Автор: Тед
Дата: 02-01-13 15:45
" На нова година бяхме в приятели дето са на БТК - ами 100 пъти по-зле беше нета, по-бавен, някой сайтове ги зареждаше 10 минути, по-скъп на всичкото от горе."
Сега....нет-а може да е бавен и да зарежда и 20 мин. с прецакано РС с вируси и тем подобни и на най-ързото ISP.
Аз пък съм на BTC и с топ не можеш ме помръдна на кабеларка да ида.
Спиране няма, а е спирал когато маг.кабелджак е прерязан - тогава всичко спира, не само БТК.
Имат някакъв сървис - подменят модемите от време на време. Достъп до админа по телефон имам, каквото му кажа го прави с портовете. Не им ръчкам модема.
Имаха проблеми преди година с ДНС, ама сега няма грижа. Един телефон и винаги имаш помощ. Кабеларките често нямат добри админи на мрежата.
На мен не ми трябват 30 мбита, разберете го, трябват ми 10, ама да са железни, та като спре и тока, нет-а да не пресъхва. Само БТК предлага такова нещо в момента...
Кабеларките са с постоянни сривове всеки ден, и често по час - два...това няма кой да го изтърпи при напрегната комуникация и работа и чакащи всевъзможни сървиси.
така е... няколко колко пъти ми се е случвало да гледам скайп юзерите как падат като брулени ябълки при някой срив на нета или тока в пакет....
Зареждане на сайтове - отлично. Когато обаче ФФ например се лагне, няма кой да му ритне сървъра та да тръгне...
Сменил съм много хлебарки и никоя досега не е успяла да ме вдъхнови. За в бъдеще...може да стане обратното.
|
|