Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Клубен живот
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 ВНИМАНИЕ ИЗМАМНИК Айфони и подобни
Автор: qavkata   
Дата:   18-01-13 18:24

ВАЖНО!!!!!! Здравейте пиша ви като предупреждение да го имате предвид!
преди два дена изпрати по еконт айфон 5 на копувачка от ямбол представяща се за Елеонора Маринова(може името да е фалшиво) с мобилен телефон 089992076(който сега е изключен) след прегледа на пратката беше отказано да се плати и телефона ми бе върнат, днес отивам да си го взема от еконт и след като отворих кутията установих че е сменен с някакъв друг китайски телефон, който дори не е айфон а някъв "Ферари", завел съм иск към еконт и съм информирал полицията, започна раследване сещу измамницата, тъй като в еконт са снабдени с камери и имат видео на измамницата. Пишави за да ви предопредя от евентуална измама, моя случай е втория от това лице и действа само в ямбол. Бъдете внимателни!!!!

http://www.facebook.com/IzmamniciBg

успех

http://prodavalnik.com/vnimanie-izmamnik-ayfoni-i-podobni-i15556863

ВНИМАВАЙТЕ

Отговори на това съобщение
 Re: ВНИМАНИЕ ИЗМАМНИК Айфони и подобни
Автор: batzeto   
Дата:   18-01-13 18:44

..с мобилен телефон 089992076(който сега е изключен)
Съчувствам ти за измамната хватка, в която си попаднал и благодаря за предупреждението, но посочения от теб телефон няма как и да е включен, липсва една цифра! [smilie8]

Дата:   18-01-13 18:53

да грешка теефона е 0894992076

Автор: GenaDP   
Дата:   18-01-13 18:58

При изпращане на такива неща се пише задължително IMEI в товарителницата, ако ти го върнат - отваряш пратката в офиса на куриерите и ако не е същия телефон - мяташ ги да възстановят обявената стойност.

Камерите не винаги виждат всичко, което става в офиса, а тарикатите пипат умело. На видеозаписа най-вероятно се вижда само някакво суетене около пратката, и толкова. Обикновено при опит за "врътка" ходят поне по двама, и единият забаламосва служителя, докато другият прави размяната.

Автор: peter_m   
Дата:   18-01-13 19:03

A не пише ли "айфон 5" като изпратен. А е върнат "ферари" [smilie8]

Дата:   18-01-13 19:08

азсъм посочил имей кода както и модела на телефона, от еконт ме увериха че ще ми възстановят сумата по наложения платеж. именно такава е схемата както я е описал гената, това личи по видеозаписа, но май и служителката е в схемата тъй като тази измам е направена и ден по-рано от моя случай от същите лица при същата служителка, което става много съмнително. пише какво съм пратил и същото е въведено в товарителницата по-връщането. най важното в случая е че съм посочил имей кода както и това че като си получих пратката я отворих пред служителя в офиса. от изключително значение е преди да се уверите в автентичността на предмета е да не напускате офиса, в противен случай една студена вода ще е малко. колеги бъдете нащрек.

Автор: kristiyan   
Дата:   18-01-13 20:06

това не е ли за форум "клубен живот" тук нищо свързано с фотографията не виждам освен, че iphone има камера.

Автор: Pd   
Дата:   18-01-13 20:55

Пак щом не са ти върнали фаянсови плочки... [smilie18]

Автор: marto   
Дата:   19-01-13 07:49

А ти как ще докажеш, че си изпратил айфон а не ферари?

Автор: dfxos   
Дата:   19-01-13 07:58

IMEI как.

Автор: didon76   
Дата:   19-01-13 13:07

Принципно в твоя случай, Еконт носят отговорност.

Дата:   19-01-13 13:11

доказателството е просто, защото първо служителя собстеноръчно написа в товарителницата, марката на телефона и в какъв вид го изпращам, както и имей кода, както и камерите които са записали мойто изпращане и размяната му в ямбол.
а иначе общото между случая и фотографията съм аз, защото съм фотограф и съм направил обява в продавалника в който го бях пуснал за продаване, направил съм и страница във фейса и реших да пусна тема и тук за да мога да предопредя колкото се може повече хора да са внимателни. това е.

Автор: Orlin   
Дата:   19-01-13 18:55

Дали не мога да си поръчам един Канон 7Д? Имам почти същия, черен с обектив и надпис Канон. Верно, че е 350Д, но колко му е да го замацам с черна боя и да напиша една седмица.

Иначе благодаря за информацията, добре е да се споделят такива неща, не живеем в идеален смят и предпазливостта не е излишна.

Автор: Krassy   
Дата:   19-01-13 19:13

Ибаси якият номер... кефя се на изобретателността!
Крадците не са прости хора... гадни са.

Трябва да се въведат Крумовите закони - без ръка на наглите кражби, баси...

Автор: tricky8600   
Дата:   20-01-13 10:26

За кой офис в Ямбол става въпрос,защото съм получавал пратки във всичките.Ако е офиса на ул.Батак, там е пълна лудница, никой не гледа.
До колкото знам една жена държи всичките офиси в Ямбол и като цяло организацията е много зле - лошо отношение, забавяне на доставки от централно депо до офис и т.н. аз затова получавам в Сливен.

Автор: СЛАВОВ   
Дата:   20-01-13 10:32

Ква ръка бе морски, Ставийски пиян трепе хора, и нищо... ти за кражба ръка.... къде е справедливостта на закона.....правосъдието.....

[smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18]

Автор: Krassy   
Дата:   20-01-13 10:44

https://photo-forum.net/static/forum/2017-02/cdne5752.JPG
https://photo-forum.net/static/forum/2013-01/ognv2618.JPG

начииии... мога да стрелям с лък, ама не съм толкова грозен и нямам такива белези [smilie8]

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.