Автор: J0R0
Дата: 10-11-07 23:54
Eeeeeeeeeeee!!!! ЧРД тогава!
И аз съм го запомнил тоя ден. Един приятел ми звънна някъде привечер и вика, бай Тошо падна от власт, дай да изпълним обещаното (бяхме си обещали, като се случи някой ден да падне бай Тошо, да се напием като казаци).
Събрахме се четирима приятели, пихме, веселихме се, накрая се натоварихме в една Лада и тръгнахме на дискотека в Студентския град.
На прелеза на гара Пионер, малко преди Дианабат, бариерата - спусната. Нашия шофьор я отнесе като бръмбар сламка, естествено счупи предното стъкло на колата и изведнъж се оказа че да се кара по това време на годината без предно стъкло е по-зле отколкото да те затворят в хладилна камера.
Изтрезняхме за минути. Развали се купона.
Едва се прибрахме с 10-20 км/ч.
Продължихме кротко в домашна обстановка.
На сутринта, аз и един приятел, като най-държеливи отиваме в "Хавана", това беше едно от най-баровските заведения на бул. Витоша.
Часът е около 9, току що отворили. Хора по масите, пият кафета и коментират снощното събитие.
Идва келнерът и аз му викам - две водки.
Келнера вика, не може водка, нали знаете, преди 6 вечерта не се сервира.
А аз му казвам - че тая простотия беше измишльотина на бай Тошо, а той от снощи не е на власт, така че носи бързо двете водки.
Келнера се почеса, почеса, пък събра смелост и ги донесе, що да не направи малко оборот. А може би и усети логиката в казаното.
Като видяха тая работа от съседните маси, настана едно масово пиянство от сабалем.
Нали до вчера бе забранено...
По-натам няма да разказвам, щото става много отегчителна историята.
|
|