Автор: DTV
Дата: 17-01-13 21:14
"Уморих се от неизпълнени обещания на политици. Уморих се от неспазването на законите от страна на тези, на които плащаме да ги контролират. Уморих се от измислените и смешни оправдания.
Но, няма да се уморя да си защитавам правата. Няма да се уморя да защитавам общите ни ценности и природата. Затова...ще протестирам." - Тома Белев
"Днес със сина ми бяхме на прожекция на най-новия документален филм у нас - "Витоша". Не си спомням да съм плакал на документален филм, а го направих. Последният, на който ми е трябвало носна кърпа май беше "Слонът моя приятел" :-) Режисьорът Любомир Младенов ( Ловен парк), операторът Орлин Руевски (Георги и пеперудите) , сценаристът Иван Попйорданов и продуцентите от Галафилм (Кецове) са направили уникален филм за Витоша, за парка, за хората които са влюбени в планината, за тези които се грижат за нея и за тези, които я защитиха през последните години. Много от моите приятели тук са в него, и планината и чуствата ни. Страхотен резултат от три години работа." - Тома Белев
дали за един и същ човек става дума?!?!
тук пък някаква ревла, пясъкът и струвал милиони, крала от него с шепи, пък после и го окрали, сега пък реве, трябвало да и се помага
не мож' ги разбра тия хора, с едната ръка крадат, с другата си бършат сълзите
|
|