Автор: Jim__Beam
Дата: 27-12-12 20:09
.. Е па интересно е ... ... само дето на мен ми съсипа живота и ми пропаднаха всички мечти ....
.. през 2005-та ми взе кръчмата , построена от мен от кота 0 ... или от гола ливада , дет се вика ...
.. чрез фирмата на брат му Димо Тадаръков - Булгарлизинг- Бургас .... тъй като Булгарлизинг - София АД беше със запорирани сметки и задължения към държавата и други фирми в размер на над 100 млн. лева ...
.. започнах дело в ОС Бургас .... съответно - загубих ...
.. обжалване в АС Бургас .... загубих ...
.. през тези години имота МАЙКА , в който попадах и аз се продаде на Пиринпласт АД , също собственост на ДРУГАРЯ Тадаръков ...
.. ВАС не прие последвалото обжалване , тъй като новият собственик нямал отношение по иска ....
.. Беше прието решението на АС Бургас ....... осъдиха ме да заплатя разходите по делото , чрез ЧСИ - 9000 лв.
.. Равносметка :
- отнеха ми незаконно сграда за 200 000 лв.
- спря ми основния бизнес , който градя в продължение на 9 години
- спряха ми приходи от 7-10 000 лв. месечно
- разходи по делото - държавни такси , адвокатски и други - 30 000 лв.
- разходи на БГ справедливия съд - 9 000 лв. , които изплатих на ДРУГАРЯ ...
- годишен доход - около 100 000 лв. х 7 години досега - няма го .... при ценоразпис от 2005-та ....
- 7 кучета - хъскита и маламути - раздадени !
- бившата ми жена - разделихме се заради проблемите ..
- 9 години не пушех - от 2005-та , по 3 кутии на ден , до сега ..
- бях 84 кила ... сега съм 70 ...
- незнайно как за пет дена придобих псориазис , веднага след като другаря Тадаръков ми каза , че до 10 дена праща фадроми да ми бутнат кръчмата ....
- 10 човека си загубиха работата .... ако това е важно ...
- спрях да плащам на държавата данъци , ДДС , осигуровки , лицензи и прочие такси , в размер на няколко хил. лева месечно ...
.. Та , така Васко ... интересно е ....
.. преди 5 месеца си затворих и последното останало кафе .... така че вече плащам осигуровки само за себе си на държавата ...
Ако мога и 1 стотинка да не й давам - няма да й давам !
.. човек храни куче , което го пази .... а не което го хапе ...
.. Наздраве .. .. весели празници на всички !!
|
|