Автор: CyberGene
Дата: 14-12-12 11:05
Значи проверявам си днес на страницата на Софийски районен съд и кво да видя: от Октомври заведено дело срещу мен от Лев Инс. Никой не ми е казал нищо, не са мис е обаждали за нищо... Единствените услуги, които съм ползвал от тях, бяха да направя гражданска отговорност по Интернет за една кола, която продадох преди няколко месеца. Направих гражданска на вноски, платих си първата вноска, след което продадох колата и не съм плащал повече вноски, като мислех, че няма нужда. Може и аз да съм се объркал, но защо никой не ми се е обадил по телефона, а директно са завели дело срещу мен, един бог знае Звъня в юридическия отдел, никой не ми вдига половин час, после пък ги било нямало, щото били по дела... Така и не знам все още какво става. А аз можеше и да бъда осъден, без да разбера Кви са тия работи, на някой случвало ли му се е нещо такова, дайте съвет кво да правя? Ако трябва ще си платя вноските на гражданската, въпреки че пичът, дето купи колата, направил нова гражданска, колата не е моя, ама така е, като не чета кво подписвам...
Публикацията е редактирана (14-12-12 11:05)
|
|