Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Клубен живот
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Киномания 2007
Автор: Manchev   
Дата:   02-11-07 17:56

След 2 часа започва Киномания 2007 със сборния проект "Всекиму своето кино". Аз лично много се вълнувам защото киното е любимото ми изкуство и на Киномания и София Филм Фест винаги има какво да видя. Затова и ходя горе долу по два пъти в годината на кино де. Е, кой ще ходи от форума? Да препоръчате филми, които сте гледали?

http://kinomania.gbg.bg

Отговори на това съобщение
 Re: Киномания 2007
Автор: Todd   
Дата:   02-11-07 18:08

Скоро и Виномания !!!!

[smilie21] [smilie21] [smilie21] [smilie21] [smilie21] [smilie21] [smilie21] [smilie21] [smilie21] [smilie21] [smilie21] [smilie21]

[smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18]

Re: Киномания 2007
Автор: carl_cox   
Дата:   02-11-07 23:54

Manchev - преди няколко дни изтеглих ЧУДОВИЩЕТО The Host/ Gwoemul

днес го догледах - ами много е странен, далеч не е комедия/както е описано/. сценария е привидно клише, но изпълението е много добро(според мен)

въпреки че не изглежда обещаващ, филма е различен от всички други подобни. акцента не пада върху сцените с чудовището/които иначе са приятни/. силна музика, хубави кадри, интересна развръзка накрая.

за мен - хубав филм.

хм. сега се сетих за един интересен момент от филма

та сцената е следната - 4-ма души плачат неистово за починало дете/роднина/, припадайки почти, а около тях, няколко фотографа ги снимаха без никакъв свян и съчувствие...

Публикацията е редактирана (03-11-07 00:01)

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.