Автор: CyberGene
Дата: 09-01-13 20:37
От малък съм си злояд, защото почти всичко ми мирише(ше) на гадно - всякакво месо, риба, сирене, някои кашкавали, яйца... Като се замисля, май ядях само пържени картофи и филии с лютеница или майонеза И винаги съм бил доста кльощав.
Сега като пораснал някои от тези неща вече ги ям, например сиренето, но българското. Френски вмирисани сирена не мога да ям. Месото все още ми мирише, така че много зависи как е приготвено - само бяло пилешко филе, телешко бонфиле и риба мога да ям. Агнешкото ми смърди супер гадно, телешкото понякога, свинското ми дъха на тежко и гадно, някаква "смърт" се носи от него Кренвирши и салами харесвам, обаче пък тях не ги ям, щото са боклуци.
В общи линии неяденето ми на храни се определя основно от миризмата и после от качеството на типа храна.
Публикацията е редактирана (09-01-13 20:38)
|
|