Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Клубен живот
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 голем идиот много се забавлявах ;)
Автор: мара   
Дата:   12-01-13 13:34

досега на тоя не бях попадала, ама е на, попаднах:
Еленко Ангелов: Хейтър Петър е новият национален герой

кат се изключи моментът, в който сякаш малко сериозно говори за кемтрейлърите, изглежда весляк [smilie18]

Отговори на това съобщение
 Re: голем идиот много се забавлявах ;)
Автор: arakiss   
Дата:   12-01-13 13:42

мене ма мамо, змей люби [smilie18]

Автор: ценослав   
Дата:   12-01-13 13:44

Кооолко си тъп Ценоооо! Не съм дорасъл да го разбера.[smilie2] [smilie2] [smilie2] [smilie3] [smilie3] Само разбрах, че периодично трябва да си сменям приятелите ...[smilie3] [smilie3] [smilie21] [smilie21]

Автор: CyberGene   
Дата:   12-01-13 13:49

Тоя е клоун и не можа много да ме грабне, освен чисто хумористично, но пък от тая статия попаднах на друга, която ми се струва сериозна и ми харесва:

Д-р Пламен Димитров: Позитивното мислене невротизира и прави хората зависими

Автор: arakiss   
Дата:   12-01-13 13:51

то и негативното тъй.
дет вика мара - трЕбе си баланс за всяко нещо [smile]

Автор: CyberGene   
Дата:   12-01-13 13:52

Така е: балансът е важно нещо [beer]

Автор: neuromancer   
Дата:   12-01-13 13:52

а, той за всичко говори сериозно, не само за кемтрейлс

Дата:   12-01-13 13:55

сериозно, да. и димов така [smilie18]

Автор: IvoZafirov   
Дата:   12-01-13 14:05

Ми доста верни неща казва.

Поне аз горе-долу така ги виждам нещата. Не желая да съм добре приспособен към болни общества.

И за банките е прав и за телевизиите...

[smilie21]

Дата:   12-01-13 18:50

бе той казва верни неща, ма хем са верни, хем са казани весело и така, че не звучат сякаш си срещнал луда лелка на пазаря. щото те и лудите лелки често казват верни неща, ама предизвикват да се дистанцираш от тях[smilie5]

не знам дали сте чели д-р кътев у стандарт, ма аз изнемогвам от неговите идиотщини- толкова са лишени от хумор....никога не мога да изчета цяло писание негово...даже и в кенефа.

Автор: thingfish   
Дата:   12-01-13 21:38

... Аз не се примирявам. Ако човек иска да има алтернатива, не трябва да бъде глупак и да позволява да го манипулират и ограбват рептилите.

- Кои са тези рептили?

- Това са влечугоподобните хора сред нас, които използват само най-древната част на човешкия мозък - т.нар. r-комплекс, или рептилски мозък. Той е част от лимбичната ни система. Излезе една книга, която стана бестселър - "Змии в костюми". Авторите разсекретяват електроенцефалограмите на супервайзъри, големи шефове, собственици на корпорации, които са били техни клиенти, и така доказват, че тези хора използват много по-голяма част от своя рептилски мозък, който няма емпатия, няма съпричастност към човешкия род.

Така обясняват техните антихуманни действия. На практика те са психопати. Гледаш го, че е човек, но той е змей - брани си територията на всяка цена. Това са тези, които експлоатират останалите, третирайки ги като човешки ресурси.

Осъзнавам, че звучи откачено и параноично твърдението, че влечуги ни управляват, но дълго събирах митове и легенди по темата от всички континенти и навсякъде се говори на един ясен език за змейове, лами, които са сексуално съвместими с моми и момци. В моята трилогия съм описал хората, заплатили с живота си за това, че са започнали да говорят за влечугите сред нас...

[smilie5]

Дата:   12-01-13 21:47

Слушах го този образ в някакво предаване. Има вид на някой, който би ти змъкнал с лекота портфейла, докато те баламосва с приказки. Маро, огледай се дали не ти е изчезнало нещо, докато си чела статията. И за рептили се оглеждай [smilie5]

Дата:   12-01-13 21:48

Ми аз точно такъв стил харесвам да се говори за сериозни неща по несериозен начин [smilie5]

Дата:   12-01-13 21:55

абцелютно!
и гаранция, че глупаците сами си идват [smilie18]

Дата:   12-01-13 22:00

Аз веднъж на Иракли пристигнах за купона и кво ми беше станало цяла вечер най-сериозно обяснявах на една девойка, че съм циганин (с цигански акцент) ама от тия по-интелигентните. На другата утрин тя питала един приятел аз дали верно съм циганин.

[smilie5]

Та важно е да става майтапа. Поне за мен да става дори и околните да не го схващат [smilie5]

Дата:   12-01-13 22:29

Хем цяла вечер си обяснявал, че си циганин, пък тя на другия ден питала. Значи не си бил убедителен. [smilie5] Това като оня виц, в който един танцувал казачок цяла вечер, говорил перфектно на руски, пил водка и ругал както подобава, ама накрая пак не му повярвали, че е руснак. Щото руснак негър няма

Автор: kaiser.soze   
Дата:   12-01-13 22:33

Ми аз точно такъв стил харесвам да се говори за сериозни неща по несериозен начин

Иво, въпросният господин прави точно обратното. Мошеник. 100%.
Събрал е една камара глупости от конспиративни сайтове, превел ги е и ги е издал като свои.

ма като има глупаци да купуват [smilie18]

http://www.youtube.com/watch?v=6v7IwRL7MEU

Дата:   12-01-13 22:48

е, то туй не прави нещата, дето говори неверни - тва е големият чалъм - като остап бендер е! всеки що годе разсъдлив човек и сам е стигнал до тия изводи...
е, ся, не бих казала, че агресивната пробивност съм я свързвала с влечугите, ма що - готино звучи и доста достоверно - че ползват най-първобитната част от мозъка [smilie18] [smilie18] [smilie18]
и тва за змейовете и ламите - хахаххахааааааа! мно яко!
...та ако не си особено разсъдлив човек, ама си търсиш някой да ти сочи посоки и пътеки, тоя ще ти стане гуру с радост!

Дата:   12-01-13 22:48

Е аз го чувам за първи път този Кайзере, може и да е мошеник. Ама ми е забавен, както и на Мара. Поне от това писание. От други може и да ми стане несимпатичен знам ли..

Дата:   12-01-13 22:51

Мда... ся видя клипа на Кайзера...

Кълват го щъркелите и тоя.

Дата:   12-01-13 22:54

аз ся го гледам....но мисля, че ще ме набият дома [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18]

Дата:   12-01-13 23:12

не мога повече да гледам....не, че не е прав, ама вика "бомбандира" и повтаря много пъти едно и също. не усеща де да спре. ма пак ме кефи, де.[smilie18]

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.