Рекламирайте тук
ЗатвориРеклама в секции форуми и базар
Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.
За стандартната ценова листа и условия изпратете запитване до webmaster@photo-forum.net.
Всички знаем какви са традициите. Аз ги спазвам само в менюто за първите 2 часа- с ракията.... По-късно ще ви разкажа всичките блюда, но ако нещо от Вашето меню ми хареса още не е късно да го включа към празничната трапеза.... Засега казвам само десерта- крем-карамел.
В средата на тавата пиле пълнено с дробчета и ориз, около него зелеви сърми с кълцано месо, и отгоре им свински пържоли, гърди и наденици, ако има място се запълва с кисело зеле и няколко сини сливи.... фолио..... и у фурната за 3-4 часа на слабо....
Почвам с бобена салата, кисело зеле, селска, с домати, краставици и печен пипер с лук, боб яхния, баница с лапад, майка ми прави там някакви питки и постни буламачи още...
Нашето меню ще е скромно - царска туршийка и кисели краставички за ракийката на мъжете. Пълнени чушки с боб, постни сърми, питка с ароматни подправки, печена тиква и плодове......разбира се и много вино. Наредено ми е обаче да приготвя и нещо расло на кокъл, та ще спретна едно задушено свинско с праз.
ние ядем постно и дори не сядаме на маса, а ядем на пода... Честно казано не знам защо..., ама така си е при нас... Чушки, боб, сарми... Такива глупости...
Ние постихме и вчера си приготвих почти всичко за Бъдни вечер!Зелеви сърми с ориз и много зелени подправки варени заляти със една бутилка доматен сок!!!Едър фасул на гъсто на фурна!!!Пълнени сухи червени чушки с гъби,праз, фасул,запечени във фурната!Питката ще ми бъде малка защото сме трима с куче то Майк!Туршийка за ракийката ще сложим ,ошав ще си сварим набързо,орехи,мед,чесън,плодове и червеното винце!!!О и в една купа ще има зелева чорба с праз и една суха люта чушка!
В средата на тавата пиле пълнено с дробчета и ориз, около него зелеви сърми с кълцано месо, и отгоре им свински пържоли, гърди и наденици, ако има място се запълва с кисело зеле и няколко сини сливи.... фолио..... и у фурната за 3-4 часа на слабо....
Докато стане съм на 7-8 вида сирена, 3-4 вида риби, и една бутилка Украинска водка....
Е то кой е постил досега, почти никой. А на бъдни вечер си е традиция по-скоро.
Иначе тук в Бразилия не се пости,всички са много месоядни. Аз ще направя тиквеник. И сарми бих направил, ама няма кисело зеле насред лято.