Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Клубен живот
 първа  назад  1  2  3     всички  напред  последна
 Такава ли е съдбата на фотографа
Автор: Petkow   
Дата:   11-01-13 15:56

http://offnews.bg/index.php/144226/bivsh-fotoreporter-na-77-g-prinuden-da-prosi-na-ulitsata

Отговори на това съобщение
 Re: Такава ли е съдбата на фотографа
Автор: atrifonov   
Дата:   11-01-13 16:22

В нашата мила родина това е съдбата не само на фотографите, но и на много други хора
Ето до това ни докараха[smilie23] [smilie23] [smilie23]

Автор: cameraman   
Дата:   11-01-13 16:26

От известно време творческите професии не са на мода... а и нейната професия- която тя познава вече не е същата...Той, занаятът умря... камо ли занаятчията...

Автор: gorbi   
Дата:   11-01-13 16:29

Или сами се докарахме с телешко мълчание и безразличие...
ХУбаво - ние още ставаме да поработим няколко десетки години навън, ама как да си оставим роднините и родителите тука... Аз ако замина, няма да се чувствам щастлив, ако майка ми проси на улицата... Шибан свят...

Автор: Digitalgab   
Дата:   11-01-13 16:43

Не пише, някаква пенсийка получава ли тая жена?

Автор: atrifonov   
Дата:   11-01-13 16:44

да, това е една от причините да съм още тук
Но не се знае до кога, щото вече ми писна много

Автор: dinkoff   
Дата:   11-01-13 16:45

Digitalgab пише - 145 лв.

Дата:   11-01-13 16:47

145 до никъде не стигат.

Автор: kukurjak   
Дата:   11-01-13 16:50

Какво значене има, че е фоторепортерка?

На мен еднакво ужасно би ми звучало и "учителка", "готвачка", "продавачка"... или просто "човек"

Това не би трябвало да се случва на никой, по дяволите!
Шибана държава[smilie23]

Дата:   11-01-13 16:55

Ть си казва жената, едно време е живяла добре, тогава просещи нямаше, но СЕГА [smilie11]

Дата:   11-01-13 16:55

На всички ни е писнало...
Обаче има 10 % върхушка, която държи 90% от активите на държавата и няма мърдане, само театър...
От останалите 90 % - 1/3 са с акъл и образование и могат да бъдат основа на една нормална държава, 1/3 са пенсионери, и останалата 1/3 са диви селяни, за които ПАсат ТДИ, ракия в хладилника и салата вечер, са връх на земното съществуване и нема защо да си дават труд да променят нещо...

Автор: Myth   
Дата:   11-01-13 17:06

Ненормална държава сме, той асахи ще ме погне, че такива вноски са правени, че комунизма ни изял парите и не, че няма да е прав, ама не е нормално да си работил цял живот и накрая пенсията да ти е толкова, че да излизаш да просиш, не нормално, който и каквото ще да ми обяснява :-(. Да сегашното правителство като цяло може да не е виновно за това, но какво виждаме да се прави в това отношение, нищо. Аз нямам идея какво може да се направи, но на мен не ми е и това работата, за това сме избирали правителство уж.

Дата:   11-01-13 17:13

Такова е дереджето, защото държавата е крадена и източвана вече 23 години. Каквото и да емало към 89 год., то е било някакво ниво. Апартамент, вноска за кола, вноска за жилище, 2-3 "места" на които можеш да копаш или да си направиш вила. Социални програми къ предприятията. Скапан социализъм, но граден с години и много труд и хората си знаеха парите и запасите... След това върхушката с няколко врътки взе на хората парите от банките (инфлация), заграби всички производствени активи (приватизация)... НИкое пт правителствата до сега не направи една ясна програма за да се види какво се случва от днес до 2050 ако се придържаме към еди кой си план. За да знаем защо стягаме колана. Ако си семейство - стягаш колана за да си купиш кола или апартамент или за да отидеш на почивка, или да пратиш детето в университет. Правиш си план за няколко години напред и знаеш защо се стискаш. Ние сега сме стегнали колана, обаче план няма, има само погалване по главичката колко сме послушни. Ами аз предпочитам гръцкия вариант... Нека вземем няколко милиарда заеми, да ги налеем в икономиката, да вдигнем покупателната способност, да се завърти машината на потреблението, като същевременно отпусна юздите на предприемачите... И ако след 5 години фалираме - пак да търсим заеми и да стаягаме коланите...

Дата:   11-01-13 17:22

"Няколко" при гърците става въпрос за около 300 милиарда та "няколко" може да не свършат работа. Иначе по социалистическо икономиката ни се подържаше от бившия СССР (най-общо казано) но сме имали и някои конкурентни производства които е можело да се запазят, ама ги разграбиха както вече се каза и най-тъжното е, че малкото останало го раграбиха след промените.

Дата:   11-01-13 17:28

ами тия 300 милиарда, ако 10 % от тях са в населението, то нека са зле гърците....

Аз лично не виждам логиката да се правим на много примерни в момента, ако можем да вземем заеми и да ги вкараме някак в икономиката.

