Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Клубен живот
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Превоз от София до Варна - благотворителна тема за Варненски район
Автор: niagara   
Дата:   16-01-13 13:12

Има ли някой да пътува тези дни от София до Варна и да натовари 3 плика с дрехи и играчки?

Приготвила съм ги, и моля да ми се обади на 0889338683.

Ето инициативата за Варна - надявам се и други от София или Варна да се включат.

На 19 януари (събота) във Варна се организира акция по събиране на дрехи за социално слаби. Всеки желаещ да помогне може да дари ненужните си дрехи на адрес ул. „Драва Соболч” 7А (зад кметство „Приморски”) между 09:00 до 11:30ч. Акцията е организирана от граждани на Варна.

По този начин ще се помогне на изхранващите се на това място от Кухня за социално слаби хора (бездомни, безработни, самотни многодетни майки, умствено изостанали хора, инвалиди, възрастни без роднини). Дрехите могат да бъдат от всякакъв размер, за всякаква възраст и пол.

За тези, които посочения по-горе час не е е удобен, а искат да се включат в инициативата, могат да занесат дрехите през делничен ден до 18 януари (петък) включително на домашния адрес на Никола Куташки. За контакт с него https://www.facebook.com/nikolakutashki

Нуждаещите се ще си ги разглеждат и избират - вероятно ще бъде отделено някакво пространство пред кухнята, където ще могат да се поставят дрехите.

http://www.moreto.net/novini.php?n=198305

Отговори на това съобщение
 Re: Превоз от София до Варна - благотворителна тема за Варненски район
Дата:   17-01-13 10:08

[smile]

Автор: feliz   
Дата:   17-01-13 15:39

[smilie24]
само подкрепям идеята.[smile]

Автор: kefalcho   
Дата:   17-01-13 16:57

Браво за инициативата[smilie24]
Дано се отзове някой [smile]

Автор: nastradin2   
Дата:   17-01-13 22:54

Аз имам доста стари дрехи, които вече са ми отесняли. С удоволствие ще ги донеса!!![smilie24] [smilie24] [smilie24]

Дата:   17-01-13 23:26

ееее Настрадине, жив и здрав да си [smile] [beer]

Сега в зимата има бедни и бедстващи хора, които имат нужда от всяко нещенце и не могат сами да се оправят.

...аз все още чакам някой да каже, че тръгва от Сф за Варната....

Може - ако се намери следваща седмица - пак да стане, макар, че иде и краят на зимата, а сега е най-тежкото време.

Дата:   18-01-13 02:04

Така е Ниагарка! Наистина има хорица, дето се нуждаят от дрехи, па макар втора употреба.Беден човек кусур не връзва...[smilie24]
Преди ги оставях на казаните,та да ги вземат мангалите - нали все рЮват, че са голи и боси...Да, ама не...[smilie9]
Разравят, като прасета дрехите, изпонахвърлят ги по земята и после тъпчат върху им...Ах деба тяхното маме циганско!!![smilie9] [smilie9] [smilie9] [smilie9] Ти искаш да му направиш добро, то ти вика - Пари ми дай! Парцали ми не трябват...
РРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРр[smilie9] [smilie9] [smilie9] [smilie9] [smilie9] [smilie9] [smilie9] [smilie9] [smilie9] [smilie9]

Дата:   18-01-13 09:31

същата история - и аз оставям дрехи до кофите, и после ме боли като гледам как са ги разровили
и хвърлили в калта в страни[smilie2]

само веднъж ми се е случвало - мина каруца с цигани и гледам - момченце изпокъсано почти до голо -
дадох му панталон и играчка, три пъти ми благодариха хората.

иначе все викат - дай желязо и дай тавана да ти го опразним...

Дата:   18-01-13 15:25

АмЧи - вземи та им дай...И мазето можеш да им дадеш да поизпразнят...Или само им го покажи - те ще имат грижата...[smilie25] [smilie3] [smilie18] [smilie18] [smilie18]

Автор: Tnt   
Дата:   18-01-13 19:29

[smilie24]

Дата:   18-01-13 20:14

засега май не се очертава заминаващ за Варна?

дано варненци позанесат разни неща, защото нуждаещите се са хора некрадливи и безработни.

аз ще се включа друга седмица, или ако попадна на пряка акция тук в София за бездомни - ще дам.

някой да знае нуждаещи се в района на София?

Автор: MOPT   
Дата:   18-01-13 22:10

Аз предната събота оставих 4 големи торби (тип Метро) с дрехи до кофата. След час нямаше и след от тях. Дано ги използват и да им е топло на хората (дрехите бяха стари, но здрави)

Автор: lumix   
Дата:   18-01-13 22:16

...Ниагарче, подкрепям те, но какво пречи да ги изпратиш с колет? Едва ли струва повече от 10-20лв...уф, дано не прозвучи като заяждане ....:-)!

Дата:   19-01-13 11:16

lumix

е, и аз си го мислих, но предпочитах все пак да е по кола.

по-добре тези 10-20 лв да ги пратя там с пощенски запис да си купят същите работи като от моите пакети,
а тези да ги дам тук на други хора [smile]

знаете, че от магазините втора ръка дрехи понякога за 10 лв може да се облечеш добре.

[smilie25]

МОРТ,

дано.
но доста често се оказва, че много запазените дрехи отиват да се продават на битака или по малките магазинчета,
и пак не стигат безплатно до крайно нуждаещите се.

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.