо не зная вече ...
> Гвардия ли, скинари ли ... - това им трябва ...

Най-добре гвардия от скинари.

Автор: asahi   
Дата:   20-11-07 08:38

Първо се организирайте във входа. Нападат ви, защото сте разединени.
Заключете си входната врата. Организирайте си секретни постове и ги спипайте. Обесете един за назидание.

Автор: ddimo   
Дата:   20-11-07 08:41

220V + мокро стълбище. Това им трябва[smilie24]

Само предупреди комшиите да ходят няколко дни с гумени ботуши[smilie5] [smilie24]

Дата:   20-11-07 09:02

Входа ни наистина е разединен.
Не зная как ще ни задължат да се организираме с новия Закон за етажната собственост.
Щели да глобяват входовете ...
Ами ето го входа - глобявайте господа.
Но кой?
Има хора, които не искат да дават пари за нищо ...
Няма и кой да се занимава да ги съди.
Адвокати, хонорари ... после я си ги вземеш, я не ...

Автор: asahi   
Дата:   20-11-07 09:06

В такъв случай си носете вазелина.

Дата:   20-11-07 09:25

Благодаря на съпричастните за "конструктивните" съвети!

Това е една от причините да не харесвам нито града нито държавата в която живея ...

Автор: Todd   
Дата:   20-11-07 09:42

Мога да ти дам един акъл - едно време като живеех в блок и там имаше такива де не дават мангизи за нищо .

Събрахме се тия дето давахме и им заявихме - не даваш пари не минаваш през входа .Търси си начин .

Асансьора с чип карти (кой платил се вози -без карта не се отваря), на 1, 2 3 и 4 етаж стълбището и то заключено .
Няма брат минаване .
На двама бабаити счупихме зъбите и се оправи работата.

Отдавна не съм там но още изглежда прилично през вратата .

Някой трябва да вземе присърце работата !!! Иначе няма управия - такова племе няма никъде по света .Дори мангалите са по-организирани.

Автор: tnt   
Дата:   20-11-07 09:46

именно! Никой не взима присърце нещата.... що пък аз, нали? Ми хубу! От 45та година не са събрали 2 лева да боядисат входа...ми нека си прилича на коптор!
Какъв закон!? Кви 5 лева! Те по 1 за чистачка не искат да дават... Закон, ама с яки санкции и глоби иначе няма оправия [smilie7]
.... само не знам лудия от първия етаж кой ще го санкционира и през колко инстанции трябва да се мине, за да обърне някой внимание [smilie11]

Автор: NeDDRaG   
Дата:   20-11-07 09:48

Стояне, ами той Асахи наистина правилно ти го каза. Ако вие във входа не се организирате, няма как да стане. Аз например не мога да дойда да ви организирам. Каквито и конструктивни или "конструктивни" съвети да давама, колкото и да са умни, без това няма да стане.

Автор: джъмбо   
Дата:   20-11-07 09:52

кво се нервиш
мангалите са с повече права от българите
по-лесно могат да осъдят държавата
могат да не плащат сметки
могат да крадат безнаказано
ако пребиеш някой ще лежиш в затвора но той ако пребие не
на тях им дават пари да гласуват на мен никой не ми дава...

Автор: j.u.l.i.u.s.   
Дата:   20-11-07 09:54

Това е една от причините да не харесвам нито града нито държавата в която живея ...

Проблема не е в града, нито в държавата! Проблема е във ВАС! Но не искате да си признаете!

Ще ти го обясня простичко...

Българинът е свикнал да мисли "рационално", а не в екип... т.е. за себе си... без да подозира че победата за един не е длъжно да е загуба за друг /тип "боксов мач"/..... т.е. че може общия сбор да е по-голям от сбора на частите!

Какво имам предвид?

Имаше една задача от Теорията на Игрите, в която са хванати двама престъпници, за които няма достатъчно доказателства да ги осъдят. Те не знаят това... затворени са в отделни килии и разпитвани също без да знаят какво другия ще каже. Ако нищо не признаят ще получат по 6 мес. заради липсата на доказателства... ако признаят - получават минимална присъда от 2 години... ако натопят другия - /а той мълчи/ - получава 10 год.

Ако се обвинят взаимно пак по 2 год. - няма доказателства... Ясно е, че няма да си признаят [smilie5], следователно...

Какво става - тъй като не са сигурни в другия, всеки обвинява отсрещния и така и двамата получават ОБЩО 4 год. понеже не рискуват да си мълчат - от страх да не получат максимума. Тогава ОБЩИЯ резултат вече ще е 10 год. [smilie5]

Ако работеха в екип - щяха да си траят и поради липсата на доказателства да получат по 6 мес. - ОБЩО 1 год.! [smilie7]

Такива като тях обвиняват после, че система ги е прецакала и т.н. и т.н. и т.н.

Стояне, нито града, нито държавата имат нещо общо с тая работа - те са сбор /или по-скоро сбирщина/ от хората които живеят там! Те НЕ са нещо, което може реално да промени нещо друго... от нас зависи!

