Автор: TheBossBG
Дата: 26-01-13 06:40
Място: Кауфланд.
Време: петък 17:00 часа.
Ситуация: седя си пред щанда със саламите. Оглеждам се тревожно, защото не забелязвам любимия си салам - Ловеч на Бони(от няколко дена липсва в Т-маркет и след като не го видях и в Кауфланд си помислих, че са го спрели). Идва продавачката и ме пита какво желая. Споделям опасението си, че моят салам е спрян от производство. Успокоява ме и ми го показва(салама). Успокоен, заявявам, че искам едно парче. И, ако може, да ми го нарежат. Продавачката се оглежда и казва, че в момента колежката я няма и трябва да изчакам малко. След което взима моя салам и го отнася при машината за рязане. Обръща се към колежката си на съседния кантар и казва, че има салам за рязане. Тази кимва с глава и до там. Седя си аз чинно и чакам някой да ми нареже салама. След малко от някъде се появяват група "пингвини" и всеки се втурва към я щанд, я машина за рязане. Пътьом всеки нещо комуникира с другите. Миг по-късно "моята" продавачка се обръща към мен и пита: Вие ли бяхте мъжът със салама? На което съпругата ми отвръща: ТОЙ ВСЕ ОЩЕ Е СЪС САЛАМ!!!
|
|