Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Клубен живот
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Отново за VIVACOM
Автор: ixus   
Дата:   23-01-13 17:10

Никога повече VIVACOM [smilie10] .Какво ми се случи:
Значи, след изтичане на договора отивам да го прекратя , попълваме всичко и ми казват да отида след месец на 6.12.2012г. да върна рутера и ТВ приемника. Отивам на датата ,връщам им работите и получавам съответния документ ,че съм върнал всичко и си мисля ,че всичко е приключило. Да ,ама не !Началото на януари получавам сметка 190 лв. -Неустойка за невърнато оборудване ,140лв. за приемник и 50лв. за рутер. Отивам в магазина с документа ,на който пише ,че съм върнал оборудването и им искам обяснение. "Няма проблем ,сигурно не е влязло в системата" Сканираха го и "до 48 часа ще се изчисти". Днес ,моля ви се, получавам сметка за 190лв. "Неустойка за невърнато оборудване"
без никакви обяснения. Утре трябва да си загубя деня да ходя по Потребители и адвокати[smilie23]. И това при положение ,че съм им клиент повече от 7 години.За интернет ,ТВ. и 3-4 карти съм им наринал повече от 3000лв. Направо неудомявам каква е тази наглост и какво е това ръководство ,което си позволява лукса да отблъсква по този начин клиентите си[smilie10]! Нали сега ще откажа минум 100 души евентуални клиенти само чрез Фото Форума и Фейса.

Отговори на това съобщение
 Re: Отново за VIVACOM
Автор: imitev   
Дата:   23-01-13 17:32

Ходи пусни ПИСМЕНА жалба в някой офис с приложено копие за оборудването. Но в офис на Виваком, а не на франчайзер.

Тези разговори с персонала, без документи в подкрепа на това, са само загуба на време...

Автор: slav4cho   
Дата:   23-01-13 18:31

Тия станаха големи помияри,търси си правата и не ги оставай да дишат.
Един приятел подписва,че си прекратява договора след същото разкарване,след което получава писмо за неплатена сметка от новия договор.Отива да се разправя и му обявяват,че бил се съгласил на нов договор по ТЕЛЕФОНА за 2 години [smilie5],след което започна двумесечно разкарване и караници,но историята завърши с хепи енд [smilie5]

Автор: fast_eyebrow   
Дата:   23-01-13 18:35

Щом имаш документ ги отсвирвай. Нищо не плащай, нека те дадат на съдия изпълнител, да си му платят таксата, и тогава им го забучи със съответния документ. Така те ще изгорят с таксата за съдия изпълнителя[smilie3]

Автор: vinse   
Дата:   23-01-13 18:39

Никой нема да се откаже (освен тебе) еле па 100 души просто защото и при другите оператори е същото а при ментел дори и по-страшно.

Автор: peter_m   
Дата:   23-01-13 18:44

Това че ти си се отказал от тях не означава че те са се отказали от теб [smilie18]

Дата:   23-01-13 19:04

Славчо ,може ли малко по-подробно ,ако си запознат ,къде е ходил и как се е оправил ?

Автор: ilcoin   
Дата:   23-01-13 19:13

Виваком са го закъсали брутално яко и се мъчат по всякакъв начин да се задържат на вода, докато се продадат. Идеята е да имат макс.висок пазарен дял и така да се изкарат повече пари. Това го знам от сигурен човек в бранша, а и моите наблюдения съвпадат.

btw, това е основата и на скандала между Булсатком и бТВ. Нелоялна конкуренция му викат по белите държави, ама тук сме над тия неща (един вид така да се каже).

Автор: vikitovikito   
Дата:   23-01-13 20:31

Аз съм с Виваком - дом. тел+тв+нет. за около 30 лв. и нямам оплаквания от тях но е на късмет определено [smilie18] а ментел [smilie18] и другите ...

Автор: fast_eyebrow   
Дата:   23-01-13 20:54

Аз що си мисля, че те вече се продадоха.Или се бъркам нещо?

Дата:   23-01-13 22:28

И аз бях доволен ,ама като се махнах виж какво става.

Автор: imitev   
Дата:   23-01-13 22:34

Vinse аз се прехвърлих от МТЕЛ към Супер(дупер)Боб преди нова година.

Не съм имал никакви проблеми и затруднения, даже в мтел не съм ходил. Просто не поднових договора. Следващият месец отидох да си платя сметките.

Автор: Han_Solo   
Дата:   23-01-13 22:46

imitev написа:

> Vinse аз се прехвърлих от МТЕЛ към
> Супер(дупер)Боб преди нова година.
>
> Не съм имал никакви проблеми и
> затруднения, даже в мтел не съм
> ходил. Просто не поднових
> договора. Следващият месец отидох
> да си платя сметките.
--------------------

[smilie3] и няма нищо общо между м-тел и Боб?

Автор: vinse   
Дата:   24-01-13 09:43

imitev
стискам ти палци и да нямаш проблеми, защото тогава става лошо [smile]

Автор: e-mil   
Дата:   24-01-13 10:18

"Виваком са го закъсали брутално яко и се мъчат по всякакъв начин да се задържат на вода, докато се продадат. Идеята е да имат макс.висок пазарен дял и така да се изкарат повече пари."

Цветан Василев купи БТК още преди месеци. Сделката приключи есента, но цената я определиха миналото лято.
Понеже Виваком предлага телевизия, а Василев държи и мултиплексите, не вярвам да бърза с препродажба. Би имал повече полза ако я контролира поне известно време след старта на цифровата ТВ.

Автор: PolarBear   
Дата:   24-01-13 10:41

Желая ти да се оправиш по-бързо. Щом имаш документа, рано или късно нещата ще приключат в твоя полза.

Но вместо да се разкарваш по магазини и офиси, защо просто не позвъниш на кол-центъра?! Там все пак има техен персонал, а не случайни продавачи, освен това разговорите се записват и не е толкова просто да се правят глупави номера. Шансът да си решиш проблема с едно обаждане по телефона е поне 90%...

Стискам палци.

[smilie24]

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.