Автор: Mori13
Дата: 29-01-13 14:29
Явно човек трябва да си гледа по често електромера, та овреме да усети ако има нещо. То в тази нашата държава всичко е възможно - да не би пък електротехниците всички да са много грамотни. Минал некой новак и объркал нещата - колкоз му е.
Мен па редовно си ме ядосват на селската къща, щото електромера ми е вътре в къщата и съответно зимъска когато не ходя там няма как да го отчитат. Затова пък имали някви клаузи в общите условия, според които ако не бил отчитан няколко месеца, прекъсвали захранването, поради което няколко пъти като ида там напролет се оказвам без ток. Звъня, идват и го закачат ама следващия път същата работа. Подал съм молба от 3 години да вземат да ми изнесат електромера на стълба, обаче ЕВН нямали пари за инвестиции сега, щото се налагало да изкупуват прескъпия ток от ВЕИ, едва ли не на загуба(повярвах) - това според инфо от техника, който също така многозначително каза по въпроса за изнасянето на електромера - "Абе...не ти трябва". Това какво трябваше да значи незнам, но сигурно има някви съображения.
|
|