Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Клубен живот
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Ха честито ви! The new iPhone!
Автор: ovcharcheto_kalitko   
Дата:   02-01-13 20:13

http://it.dir.bg/news.php?id=12720220
[cool] [cool] [cool] [cool] [cool] [thankyou] [thankyou] [thankyou] [thankyou] [thankyou] [thankyou] [thankyou]

Отговори на това съобщение
 Re: Ха честито ви! The new iPhone!
Автор: asahi   
Дата:   02-01-13 20:40

Ще го преживеем някак.

Автор: deltalink   
Дата:   02-01-13 20:44

Щял да бъде 4хRetinaHD и с 8 професора, но мусака още няма да прави ;)

Автор: georgi969   
Дата:   02-01-13 20:49

Ще взема да си сменя нокията 3310.
Орехи ще може ли да троши?

Автор: deltalink   
Дата:   02-01-13 20:54

Може - срещу $99 може да се закупи приставката iNutCracker

Автор: BOZO   
Дата:   02-01-13 20:55

В новия модел навигация не се предвижда. От apple са преценили, че няма да ви трябва. [smilie18]

Автор: atrifonov   
Дата:   02-01-13 21:06

въобще не върви този айфон[smilie7]

Ей го на- Убиецът на айфон [cool] [cool] [cool]

[smilie18] [smilie18]

Автор: marrio31   
Дата:   02-01-13 21:37

Абе бъзикайте се,ма ако го нямаше iphone,още дълго щяхте да шляпате по клавишите на нокиа,това е истината,не че аз съм с iphone..ма да казваш на черното бяло е меко казано глупаво

Автор: novi4ok   
Дата:   02-01-13 22:26

А каква е разликата между това да шляпаш по клавишите на Nokia и да шляпаш по екрана на ифонето? Като махнем това, че с нокиата е по удобно да се пише и по-малко се греши и разбира се като махнем от сметката, че Нокиата е в пъти по качествена, по-удобна и по-надеждна, не виждам кой знае каква разлика.
Мдааа, глупаво е да дадеш 1500лв за нещо, което струва около 5 пъти по-малко.
[smilie18]

Автор: marrio31   
Дата:   02-01-13 22:28

Джасай си на нокиата щом задаваш подобни въпроси[beer]

Автор: metodiev_martin   
Дата:   02-01-13 22:37

Xphona ми допада повече. Само защо не са му сложили да чете и VHS касети. Благинката за работа с 1.44'дискети също не е за подценяване. Само не са се сетили немците да му сложат и една опция за ренде, та да може Хорст Фукс, спокойно да рендосва трупчета на него
След редакцията - връщам си думите за VHS касетата назад - пропуснал съм този кадър! Има си я функцията! Взимам го [smilie5]

Публикацията е редактирана (02-01-13 22:38)

Автор: atrifonov   
Дата:   02-01-13 22:42

само рендето остава[smilie5]

Автор: e-mil   
Дата:   03-01-13 05:34

"ако го нямаше iphone,още дълго щяхте да шляпате по клавишите на нокиа,това е истината..."

Ако го нямаше iPhone щеше да е друг модел. Тъчскрийн дисплеи имаше още преди 20 години.

Автор: gorbi   
Дата:   03-01-13 08:54

абе мен ми е интересно, защо немците отпаднаха от играта при телефоните, уж нация техническа бяха...

Автор: georgivelev   
Дата:   03-01-13 10:06

Обичайното - тема, пусната от епъл хейтър, в която се изявяват предимно епъл хейтъри. Вас адски много ви мъчи, че не можете да си купите айфон. А аз мога, но нямам полза от подобен телефон, както и въобще от телефон-компютър. Браво на Епъл, знаят как да накарат хората да говорят за тях, а както е известно, няма лоша реклама. Щом хората говорят за епъл, значи ябълката са направили нещо значимо. Интересно защо няма толкова много теми и мнения за майкрософт, гнусмас, хътъцъ и с-ие, нали уж правят по-добрите продукти...[cool]

Автор: Vanquished   
Дата:   03-01-13 10:25

georgivelev ,как прецени ,кой може и кой не може да си купи iPhone ?

Автор: vinse   
Дата:   03-01-13 11:19

Тим Кук акъл за 5 пари няма ако пусне толкова бързо заместител на iShit 5. Ясно е, че искат да наваксат изоставането спрямо самсунг ама замествайки сегашният си актуален модел толкова скоро след излизането му е глупав ход. Ако имат молко повече акъл в главата може да предложат модел с по-голям дисплей (примерно по към 5"), по-този начин ще имат 2 актуални устройства, които не крадат от дяловете си при продажбите, защото ще са насочени към две различни групи хора.
Ама каквото ще да правят не променят ли коренно iOS усилията ще са напразни [smilie7]

Автор: diandimov   
Дата:   03-01-13 17:54

Аз гледам акциите на епъл са вече 200 долара ПОД тези на Самсунг, и си викам ааа, значи се задава айфон 4 SS, или както ще го назоват там...

Автор: ovcharcheto_kalitko   
Дата:   03-01-13 20:03

georgivelev написа:

> Обичайното - тема, пусната от епъл
> хейтър, в която се изявяват
> предимно епъл хейтъри. Вас адски
> много ви мъчи, че не можете да си
> купите айфон. А аз мога, но нямам
> полза от подобен телефон, както и
> въобще от телефон-компютър. Браво
> на Епъл, знаят как да накарат
> хората да говорят за тях, а както е
> известно, няма лоша реклама. Щом
> хората говорят за епъл, значи
> ябълката са направили нещо
> значимо. Интересно защо няма
> толкова много теми и мнения за
> майкрософт, гнусмас, хътъцъ и с-ие,
> нали уж правят по-добрите
> продукти...[cool]

Тук малко обърка. Не съм хейтър в смисъла, който се влага в тази дума най-вече в българските форуми. Но като човек, имащ представа за ИТ индустрията - ми Apple за мен, не си оправдават цената. Най-новите им продукти, които сега са базирани на Intel архитектура са с куцички CPU и GPU-та. Залагат на дизайн, който също не е нещо невиждано. А цената - като за топ технология. Но товасъщо не би ме притеснило, ако не ми са налагаше да ползвам неща, които ги няма за мак. Иначе, мога да си позволя както iPhone, така и iPad, a също и който и да е мак. Но не ми дават по-голяма функционалност, а даже напротив, от някакво РС или лаптоп с винбоза.

Автор: juslen   
Дата:   03-01-13 20:26

И аз съм на същото мнение, обаче ходи го обясни на някоя промита Apple овчица. Ползвам Windows и Android защото са ми много по-функционални от епълските им аналози, освен това са безплатни и отворени до много по-голяма степен.

Като са създали нещо толкова значимо защо всички ги оплюват и всеки заклет фен е готов да се бори със зъби и нокти да ги защити. И всяко второ мнение е за политиката и отношението на Епъл-щото са гнили отвсякъде затова [smilie5]

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.