Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Клубен живот
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 аз съм човекът
Автор: magnet   
Дата:   15-11-07 14:32

http://vbox7.com/play:904487ed[smilie24]

Отговори на това съобщение
 Re: аз съм човекът
Автор: asahi   
Дата:   15-11-07 14:37

Unicef Клип Против Насилието В Училище

допълнителна информация
Бербатов, Дидо от D2, Димитър Рачков, Владо Карамазов, Румънеца и Енчев, Теодор и Кремена от Music Idol и др. Български звазди в подкрепа на кампанията на УНИЦЕФ ? България против насилието в училище.

Много силен клип!

Дата:   15-11-07 14:40

да, пуснете го на децата си.[smile]

Автор: Avi   
Дата:   15-11-07 15:03

силен клип, на фона творческото безсилие на рекламната гилдия напоследък...

силен и въздействащ за мене, ама дано и децата да го разберат и да работи наистина...

Автор: Amigo   
Дата:   15-11-07 15:12

То с изолирани клипове не става тая работа [cool] Ценности трябва да се възпитават и развиват, а за това трябва време и трябва да се започне още от първите години [cool] след това уйде коня у реката [cool] [smilie7] цялото общество е тежко болно - това е положението [cool]

Автор: Kindlifresser   
Дата:   15-11-07 15:30

Има телефон накрая. Само че не е ясно какво се случва ако някой се обади. Най-вероятно нищо. А трябва. Трябва насилниците да се третират като малолетни престъпници, каквито и са.

Автор: Avi   
Дата:   15-11-07 15:43

То с изолирани клипове не става тая работа

след това уйде коня у реката

цялото общество е тежко болно

какво се случва ако някой се обади. Най-вероятно нищо.

двама души от 4 отговора - пълни с негативизъм. единия за обществото, другия за инициативата. Kindlifresser, телефона е предназначен за подкрепа на децата, не за изземване на правомощията на МВР (предполагам), та нека не вменяваме на програмата отговорности, които не са нейни.

амиго, обществото е болно, но може да се излекува. всеки прави по една малка стъпка и слага по една тухла в къщичката и нещата ще станат. с негативизъм и отрицание на всичко само "щото държавата е шлякана" няма да стане. държавата сме сички ние и сички ние тряя са преборим с тая болест, дето я цитираш...

Дата:   15-11-07 15:46

Avi, става въпрос за реализъм, а не за негативизъм [cool] [smilie7] Достатъчно наблюдения имам по въпроса, за да си направя изводите [cool]

Автор: _alice_   
Дата:   15-11-07 16:23

magnet,[smilie24] [smilie24] [smilie24] [smilie24] [smilie24]

Автор: Frida   
Дата:   15-11-07 16:30

Според мен това е горещ телефон за малтретирани деца. Вероятно от другата страна са терапевти, с които децата могат да поговорят.

Интересно е да се отбележи също, че стихчето се казва "I am a person" и е на Laura Grimes, малтретирано дете, самоубила се на 14. [smilie2]

Автор: ibex   
Дата:   15-11-07 16:32

хора, възпитавайте си децата, за да станат достойни хора, другото е ала-бала! [smilie2]

Дата:   15-11-07 20:41

аз бих казала, че е добре не само да си възпитаваме децата. добре е да се възпитаваме и възрастните.

защото децата гледат от нас.

Автор: MShte   
Дата:   15-11-07 23:17

[smilie24] [smilie24] [smilie24] [smilie24]

Дата:   15-11-07 23:51

Слагат камери в 71 училища до 10 декември в София [cool]

Камери за видеонаблюдение ще бъдат монтирани в още 51 училища и детски градини в осем района в София до 10 декември.
Целта е да се осигури безопасността на децата в Средец, Оборище, Сердика, Слатина, Изгрев, Лозенец, Триадица и Красна поляна.
Така следените от "Биг Брадър" учебни заведения ще станат общо 71, тъй като системата вече работи в 20 такива, съобщиха от столичното кметство.
Изградени са двата оперативни центъра, които обслужват системата за видеонаблюдение. Единият се намира в сградата на Столичната община на "Московска" 33, а другият ­ в тази на СДВР. Така контролът втрху "очите" ще се осъществява от двете страни.
Вече стартира и ремонтът на специално помещение, в което трайно ще се разположи оперативният център на кметството. То ще следи и камерите по пътищата, които целят нямаляване на нарушенията и катастрофите.
[cool] [cool]

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.