Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Клубен живот
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 КАТ - НАСИЛИЕ!!!
Автор: TPECHAT   
Дата:   30-10-07 10:52

http://bulgaria.actualno.com/news_131425.html

[smilie23] [smilie23] [smilie23] [smilie23] [smilie23] [smilie23] [smilie23] [smilie23] [smilie23] [smilie23] [smilie23] [smilie23] [smilie23] [smilie23] [smilie23] [smilie23] [smilie21]

Отговори на това съобщение
 Re: КАТ - НАСИЛИЕ!!!
Автор: Avi   
Дата:   30-10-07 10:55

ма мноо ма дразни тва папагалнечене с "ще проверяват за зимни гуми"... ще ми проверят зимния презерватив само, дришняри псевдожурналисти...

Дата:   30-10-07 10:56

че аз половин лято карах на зимни [smile]

Автор: Avi   
Дата:   30-10-07 10:57

бе нема таково изискване в закона с кви гуми да караш - ако искаш карай с тропически, стига да имат 4мм грайфер...

деба и кенефите смотани...

яд ме е, че тва е целенасочена кампания - за да накарат хората да сложат зимни гуми. лошо няма, ама е манипулация деба и дришнярите...

Дата:   30-10-07 11:01

Бащата го спрели да го питат дали има резервни вентили, имало го в некво допълнение към правилника или ба ли го кво друго... гаврата е ТОТАЛНА.

Автор: Second   
Дата:   30-10-07 11:03

е как ноември бе, аз зимни гуми слагам края на декември [smilie10]

Автор: Essenov   
Дата:   30-10-07 11:17

"Задължителните фарове през зимата бяха въведени преди няколко години". Аз защо ли си мисля, че бяха въведени миналата година.

Автор: slivenski   
Дата:   30-10-07 11:18

А резервен комплект крушки за всички светлини в колата имате ли? Щото и за тва глобяват... Въобще неам думи... Още малко и ще стане "зайо ти що си без шапка"... [smilie18] [smilie21]

Автор: Todd   
Дата:   30-10-07 11:19

Ша сложа зимни гуми ако пуснат сняг !!! Ако не го пуснат да ми плащат гумите !!!!

[smilie5] [smilie5] [smilie5] [smilie5] [smilie5] [smilie5] [smilie5] [smilie5]

Автор: Нели   
Дата:   30-10-07 11:21

Аз да се оплача за детските седалки [smilie2]

дете под 1,50м и 36кг трябва да се вози в детско столче
В коя друга държава дете 1,49м 35кг трябва да се вози в детско столче?

Автор: slivenski   
Дата:   30-10-07 11:25

Нели, тва за седалките е верно направо абсурдно... Метър и 50 детето е вече в 5-6 клас... Тия не са у ред... [smilie18] [smilie21]

Автор: vladomatev   
Дата:   30-10-07 11:30

във всички нормални държави Нели, а вие какво им се стягате на катаджиите като не знаят един акт как да напишат ....не мога да ви разбера....

Автор: dobria_starec   
Дата:   30-10-07 13:09

последните две години карам целогодишно с летни, постоянно превишавам скоростта, некой път се прибирам на две три бири, но имам перфектна технически кола, гумите ги сменявам всяка годинка с нови и за разлика от другите пазители на закона нямам акт последните 6години. КАТ да го дуат. Като въведат тест за интелЕгентност при постъпване на раута може и аз ще си променя отношението[smilie21] .

Автор: trace74   
Дата:   30-10-07 14:19

Автор: slivenski
Дата: 30-10-07 11:18

А резервен комплект крушки за всички светлини в колата имате ли? Щото и за тва глобяват... Въобще неам думи... Още малко и ще стане "зайо ти що си без шапка"... [smilie18] [smilie21]

...............................................

Това за крушките май не го приеха, иначе щеше да е голяма простотия. На мен ми дреме, щото са ми по 3-10лв., ама тия с ксенони щяха да изпищят.

Автор: BOrisoFF   
Дата:   30-10-07 19:21

Т'ва за крушките май са го приели, защото на един приятел миналата година му написаха акт за тая работа...ако добре си спомням

Автор: Cristinel   
Дата:   30-10-07 19:24

Този потребител е деактивиран. Всички негови текстове са изтрити от администратора.

Автор: geezer   
Дата:   30-10-07 19:51

Бойичке,,кат си вкл. фаровете и губя мощност,,откат едно куче гони няква котка под капака,,имаше кръв и козина ..някой кабел са таковали..и ся глоба,,бати живота..се тря правиш нещо - аман = пишман [smilie23] [smilie23] [smilie21]

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.