Представям си един просяк и един средно богат човек. Просякът го карат да не харчи много защото балансът му в края на годината щял да е -500 лева от бюджета му - 5 000 лв. годишно. Средно богатия също го карат да не харчи много, щото балансът му щял да е -30 000 в края на годината при бюджет 300 000. И на двамата дефицитът е 10 %, ама колко е похарчил единия и колко другия... Не съм икономист, но си мисля че нещо ни будалкат и нарочно ни държат в бедност и немотия ... [smile]

Автор: грегари   
Дата:   11-01-13 18:12

да, отвратително е, ама много ви е къса паметта.
айде да си спомним хронологията на причините, после да коментираме следствията и най-важното мерките за в бъдеще.

1. кой източи банките, където бяха СПЕСТЯВАНИЯТА на тези хора?
2. кой източи и БЮДЖЕТА, като рефинансира същите банки за да не стане гражданска война. (и бяха за втори път откраднати).
3. кой открадна и СПЕСТЯВАНИЯТА ИМ ПОД ДЮШЕКА като създаде изкуствена хиперинфлация.
4. кой открадна и ПРОМИШЛЕНОСТТА с РМДта, масова и касова приватизация.
5. кой открадна и ТУРИЗМА. (елените, дюните, слънчев ден и други са еднолична собственост)
6. кой открадна и ЕВРОПЕЙСКИТЕ ПАРИ по разните програми.
и още и още......

глобалният проблем е, че все по малко хора трупат все по големи активи, главно с НЕПЛАЩАНЕ НА ДАНЪЦИ.
1. чрез ПЛОСКИЯ ДАНЪК.
2. ОФШОРНИ ФИРМИ.

а правителствата работа не дават, те само преразпределят събраното.

скоро разгледах това и ми се стъжни.....

Автор: грегари   
Дата:   11-01-13 18:13

п.п.
това имах предвид:
текст
п.п.п.
пропуснал съм да спомена и за ПЕНСИИТЕ на тези хора. кой и кога прати в небитието пенсионният фонд.

Публикацията е редактирана (11-01-13 18:19)

Автор: chill   
Дата:   11-01-13 18:18

Брей, плоския данък бил неплащане на данъци?

Изкарваш десет пъти повече от някого, плащаш десет пъти повече даннъци от някого и това било несправедливо, защото не си плащал двадесет пъти повече.

Баси наглостта. [smilie23]

Дата:   11-01-13 18:30

Е тук още един случай за това каква държава сме http://bgathletic.com/new.php?id=6945

Автор: ценослав   
Дата:   11-01-13 18:34

Хйде стига хленчене каква държава сме?! А в САЩ примерно няма ли безпризорни???! Те каква държава са?! Там не спят ли под мостовете. Или в Русия това го няма??!!; или в Полша и др. страни. И сега да не почне някой да ми разправя, че "там" такива неща не стават и техните бездомници са МА много безгрижни и щастливи.[smilie8]

Дата:   11-01-13 18:46

Ценославе, не се случва на хора, които взимат пенсия, не се случва и на хора които са таланти като това момче, в статията която съм посочил, не се случва на хора които имат работа. Не казвам, че някой от посочените от мен групи хора не могат да попаднат в подобна ситуация, но това обикновенно се случва след някакво бедствие, когато останат без дом и въпреки всичко рядко остават на улицата, защото там застраховките са застраховки.

Автор: Seifi   
Дата:   11-01-13 19:11

Истината е че целият фарс 1989 е бил предварително планиран , заедно с това как да се откраднат парите на партията БКП от самата и върхушка че и СДС е било планирано предварително за да има кой да яхне тълпата. Все пак е трябвало да падне режимът на Тодор Живков за може да се инвистира откраднатото , стария строй го ораничаваше малко или много. Но за съжаление човешката лакомия е безгранична.

Жалко че и до сега няма един осъден крадец , Болно ми е за хората в България. Не че и на вън е много добре , но все пак.

Автор: ovcharcheto_kalitko   
Дата:   11-01-13 19:19

Добре де, не виждам какво да ме впечатли. Пенсията на майка ми е 139 лв. Заедно с частта, която и се полага от ппенсията на баща ми като вдовица.

Автор: ценослав   
Дата:   11-01-13 19:29

Ма страшно мразя, някой за щяло и нещяло да обвинава Родената ми! Добра или лоша, ТЯ Е! И айде стига лицемерие и хленчене! Тази жена дете има ли?! А защо едно примерно? И защо това ЕДНО си пита ушите?! Може да съм малко груб в комантара ми, но съм пряк свидетел как едно "дете" дето емигрира в САЩ се върна във Видин, видя самотния си баща, прати го да се разходи и повика купувачи за апартамента който любящия му баща /стареца/ му беше преписал по стааар българси обичай. Хората харесали жилището, оформили документите за ден-два, платиха го и "детето" Ма веднага отлета за САЩ. Отиват после купувачите /младо семейство/ да ремонтират апартамента и кога какво да видят - апартамента вървял с "бонус" един старец?!!! И какво правим???

Дата:   11-01-13 19:37

Ценославе пишеш глупости запри се малко.

първа  назад  1  2  3     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.