Казват, че историята се повтаряла... нямало нищо ново под слънцето... НЯМА ТАКИВА ФИЛМИ!!!

Историята никога не се е повтаряла... само на пръв поглед изглежда че се повтаря!

Защото хората правят едни и същи глупости без да си дадат сметка за това.

Дата:   20-11-07 10:02

Ха ха ,
историята се повтаря И ТОВА Е САМАТА ИСТИНА !!!

Населението по тези земи е кал не от сега , не от вчера -от преди турско е така !!!

Всъщност за това е и имало турско робство !!!

Крум ,Асен ,Симеон не случайно са имали някакви държави благодарение на меча си !!!

От тия племена тук нищо не става ....

след 1000 години пак ще е така !!! Мога да се обзаложа [smilie24]

Автор: PolarBear   
Дата:   20-11-07 10:03

Ами дотук според мен нещата са ясни. Ако не бяхме такива егоисти...не казвам индивидуалисти, то е малко по-различно...

Ако бяхме по-сплотени като народ, доста неща щяха да изглеждат иначе. Който не вярва - да види изборните проценти на ДПС.

Стояне, всички имаме подобни проблеми. Поне си заключете входа както трябва. Ние го направихме преди половин година и има известно подобрение.

[smilie24]

Дата:   20-11-07 10:06

От тия племена тук нищо не става...

Заради хора с такова мислене сме на тоя хал!

Дата:   20-11-07 10:08

Моля, дайте телефони на майастори, които да ни оправят желязната врата и бравата да се заключва!
Търси се и майстор да оправи домофоните, защото от кабелните телевизии разпинтиха инсталацията за да прокарат техните кабели.

Много Ви моля!
Нашето семейство е "касиер" в момента и наистина искам да направя нещо ...
А предстои и ремонт на покрива ...
Жална ми майка ...
Помагайте братя!

Дата:   20-11-07 10:09

Ами ако искаш пробвай да свършиш нещо с тях и ще разбереш - аз съм правил не един и 100 опита !!!!!

Опитай и ела да си говорим пак !!!

Един вход във блок например опитай да организираш.........не дрънкай гледайки отстрани .

нека си прав....[smilie7]

Оптимизма ти ще умре като куче без история .....[smilie2]

Дата:   20-11-07 10:12

Вчера гледах едно изследване - за връзката между доходите на хората и тяхното лично щастие...

По последни данни сме на 107 място по територия от над 200 държави - което ще рече че хич не сме сравнително малка държава...

а по доходи се оказваме дори малко над средата - има много по-бедни държави с доходи на член от семейството от порядъка на долар-два на ден... че дори и месец!

Обаче сме в дъното на таблицата по щастие!

Има си причини за това, но както и да е... Нещата се променят - бавно... но факт.

Иначе винаги ще има хора, на които другите са им виновни... важното е, обаче че намаляват! [smilie7]

Дата:   20-11-07 10:14

не дрънкай гледайки отстрани

Говоря от личен опит.

Дата:   20-11-07 10:16

Ох, изложих се. Логично е след конското да предложа майстор но...

...пак подробности от Бг-пейзажа. Уважаемото съседство прецени, че майсторите вземали скъпо. И че трябва сами да си направим повечето неща. И стана една ужасия, грубо, крово, грозно...а после дойдоха домофонаджиите. И оттогава са тук всяка седмица. Все нещо пак не работи.

Та от цялата работа ползата е, че все пак се затваря вратата. И спасението е - ключът в джоба. Щото домофоните...а бе, мани, мани...

Вратите ги правят или железари, специализирали се в тази област, или ключари с добри шлосерски умения. Обикновено се пита най-близкия ключар.

Ти къде си всъщност?

Дата:   20-11-07 10:18

Майстори има... нашия блок един съсед се занимава от години с тия неща - събрахме се... и домофони има... и метална врата и т.н.

Ако ти трябва телефон - довечера мога да ти дам... евентуално да събереш от 2-3 места да намериш най-добрата оферта.

Дата:   20-11-07 10:20

Аз PolarBear съм в ж.к."Овча купул 2" - Сф.

Дата:   20-11-07 10:21

j.u.l.i.u.s. - ще чакам утре за телефони на майстори ...
Благодаря предварително!

Дата:   20-11-07 10:24

Ами ако не идентифицираш правилния човек, може да говоря с един люлински ключаромайстор, на времето ми беше колега и свястно момче, дано не се е оял прелаено много...това като резервен вариант. Стискам палци.

Дата:   20-11-07 10:25

Хм... аз съм в Младост - ще питам човека дали извън квартала му се занимава... защото поставянето на такива неща му е странична дейност /човека е инженер, но не работи това/ - и поддръжката е добре да е по-близо все пак - да може навреме да реагира... иначе блока ни сложи сега тия дето се отварят и с чип - всички са доволни.

първа  назад  1  2     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.