Автор: falcon
Дата: 22-12-12 17:30
BOZO, явно живееш в приказка, нещо от рода на Алиса в страната на чудесата.
Има толкова случаи на хранене на мечки на хранилки за диви прасета, едно време гледах доста снимки от фотокапани на такива мечки.
А по отношение на кучетата, те са голям проблем от много години и никой не успява да го реши досега. А ако имаш проблем със законите това е друг въпрос, просто трябва да се промени НК по отношение жестокостта към животните. Това е един текст на фона на хилядите текстове в различни закони защитаващи хората, така, че начина на поднасяне на темата е елементарна демагогия от твоя страна. Проблем съществува, защото държавата не намира начин да го реши според законите.
А за това кой какво защитава, нищо повече не може да се каже, освен,че това е право на свободно изразяване на мнение гарантирано от Конституцията.
Така, че в поредната тема за кучетата не виждаме нищо повече от преобладаващото в предишните, а именно евтина демагогия и смесване на толкова различни неща.
И преди да започнеш с другата демагогия,ако на мен би ми се случило, то ми се е случвало, отнасял съм шефове и инжекции против бяс, и считам, че кучетата са голям проблем.
Не считам обаче, че решението му е първосигналната агресия, която по-добре да бъде насочена към тези, на които е вменено задължение да осигурят защита на гражданите.
http://www.youtube.com/watch?v=h_UOS8jvaxg
Публикацията е редактирана (22-12-12 17:38)
|
|